ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επανέρχεται σε λειτουργία η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ του Κωνσταντίνου Βουδούρη για εμάς αποτελεί ευχάριστη είδηση η εξέλιξη αυτή

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Επανέρχεται σε λειτουργία η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ του Κωνσταντίνου Βουδούρη για εμάς αποτελεί ευχάριστη είδηση η εξέλιξη αυτή

Δεν είχαμε σχολιάσει το κλείσιμο του ιστολογίου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ γιατί ήταν ένα γεγονός που εμείς δεν θέλαμε να συμβεί! 

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες και είχαμε δημοσιεύσει τους λόγους της ευτυχώς μικρής διακοπής της λειτουργίας του γιατί γνωρίζουμε πόσο χάσιμο χρόνου είναι και για εμάς η δική σας ενημέρωση από όσους δεν έχουν στην ουσία κανένα όφελος αλλά μόνο ζημιά από όλο αυτό! 

Βέβαια για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ο κακός χαμός που γίνεται στο χώρο της τοπικής ενημέρωσης ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι μη έχοντας "γερό στομάχι" να ανταπεξέλθεις σε όσους έτσι και αλλιώς αγαπούν τα τοπικά ΜΜΕ μόνο όταν τους εκθειάζουν. 

Αλλά η δουλειά των ΜΜΕ είναι να μην χαϊδεύουν αυτιά και έτσι αποκτούν γρήγορα εχθρούς! Άλλωστε ζούμε σε μια περίοδο που για τα δεινά της χώρας φταίνε τα "συστημικά" ΜΜΕ σε όσους αρνούνται να παραδεχτούν πως ό,τι σκάνδαλο έχουν μάθει το έμαθαν από τους δημοσιογράφους. 

Με την "Κιβωτό του Κόσμου" το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει αύριο ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ για τον "Άλλο Άνθρωπο" μιας και επιτέλους η παρούσα κυβέρνηση είπε το τελευταίο διάστημα να ασχοληθεί με την "αλληλεγγύη" που όπως επανηλειμμένως σας έχουμε γράψει μέσα από εδώ στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αποτελούν ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ για όσους ντύνονται τον μανδύα του φιλάνθρωπου. 

Σε κάθε περίπτωση για εμάς όσο περισσότερα τοπικά ΜΜΕ τόσο καλύτερος έλεγχος γίνεται στην εκάστοτε διοίκηση και συνήθως περισσότερα θέματα αναδεικνύονται. 

Βέβαια η ανάδειξη θεμάτων δεν αποτελεί και ΛΥΣΗ τους και εμείς είμαστε της ΑΠΟΨΗΣ πως ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να παραμένει ουδέτερος αλλά να παίρνει θέση. 

Με ικανοποίηση είδαμε πως η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ στους μήνες της παρουσίας της πήρε ΘΕΣΕΙΣ σε βασικά ζητήματα της πόλης και για τον λόγο αυτό θεωρούσαμε ωφέλιμη για την πόλη μας την ΦΩΝΗ της . 

Έτσι μαζί με τους αναγνώστες της που χάρηκαν για την είδηση πως θα συνεχίσει να ΥΠΑΡΧΕΙ και εμείς είμαστε χαρούμενοι που μια ξεχωριστή φωνή δεν έκανε την χάρη όσων θα προτιμούσαν να μην υπάρχει. 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθειά της και να μην φοβάται να παίρνει ΘΕΣΕΙΣ γιατί έτσι μόνο θα ξεχωρίζει ! 

Σε συνάντηση που είχαμε με τον κ. Βουδούρη του είπαμε πως για εμάς εάν και οι λόγοι που επικαλέστηκε για την διακοπή της λειτουργίας του ιστολογίου του είναι κατανοητοί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει ανεξάρτητα με την συχνότητα των αναρτήσεων που θα έχει αφού στους μήνες που υπάρχει το ιστολόγιο η προσπάθεια είναι εξαιρετική και τα αποτελέσματα της φαίνονται ήδη από το αναγνωστικό κοινό που έχει αποκτήσει. 

Όπως όλες και όλοι γνωρίζουν θέματα ανταγωνισμού δεν είχαμε εμείς ΠΟΤΕ και ό,τι δεν μας αρέσει το γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όπως κάνουμε τα τελευταία 12 χρόνια έχοντας αποκτήσει φίλους μέσα από όλο αυτό αλλά και εχθρούς που δεν μπορούν να μας βλάψουν!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: