ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Οι υπάλληλοι καθαριότητας ανταποκρίνονται καλύτερα στις εντολές της νέας διοίκησης του δήμου μας και τουλάχιστον μαζεύουν τους κάδους απορριμμάτων της πόλης μας που πλέον δεν ξεχειλίζουν όπως συνέβαινε για όλη την προεκλογική περίοδο για λόγους που εμείς τουλάχιστον δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αφού οι εικόνες αυτές οδήγησαν σε ΣΥΝΤΡΙΒΗ της απερχόμενης διοίκησης στις κάλπες του Οκτωβρίου! Τώρα για ογκώδη και κλαδέματα όσο η διοίκηση θεωρεί πως αυτά θα μαζευτούν χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη για να δώσει εργολαβίες σε ιδιώτες τόσο εμείς θα συνεχίζουμε να σας τα παρουσιάζουμε δεν χρειάζεται καν να μας στέλνετε φωτογραφίες αφού στα ίδια σημεία παραμένουν για 20 μέρες και μιλάμε για μια περίοδο που η διοίκηση ευχαριστεί δημοτικούς υπαλλήλους και εθελοντές για τις "υπεράνθρωπες" προσπάθειες που κάνουν! 

  • Σε τρεις μήνες θα φέρουν και πάλι το θέμα του οδοφωτισμού στο δημοτικό συμβούλιο έως τότε η νέα διοίκηση που έκανε τα πάντα μαζί με την αντιπολίτευση στο να μην έχουμε οδοφωτισμό με 4.000.000 ή 10.000.000 ευρώ προετοιμάζει την δική της πρόταση που με μαθηματική ακρίβεια θα είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο ποσά! Η αντιπολίτευση λογικά θα αντιδράσει και για άλλα δύο χρόνια η πόλη θα παραμείνει ΣΚΟΤΕΙΝΗ αφού οι δημότες μας επέλεξαν να τους διοικήσουν όσοι είχαν λυμένα όλα τα προβλήματα του δήμου στα λόγια προεκλογικά και μετεκλογικά μας λένε πως ο δήμος μας θα χρεοκοπήσει παρόλη την "προίκα" 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που τους άφησε η διοίκηση Χατζηδάκη! Όσοι τους ψηφίσατε χαρείτε τους εμείς από αυτούς δεν περιμένουμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ ήδη στις 20 πρώτες μέρες διοίκησής τους έχουν αποδειχτεί χειρότεροι στη διαχείριση ακόμα και των πιο απλών προβλημάτων. Ελπίζουμε η κυβέρνηση να δει πως ο δήμος Ηλιούπολης δεν αξίζει να δαπανά τέτοια ποσά ετησίως για να έχει την πόλη σε αυτά τα χάλια και να μειώσει την χρηματοδότηση άλλωστε τα λεφτά που δίνει πετιούνται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της πόλης μας! Άλλωστε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να αντιδράσουν οι κεντροδεξιές παρατάξεις ακούσαμε τις ίδιες ανοησίες για ελλιπή χρηματοδότηση και σε 10 χρόνια από τώρα που ο δήμος Ηλιούπολης θα λειτουργεί με την μισή από αυτήν όλες και όλοι αυτοί θα εκτεθούν για τα τόσα παραμύθια που σας τάιζαν χρόνια τώρα! 

  • Παιδιά της διοίκησης μην αφήσετε κανέναν συγγενή σας εκτός ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ και μετά θα σας φταίει ο δικός μας "κιτρινισμός" για την παρουσίαση μιας ΑΛΗΘΕΙΑΣ που δεν είναι δυνατόν να αποκρυβεί από εμάς που δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ! 


  • Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχειρηματικότητας αναζητεί η διοίκηση του δήμου μας στο πρόσωπο έμπειρου αυτοδιοικητικού της πόλης μας και επικεφαλής δημοτικής παράταξης . Το πρόβλημα είναι πως η διοίκηση έχει 21 δημοτικούς συμβούλους άρα και ψήφους και για πραγματοποιηθεί η εκλογή χρειάζονται 23!


  • Ευτυχώς μας λυπήθηκε ο Θεός και οι χιονοπτώσεις σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ θα περιοριστούν στα Βόρεια Προάστια της Αττικής! Και το γράφουμε αυτό αφού ο δήμος μας είναι παντελώς ανοργάνωτος στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Τα χάλια όσων πόνταραν στην ΕΟΔΠΗ φάνηκαν επί διοίκησης Χατζηδάκη με τη νέα διοίκηση να ποντάρει πάλι στους ίδιους άρα μην χιονίσει τα ίδια θα έχουμε! Θα γλιτώσει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη από το βρίσιμο όσων έως και σήμερα δεν έχουν προχωρήσει σε καμία εκμίσθωση ιδιωτικού μηχανήματος διάνοιξης δρόμων περιμένοντας να αποκλειστούμε από το χιόνι για να προβεί σε ανάλογες συμβάσεις. Τότε όμως και οι τιμές θα είναι άλλες γιατί η ζήτηση θα είναι μεγάλη από μια σειρά δήμων της Αττικής που της τελευταίας στιγμής σαν τον δικό μας δήμο! 


  • "Κοινωνική αλληλεγγύη" στον δήμο μας σημαίνει απλώς "μεροκάματα". Κανείς δεν βάζει από την δική του τσέπη όλες και όλοι περιμένουν από το κράτος- πατερούλη να προνοήσει για κάτι που οι ίδιοι δεν έχουν καν καταγράψει αφού δεν τους ενδιαφέρει και ιδιαίτερα το ποιοι είναι οι δικαιούχοι αλλά πως θα επωφεληθούν από τις προσφορές των μεγάλων αλυσίδων super Market που δίνουν τα περισσότερα και διαφημίζονται λιγότερο επειδή ο τρόπος που χορηγούν την αλληλεγγύη τους δεν βοηθάει τις εκάστοτε διοικήσεις για να ασκήσουν την δική τους μικροπολιτική! Έτσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά- πυκνά βλέπετε "φιλάνθρωπους" που δίνουν 1 και παίρνουν 10 από τον δήμο μας με τα μεγάλες πολυεθνικές που δίνουν 5 και δεν ζητάνε απολύτως τίποτα να μην προβάλλονται καν!

  • "Τα μαγαζάκια τελείωσαν" είπε ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης για μια σειρά συλλόγων της πόλης μας που είχαν ευνοϊκή μεταχείριση από την απερχόμενη διοίκηση χωρίς να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στην πόλη μας! Εμείς έως σήμερα δεν το βλέπουμε αλλά επειδή είναι ΝΩΡΙΣ περιμένουμε να δούμε την ΕΤΗΣΙΑ χρηματοδότηση αυτών των "μαγαζιών" από τον δήμο μας για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Η δική μας αίσθηση είναι πως τα "μαγαζάκια" αυτά θα ενισχυθούν οικονομικά αφού τα πλέον προβεβλημένα μέλη τους σκίστηκαν προεκλογικά για να βγει ο Στάθης! 

  • Τι απέγινε με το οικόπεδο που προσπαθούσε να αγοράσει ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης δεν μάθαμε. Φανταζόμαστε πως η συγκέντρωση του μεγάλου ποσού ( ήταν 250.000 ευρώ και ο ναός είχε μόλις τα 80.000) δυσκόλεψε την προσπάθεια του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που πρέπει να αναζητήσει δυνατά πορτοφόλια αφού τα 20ευρα των πιστών δυστυχώς δεν επαρκούν για την συγκέντρωση του ποσού! Εάν 50.000 δημότες έδιναν από 10 ευρώ θα μαζεύονταν μισό εκατομμύριο ! (500.000 ευρώ) αλλά βλέπετε οι περισσότεροι πιστοί είναι απλώς για να φωνάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για θέματα που καλείται να λύσει η Ελληνική Πολιτεία και όταν είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη το σκέφτονται διπλά και τριπλά! Εάν αυτοί που πιστεύουν σε ΔΟΓΜΑ δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικοί φανταστείτε πως είναι όσοι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε κανέναν και σε ΤΙΠΟΤΑ! Από την πλευρά του δήμου Ηλιούπολης δεν είδαμε καμία γενναιόδωρη προσφορά έτσι για να πετύχουν και σε κάτι από τις πρώτες μέρες της διοίκησής τους! 

  • Δεν έχουμε πάει σε καμία κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγου της πόλης μας και όπως όλα δείχνουν δεν θα πάμε και σε καμία αφού σε αυτήν της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που θα δίναμε το ΠΑΡΩΝ αναβλήθηκε λόγω του θανάτου της Αντιπροέδρου της τοπικής Ευαγγελίας Καμπερίδου. 

  • Μείνετε συντονισμένοι γιατί έως και τις 12:30 το βράδυ θα ανεβάζουμε θέματα για την πόλη αφού πριν μόλις μερικά λεπτά ολοκληρώθηκαν μια σειρά από ρεπορτάζ μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: