ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές των Γιάννη Πούλου , Γεωργίας Τζούμα και Δήμητρας Κορμά στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α' ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Βίντεο)

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Οι ευχές των Γιάννη Πούλου , Γεωργίας Τζούμα και Δήμητρας Κορμά στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α' ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Βίντεο)

 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Α΄ ΚΑΠΗ Ηλιούπολης παρουσία του απερχόμενου δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη ,  του νέου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου αλλά και μελών της  διοίκησης . 


 

 Να θυμίσουμε πως το ΝΠΔΔ ΚΑΦΑΔΗΛ καταργείται τέλος του έτους και έτσι τα ΚΑΠΗ της πόλης μας θα ελέγχονται πλέον κεντρικά από τον δήμο και δεν θα έχουν κάποιο ΝΠΔΔ να τα εποπτεύει ώστε να γίνεται "μπέρδεμα" με τους προϋπολογισμούς. Από 1/1/2024 θα ξέρουμε με ακρίβεια τι μας κοστίζει τι,  και αυτό εν πολλοίς οφείλεται στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να πατάξει  την ομολογουμένως μεγάλη ΔΙΑΦΘΟΡΑ στους ΟΤΑ. 


Έτσι ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Ψυρρόπουλος χωρίς να έχει ο ίδιος πολιτικό κόστος απαλλάχθηκε από "βαρίδια". Κάποιοι βέβαια "αμετανόητοι" και λάτρεις της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ προσπαθούν να τον πείσουν πως πρέπει να διατηρηθούν ως τάχα ειδικού σκοπού δομές απόλυτης αδιαφάνειας όπως αποτελεί για τον δήμο μας το κατά ευφημισμό Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Και όπως είπε και η κα Κορμά ,  η πόλη θα πάει μπροστά. Να συμπληρώσουμε εμείς εξ ανάγκης,  αφού για δεκαετίες πορεύθηκε δημιουργώντας χρέη και λατρεύοντας την ΔΙΑΦΘΟΡΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: