ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........



  •  "Για εμάς δεν υπάρχει δεν γίνεται , όπως δεν υπάρχει και η πεπατημένη της οκνηρίας και της αδιαφορίας" δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος στη πρώτη του συνέντευξη για το 2024 στην εφημερίδα Παλμός της Γλυφάδας. 

  • Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης δίνει χώρο στην σελίδα του  στο διαδίκτυο αλλά και στο προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όσες τοπικές επιχειρήσεις το επιθυμούν να προβληθούν. 



  • Η μάχη για να γίνει η πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ και ΦΩΤΕΙΝΗ συνεχίζεται από την νέα διοίκηση και εκτός από το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ σύντομα θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο και ένα θέμα που μας είχε απασχολήσει και με την απερχόμενη διοίκηση αυτό της αλλαγής του οδοφωτισμού της πόλης με νέα φωτιστικά τύπου led. Ελπίζουμε το 2025 η πόλη μας να έχει νέο οδοφωτισμό γιατί όλοι οι όμοροι δήμοι μας ήδη έχουν και μείναμε και σε αυτό τον τομέα οι τελευταίοι! Σίγουρα η πόλη μας θα είναι ΦΩΤΕΙΝΗ με κινεζικά led στις κάλπες του 2028,  και δεν θα έχει η αντιπολίτευση πεδίο να γκρινιάζει για αυτό τουλάχιστον το θέμα. Με δεδομένο πως οι δημοτικές παρατάξεις στα δημοτικά συμβούλια που τελικά απέτρεψαν την προηγούμενη διοίκηση από το να βάλει οδοφωτισμό σπαταλώντας περίπου 10 εκ ευρώ δεν είχαν φέρει ενστάσεις για την χώρα προέλευσης των φωτιστικών αλλά ούτε για την φωτεινότητα που αυτά θα επιτύγχαναν η διοίκηση Ψυρρόπουλου θα καρπωθεί και αυτό το μεγάλο έργο για το οποίο όλη η προεργασία έχει γίνει. Βέβαια θα κάνουν και αυτοί καμία μελέτη αλλά όσο και να καθυστερήσουν στην δική τους θητεία θα μπει ο νέος οδοφωτισμός που θα συνοδεύει την πόλη για τα επόμενα 50 τουλάχιστον χρόνια! 

  • Πέντε νομοσχέδια για την καθημερινότητα του πολίτη θα φέρει σύντομα η κυβέρνηση όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 


  • Μουσείο Ακρόπολης από τον Παναγιώτη Πάσχο για σήμερα 







Δεν υπάρχουν σχόλια: