ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Το παραμύθι της δημόσιας περιουσίας που μετά από 40 χρόνια "αγώνων" και μια πολιτική απόφαση που ποδηγέτησε την Ελληνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται και  με τον νέο δήμαρχο .

  • Ο κος Ψυρρόπουλος "υπόσχεται" πως σε μισό αιώνα από σήμερα (συνεχών "αγώνων" δημοσίων υπαλλήλων)  κάποια από τα ακίνητα που ανήκουν τώρα στην ΕΤΑΔ ( Ελληνικό Δημόσιο - συν παρατηρητές δανειστές μας) θα δοθούν στον δήμο μας για να "αξιοποιηθούν" όπως και τα προηγούμενα!  ΤΖΑΜΠΑ δηλαδή παραχώρηση τους  σε ιδιώτες για τα αθλητικά σωματεία τα οποία διοικούν, σε  συλλόγους της πόλης και συλλογικότητες  που η  "αλληλεγγύη" τους αφορά τους λίγους εις βάρος των πολλών,  που απλώς ανέχονται να τους λένε τα ίδια  κακόγουστα παραμύθια! Αυτοί που δεν άφησαν τον πρώην δήμαρχο κ. Θεόδωρο Γεωργάκη να συνδιαλλαγεί με τους κληρονόμους Νάστου  και να λύσει το ΘΕΜΑ έχοντας σήμερα ο δήμος μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αντί να κρύβονται , σας καλούν σε νέους αγώνες για να γεμίσουν τις τσέπες τους !Αφού "επαναστάτες" δεν είναι , κρατικοδίαιτοι του κερατά είναι , που θα τους πληρώνουμε για μια ζωή!

  • Κάτι είδαμε που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το ψάχνουμε μπας και είναι καμία συνωνυμία και "αδικήσουμε" κανέναν ευυπόληπτο συνδημότη μας και εάν δεν είναι τα ΓΡΑΦΟΥΜΕ! 

  • Αφού θέλατε δήμαρχο που υπερασπίζεται τον δημόσιο- δημοτικό χαρακτήρα της δομής καθαριότητας πάρτε σκούπα και φαράσι αφού αποδεδειγμένα οι υπάλληλοι της καθαριότητας δεν ΜΠΟΡΟΥΝ! Η ΑΦΩΝΙΑ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο θέμα της καθαριότητας απλώς αποδεικνύει σε εμάς πως κανένας δεν έχει την ΤΟΛΜΗ να πει πως χωρίς εργολάβο στην καθαριότητα πόλη καθαρή δεν θα δούμε! 

  • Εκδηλώσεις με χρήματα του δήμου ( δηλαδή δικά σας όσων πληρώνετε ακόμα τις φορολογικές σας υποχρεώσεις) βλέπουμε να διαφημίζονται και να γίνονται με θεατές καμία 20αρια άτομα!


  • Διαδικτυακοί καβγάδες χωρίς ουσία αφού οι δημότες μας έχουν αποφασίσει με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν έτσι εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να υπερασπίσουμε κανέναν από όσους θα προτιμούσαν να μην υπήρχε καν αυτό το ιστολόγιο. 

  • Δεν διαφημίζεται πλέον η Green Team και ανησυχούμε μήπως τσαντιστούν και μεγαλώσουν οι "ζούγκλες" της πόλης μας! 


  • Αυτός δεν κάνει ο άλλος δεν κάνει σας έλεγαν προεκλογικά κεντροδεξιά στελέχη που ήδη συνωστίζονται για μια θεσούλα στο άρμα Ψυρρόπουλου! Πήγαν με αυτόν που δεν έχει γαλάζιο χρώμα πιστοί στο δόγμα "πάνω από κόμματα και χρώματα " στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης με σήμα το "μαχαιροπήρουνο"!

  • Ποια νέα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης ; Πλάκα κάνετε αυτοί την μία μέρα ήταν στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Θανάση Βαμβίνη ( που την έκανε με ελαφρά λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές) μετά πήγαν και συνέδραμαν την απολιτίκ παράταξη Ευαγγέλου με δύο εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους ΠΑ.ΣΟ.Κ και το 2028 μας θεωρούν αφελείς να στηρίξουμε την πλήρη ανικανότητά τους να ορθώσουν ΔΕΞΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ λόγο. 

  • Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής δεν ενώθηκαν προεκλογικά σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις τι σας κάνει να πιστεύετε πως αυτό θα συμβεί τώρα; Απαντάμε σε αναγνώστες μας που σκαρφίστηκαν να ποντάρουν σε αυτή  την ασυνεννοησία για να ψηφίσουν αριστερά σχήματα εάν και δηλώνουν Νεοδημοκράτες και μάλιστα φανατικοί Μητσοτακικοί! 

  • Αφού οι ποινικοί ελέγχουν το 1 στα 11 βενζινάδικα όπως λένε τα ρεπορτάζ έγκυρων ΜΜΕ καλά πάμε. Για φανταστείτε να έλεγχαν και τα 11! 

  • Μην μας στέλνετε φωτογραφίες με ογκώδη εκτός και έχουν ημερομηνία και ώρα ( καταγράφει η κάμερα πολλών κινητών τηλεφώνων) δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με τα δικά μας μηχανήματα είναι εξασφαλισμένο πως δεν θα πέσουμε "θύματα" όσων σε λίγο θα ομιλούν για fake news όπως και οι προηγούμενοι που αποχώρησαν για να έχουν οι "εθελοντές" τους νέα πόστα στην διοίκηση Ψυρρόπουλου! 
  • Έγινε σεμινάριο Πολιτικής Προστασίας στο δήμο μας δεν πήγαμε δεν γράψαμε άλλωστε και στο παρελθόν έχουν γίνει δεκάδες για να σπαταληθούν χρήματα και να "επιμορφωθούν" όσοι δεν θα μας σώσουν! 

  • Έχει δημοτικό συμβούλιο σήμερα στις 19:00 άρα θα τα πούμε και αργότερα πριν τα μεσάνυχτα αφού 2-3 αναρτήσεις για το δημοτικό συμβούλιο εμείς ανεβάζουμε ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: