ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Οι επιτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση της αποκαλούμενης Greek Mafia και η τοποθέτηση του κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σίγουρα θα πιστωθεί θετικά στις κάλπες των Ευρωεκλογών όπου η ΝΔ θα εξασφαλίσει ακόμα μια άνετη ΝΙΚΗ. 


  • 19 μέρες της νέας διοίκησης και καμία αλλαγή δεν έχει γίνει στη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου μας που δείχνουν ανίκανες να διαχειριστούν με επάρκεια τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Είμαστε πλέον απόλυτα βέβαιοι πως και μετά από πέντε χρόνια οι υπηρεσίες θα λειτουργούν το ίδιο αφού η νέα διοίκηση ακολουθεί μια αποτυχημένη συνταγή αδιαφορώντας πλήρως για τους αφελείς που τις έδωσαν 60% για να αλλάξει την εικόνα της πόλης μας προς το καλύτερο κάνοντας ΡΗΞΕΙΣ με τις χρόνιες πλέον παθογένειες που οδηγούν ακόμα και ικανούς δημοτικούς υπαλλήλους να αδρανοποιούνται μόλις αντιληφθούν πως Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ λειτουργεί με τους δικούς της ρυθμούς και "αποβάλλει" όσους χαλούν την πιάτσα! 

  • Η συνάντηση του νέου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ του ΕΣΗ στέφθηκε με επιτυχία , και υπήρξε ταύτιση απόψεων για κοινές δράσεις όπως μας ενημέρωσε με δελτίο τύπου του ο ΕΣΗ . Μάλιστα το δελτίο τύπου συνόδευε και η παρακάτω φωτογραφία. 


  • Αρκετά ρεπορτάζ από τον Παναγιώτη Πάσχο και αυτό το Σαββατοκύριακο αφού εμείς εργαζόμαστε και τις επτά ημέρες της εβδομάδας 


  • Η τυχαία συνάντηση του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου με τον ενεργό συνδημότη μας κ. Αναστάσιο  Παπαβασιλείου οδήγησε στη παρακάτω selfi και φυσικά στην ανταλλαγή απόψεων με έναν συνδημότη μας που ενδιαφέρεται πραγματικά στο να αλλάξει προς το καλύτερο επιτέλους αυτή η πόλη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: