ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν δεν δοθούν εργολαβίες σε ιδιώτες το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ που εξήγγειλε η νέα διοίκηση θα μας θυμίσει τις πρώτες μέρες διοίκησης Χατζηδάκη όπου αφελείς πίστευαν πως χωρίς την ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΙΔΙΩΤΗ η πόλη μας θα γίνει και πάλι ΚΑΘΑΡΗ !

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Εάν δεν δοθούν εργολαβίες σε ιδιώτες το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ που εξήγγειλε η νέα διοίκηση θα μας θυμίσει τις πρώτες μέρες διοίκησης Χατζηδάκη όπου αφελείς πίστευαν πως χωρίς την ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΙΔΙΩΤΗ η πόλη μας θα γίνει και πάλι ΚΑΘΑΡΗ !

 


Η πόλη αρνείται να αλλάξει ΟΨΗ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες εθελοντών που υπερβάλλουν εαυτούς για να να αλλάξουν την ΤΡΑΓΙΚΗ εικόνα στον τομέα καθαριότητας στην οποία παρέλαβαν τον δήμο μας από την απερχόμενη διοίκηση! 

Η διαχείριση των υπαλλήλων καθαριότητας του δήμου μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ και άρα όσοι ευελπιστούν πως θα δουν σε τέσσερις - πέντε μήνες μια ΚΑΘΑΡΗ πόλη μάλλον ματαιοπονούν!

Οι δημότες εξακολουθούν να βγάζουν ογκώδη και να πετάνε κλαδέματα , και ακόμα και οι ευσυνείδητοι που ενημερώνουν για τα κλαδέματα και τα ογκώδη που βγάζουν η υπηρεσία ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΝΕΤΑΙ , ο χρόνος αποκομιδής τους είναι ΜΕΓΑΛΟΣ! 

Κάποια στιγμή θα βρέξει και όλα αυτά θα βουλώσουν τα φρεάτια με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν και πάλι σημεία που εδώ και δεκαετίες μετά από κάθε βροχή δημιουργούνται  σε αυτά "λίμνες",  και ελπίζουμε να μην έχουμε και θύματα όπως παλιότερα στην οδό Αναστάσεως!

Πηγαίνοντας για δημαρχείο Χολαργού ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος ( θα σας παρουσιάσουμε δύο σημαντικές εκθέσεις που είναι εν εξελίξει εκεί) τράβηξε και μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν μια εικόνα που δεν τιμάει κανέναν μας! 





















Δεν υπάρχουν σχόλια: