ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κλαδέματα και ογκώδη πεταμένα παντού στην πόλη περιμένοντας τον χιονιά να τα καλύψει! (φωτογραφίες)

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Κλαδέματα και ογκώδη πεταμένα παντού στην πόλη περιμένοντας τον χιονιά να τα καλύψει! (φωτογραφίες)

 

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Σε άθλια κατάσταση παραμένει η κατάσταση της καθαριότητας στον δήμο μας 28 μέρες μετά την ανάληψη ευθύνης της διοίκησης από τον νέο δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλου με τις προσπάθειες των νέων Αντιδημάρχων Καθαριότητας και Πρασίνου να μην έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και τους δημότες να διαμαρτύρονται. 

Παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις της νέας διοίκησης για ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ καμία αλλαγή δεν έχει επέλθει στον τομέα καθαριότητας και Πρασίνου τους δήμου μας με δεκάδες εργαζόμενους των υπηρεσιών αυτών να βρίσκονται τοποθετημένοι σε άλλες υπηρεσίες. 

Η άρνηση και της νέας διοίκησης του δήμου Ηλιούπολης να δώσει τις δομές Καθαριότητας και Πρασίνου σε ιδιώτη,  ενώ οι ίδιοι ισχυρίζονται πως οι υπηρεσίες έχουν έλλειψη προσωπικού ( πράγμα που δεν ισχύει αφού ο  ιδιώτης θα καθάριζε την πόλη με το ΜΙΣΟ προσωπικό) καταδικάζει την πόλη μας στο να βιώνει τις τραγικές εικόνες που αποτυπώνονται και από το σημερινό φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου. 























Δεν υπάρχουν σχόλια: