ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό..

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  •  Χρόνια Πολλά στις Αντωνίες και στους Αντώνηδες και βέβαια στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά παρόλο που μας έχει στεναχωρήσει τα τελευταία χρόνια με την στάση του σε ένα σωρό θέματα και κυρίως με την ΣΙΩΠΗ του στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

  • "Ανεξήγητη"  η στάση του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου  υπέρ του πατήρ Αντώνιου (Κιβωτός του Κόσμου) ανήμερα της ονομαστικής του εορτής εκτός και εις βάρος του τελευταίου εξυφαίνεται ένα σχέδιο εξόντωσης που δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι εμείς οι "κακοί" χριστιανοί και τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται είναι προϊόν σκευωρίας! Εμείς δεν το πιστεύουμε αλλά σε κάθε περίπτωση αναμένουμε είτε να τιμωρηθεί ο πατέρας Αντώνιος για όσα του καταμαρτυρούν είτε να αθωωθεί και να επανέλθει στα καθήκοντά του! Τα αναθέματα και τα υπόλοιπα φυσικά και εμείς δεν τα υιοθετούμε και ελπίζουμε να μην θεωρηθούμε και εμείς πως παίζουμε το "παιχνίδι" της Νέας Τάξεως Πραγμάτων γιατί η ανάρτηση του Αρχιμανδρίτη κινείται στην κατεύθυνση πως όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εναντίον του πατέρα Αντώνιου ήταν απλώς έργα του ΔΙΑΒΟΛΟΥ! Τα χρήματα σε σακούλες νάιλον, η αδιαφάνεια στα οικονομικά της "Κιβωτού του Κόσμου" αλλά και οι καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων ήταν σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη της ενορίας μας ΣΚΕΩΡΙΑ! Με κάμερες παντού και "τσιπαρισμένους" πολίτες τώρα δεν θα είχαμε καμία απορία για την αθωότητα ή καταδίκη του ιερέα πατέρα Αντώνιου αφού το έργο της Δικαιοσύνης πάντα είναι δύσκολο όταν βασίζεται σε μαρτυρίες προσώπων που δεν γνωρίζουμε εάν εξυπηρετούν άλλους σκοπούς! Πάντως η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα οικονομικά της δομής σίγουρα θα αποδειχτεί και μέσω των ρεπορτάζ οι πιστοί που πάντα είναι πρόθυμοι να δώσουν τον "οβολό" τους έμαθαν που πήγαιναν τα χρήματα που έδιναν για να μεγαλώνουν ορφανά παιδιά σε δομές που σίγουρα δεν ταιριάζουν σε δυτικό κράτος. Και η Ελλάδα ανήκει στο δυτικό κόσμο είτε το αντιλαμβάνονται ακόμα οι πολλοί είτε όχι! 





  • Η παρουσία της κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης του κ. Τάσου Ευσταθίου στην εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας στο κέντρο Posidonio έδειξε καταφανέστατα πως κάποιες άλλες παρατάξεις θυμούνται τη ΝΔ μόνο προεκλογικά και κυρίως τώρα που είναι στην κυβέρνηση το κόμμα! Βλέπετε 


  • Αυτά και για σήμερα με πολύ Παναγιώτη Πάσχο και ρεπορτάζ που τρέχουμε για να επιβεβαιώσουμε πριν δημοσιευθούν! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: