ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και η κοροϊδία των συνδημοτών μας συνεχίζεται ........

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Και η κοροϊδία των συνδημοτών μας συνεχίζεται ........

Να εκκλησιαστεί ( στον εσπερινό) πήγαινε ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης της πόλης μας και έπεσε πάνω στα αμάζευτα κλαδέματα επί της οδού Αγίου Γεωργίου .



Ελπίζουμε να μην τα βρει εκεί το Σαββατοκύριακο,  μην πιάσει και καμία βροχή και τα παρασύρει στα φρεάτια των ομβρίων υδάτων που θα σας παρουσιάσουμε τις επόμενες μέρες σε τι κατάσταση βρίσκονται μέσα στο καταχείμωνο. Τα δικά μας εδώ πάνω στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας είναι ακόμα με τα νάιλον του εργολάβου των αντιπλημμυρικών έργων της Περιφέρειας Αττικής που ακόμα διαφημίζει ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος εάν και πέρισυ τμήμα της οδούς Γεωργίου Φύτρου πλημμύρισε επειδή τα έργα δεν έγιναν σωστά και πετάχτηκαν εκατομμύρια ευρώ για να κονομήσουν κάθε λογής επιτήδειοι! Το έργο πρέπει να σχεδιαστεί από την αρχή και να τιμωρηθούν όσοι κατασπατάλησαν τα χρήματά μας σε μπαλώματα χωρίς σχεδιασμό με μόνο κίνητρο όσων τα υλοποίησαν το προσωπικό τους οικονομικό όφελος! 

 


Καθαρή και η Μαρίνου Αντύπα όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία αφού κάποιοι με την ΑΝΟΧΗ της αντιπολίτευσης του δήμου μας συνεχίζουν να σας δουλεύουν. 




Διαβάστε επίσης: 

Μπάζα , ογκώδη και σκουπίδια εκτός κάδων σε διάφορα σημεία της πόλης με τους διοικούντες να μας δουλεύουν πως τάχα οι εργαζόμενοι δεν σηκώνουν κεφάλι! (15 φωτογραφίες)


Την Παρασκευή έληξε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της καθαριότητας είπε ο δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Οδοιπορικό στην Μπαζούπολη- Ηλιούπολη Δευτέρα 22/1/2024 (21 φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: