ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Οι κοπές Πρωτοχρονιάτικης πίτας συλλόγων και συλλογικοτήτων της πόλης μας συνεχίζονται και οι εκδηλώσεις κάποιων συλλόγων συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών συνδημοτών μας. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον δείχνουν για τις κοπές πίτας που πραγματοποιούν γραφεία βουλευτών ή υπουργών της κυβέρνησης για κάποιες από τις οποίες θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ! 

  • Κάποια στιγμή ο καιρός θα χαλούσε ( άλλωστε χειμώνα έχουμε) και ελπίζουμε ειλικρινά να μην πέσει χιόνι στην πόλη μας για να μην αποκλειστούμε!


  • Η Greek Mafia θα είναι σε λίγο καιρό παρελθόν μετά την μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ και την σύλληψη τριών Γεωργιανών μελών εγκληματικής οργάνωσης εκτελεστών πληρωμένων συμβολαίων έρχονται νέες συλλήψεις Ελλήνων συνεργών τους. Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης αποδεικνύεται  ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση και τον λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη που πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί πολλές ήταν οι φορές στο παρελθόν που μέλη της Greek Mafia μπήκαν στις φυλακές αλλά αποφυλακίστηκαν μερικούς μήνες μετά! 

  • ΄Πέμπτο και τελευταίο μέρος  σήμερα από το φωτορεπορτάζ του  συνεργάτη μας κ.  Παναγιώτη Πάσχου  από το Μουσείο της Ακρόπολης . Το απόγευμα νέο φωτορεπορτάζ για την καθαριότητα της πόλης μας αφού για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο η πόλη ζέχνει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: