ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οδοιπορικό στην "Μπαζούπολη" Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024! - Εάν αναζητούν χορηγούς για τα σοκολατάκια του καρναβαλιού δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν ευρώ για να καθαριστεί η πόλη σε εργολάβο!

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Οδοιπορικό στην "Μπαζούπολη" Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024! - Εάν αναζητούν χορηγούς για τα σοκολατάκια του καρναβαλιού δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν ευρώ για να καθαριστεί η πόλη σε εργολάβο!


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Κλαδέματα και ογκώδη αναμένουν τους εθελοντές της καθαριότητας να τα μαζέψουν όσο η διοίκηση του δήμου μας αντί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει καμία εργολαβία σε ιδιώτη για να μαζευτούν τα ογκώδη από τους δρόμους της πόλης ,  κοιτάει πως θα διοργανώσει καρναβαλικές εκδηλώσεις ζητώντας την βοήθεια των επιχειρήσεων της πόλης μας όπως θα δείτε σε έγγραφο που έχει αποσταλεί από τον δήμου Ηλιούπολης!


















Σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο που έστειλε ο δήμος Ηλιούπολης σε επιχειρήσεις της πόλης το Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024  και ο δήμος αναζητά να του χορηγήσουν ζαχαρώδη, σοκολατάκια, καραμέλες, γλειφιτζούρια, σακουλάκια με γλυκά, κ.ο.κ! Σε αντάλλαγμα ο δήμος θα προβάλλει τους χορηγούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου και στην σελίδα του. 



Οι δημότες μας που σας ψήφισαν έχουν υπομονή να περιμένουν 5 χρόνια για να μαζέψετε τα ογκώδη από δρόμους , πάρκα , και πεζοδρόμια της πόλης μας το θέμα είναι πως πηγαίνοντας στις κάλπες του 2028 με ΒΡΩΜΙΚΗ πόλη μπορεί να έχετε "ατύχημα" και να πιστέψουν κάποιοι πως μπορεί κάποιος άλλος δήμαρχος να την καθαρίσει ακολουθώντας την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού που ως φαίνεται δεν αποδίδει αποτέλεσμα. 
Σε κάθε περίπτωση απευθυνθείτε σε ειδικούς και για το καρναβάλι και για τον τομέα καθαριότητας και μην θεωρείτε πως υπάλληλοι που δεν μπόρεσαν επί 15 ολόκληρα χρόνια να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις θα το πράξουν επειδή άλλαξε η διοίκηση του δήμου. 
Έχουν στείλει σπίτια τους όσους τους εμπιστεύθηκαν γιατί ευελπιστείτε πως θα συμβεί κάτι διαφορετικό; 



Δεν υπάρχουν σχόλια: