ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την Παρασκευή έληξε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της καθαριότητας είπε ο δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Την Παρασκευή έληξε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της καθαριότητας είπε ο δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο!


Παρουσία του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου ξεκίνησε το σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Από τα  πρώτα θέματα φάνηκε η προσπάθεια της διοίκησης να πει πως τα πράγματα άλλαξαν στο τομέα καθαριότητας αλλά και σε άλλους τομείς με τον δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο  να δηλώνει πως την Παρασκευή έληξε η περίοδος έκτακτης αντιμετώπισης της καθαριότητας! 

Η  πόλη όμως να παραμένει μέσα στην ΒΡΩΜΙΑ και στα ογκώδη , όπως μπορείτε να δείτε στις σημερινές φωτογραφίες του συνεργάτη μας κ. Πάσχου από διάφορα σημεία της πόλης! 




Κάναμε και εμείς μια γρήγορη βόλτα αφού ευτυχώς σήμερα το live λειτουργεί κανονικά (εάν και πάλι το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να ενσωματωθεί σε κανένα site της πόλης αφού δεν σας έκανε ο προηγούμενος δήμαρχος θέλατε "Βαλασοκρατία") και έτσι  από την άνεση του σπιτιού μας θα σας μεταφέρουμε όσα εμείς θεωρούμε σημαντικά! 

Δεν μπορούμε να σας "τακάρουμε" κομμάτια για να "απολαύσετε" ποιους στείλατε στο δημοτικό συμβούλιο αλλά θα δουλέψουμε λίγο παραπάνω για να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας που μας χαρίζουν χιλιάδες επισκέψεις σε καθημερινή βάση. 

Δείτε κάποιες φωτογραφίες και συνεχίζουμε με το "άλλα ρωτάει η αντιπολίτευση και άλλα απαντάει μια διοίκηση"  που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ που πηγαίνει! 

Πολύ καλό το "ξεβράκωμα" του πρώην δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη  στο ΨΕΜΑ της διοίκησης Ψυρρόπουλου  που χρησιμοποιώντας ιδιωτικό μηχάνημα έκανε διάνοιξη στην οδό Διογένους χωρίς την παρουσία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας,  και όπως φαίνεται εις βάρος των πολλών! Ο κος Ψυρρόπουλος τόνισε πως η διοίκηση θα απαντάει όπως θέλει! Σε απλά ελληνικά άλλα θα ρωτάμε και σε άλλα θα απαντούν! 









Με ψέματα ξεκίνησε η νέα διοίκηση και με "παρανομίες" δήθεν για το καλό των συνδημοτών μας αλλά όπως οι πάντες που παρακολούθησαν το σημερινό δημοτικό συμβούλιο κατάλαβαν απλώς δείχνουν πως ενεργούν ερασιτεχνικά στην επίλυση των προβλημάτων και "επαγγελματικά" για να βολέψουν κολλητούς και φίλους,  αφού φυσικά και οι προσλήψεις που ετοιμάζονται να κάνουν δεν περνούν από εμάς απαρατήρητες έστω και εάν οι κεντροδεξιές παρατάξεις ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ όπως οφείλουν. Εμείς  βαρεθήκαμε να πληρώνουμε ανθρώπους με μοναδικό τους προσόν την προσήλωσή τους στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". 

Για την οδό Διογένους προφανέστατα και η διοίκηση Βαλασόπουλου που ανέχτηκε τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ έχει ευθύνες για τις κατολισθήσεις που θα συνεχιστούν,  αφού κάποιοι δεν σεβάστηκαν το ΒΟΥΝΟ αλλά οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν πως το σέβονται στην περίπτωση του Προφήτη Ηλία!

Ευτυχώς οι κατεδαφίσεις πέρασαν στο κεντρικό κράτος , και έτσι όσοι πληρώσουν θα νομιμοποιηθούν για πάντα,  όπως προβλέπει το νομοσχέδιο που σύντομα θα έρθει προς συζήτηση στη Βουλή. 

Στο θέμα των αυθαιρεσιών στον Προφήτη Ηλία σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις αλλά δεν γνωρίζουμε εάν θα είναι θετικές για όσους βλέπουν ναό και δαιμονίζονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: