ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπάζα, στρώματα και ογκώδη αντικείμενα παρατημένα σε πεζοδρόμια και τα πάρκα παρατημένα στην τύχη τους! (Φωτογραφίες)

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Μπάζα, στρώματα και ογκώδη αντικείμενα παρατημένα σε πεζοδρόμια και τα πάρκα παρατημένα στην τύχη τους! (Φωτογραφίες)

 


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Ενώ μέλη της διοίκησης του δήμου μας τρέχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και σε κοπές Πρωτοχρονιάτικων πιτών συλλόγων και συλλογικοτήτων ,  η πόλη είναι παρατημένη και άμεσα εξαρτημένη από μια χούφτα ανθρώπων που ευσυνείδητα συνεχίζουν την μάχη τους με την καθαριότητα χωρίς να φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. 

Και πως θα μπορούσαν να φέρουν άλλωστε,  όταν ένας δουλεύει και δέκα κάθονται , αφού η νυν διοίκηση όχι μόνο δεν έβγαλε στους δρόμους εργαζομένους της καθαριότητας που δουλεύουν σε άλλες δομές του δήμου εάν και προσλήφθηκαν στην καθαριότητα , αλλά "αποψίλωσε" ακόμα περισσότερο τον τομέα καθαριότητας βάζοντας περισσότερους σε άσχετες δομές και όχι εκεί που προσλήφθηκαν! 

Οι προεκλογικές εξαγγελίες ξεχάστηκαν ήδη , και πλέον ο ένας μήνας μέσα στον οποίο θα καθάριζαν την πόλη έγινε έτος! Όλο το 2024 το "βάπτισαν" έτος ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ με τις εικόνες να καταδεικνύουν πως δεν έφταιγε η προηγούμενη διοίκηση για έναν τομέα που ενίσχυσε με τις προσλήψεις συμβασιούχων covid-19 , αλλά η πάγια τακτική όλων των διοικήσεων να απομακρύνουν άτομα από τον δύσκολο αυτόν τομέα για να φτιάξουν τους δικούς τους ξεκούραστος ψηφοφόρους στις κάλπες του 2028 οδηγεί στις εικόνες που βλέπετε. Δεν είναι δυνατόν 50 άνθρωποι να καθαρίζουν όταν υπάρχουν 300 δηλωμένοι υπάλληλοι  στον τομέα της καθαριότητας! 

Οι "διαδικτυακοί" γκρινιάρηδες για την έλλειψη καθαριότητας της πόλης βολεύτηκαν ή αναμένουν,  και έτσι έμεινε σε εμάς ο άχαρος ρόλος να παρουσιάζουμε στους πολλούς την ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ με τα ογκώδη πεταμένα παντού , και απεριποίητα τα πάρκα της που "ζούγκλες" ήταν και "ζούγκλες" θα παραμείνουν όσο καμία επένδυση δεν γίνεται μέσα σε αυτά.  Πέρα από μια γωνία στο πάρκο Ναυαρίνου που παραχώρησε η διοίκηση Βαλασόπουλου σε ιδιώτη και λειτουργεί παιδότοπος. 

Σίγουρα είναι το πιο καθαρό κομμάτι του πάρκου,  ενώ όλο το υπόλοιπο παραμένει σε άθλια κατάσταση και με τα δένδρα έτοιμα να πέσουν στα κεφάλια των επισκεπτών του! 

Δείτε και τις σημερινές φωτογραφίες και πάμε για το απογευματινό μας ρεπορτάζ . Μην στέλνετε φωτογραφίες εάν δεν έχετε κινητό που δείχνει ώρα και ημερομηνία λήψης αυτών,  δεν θα δημοσιευθούν , άλλωστε καθημερινά κυκλοφορούμε στην ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ!

Άλλοι δεν κυκλοφορούν επηρεασμένοι προφανώς από την ήττα τους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και κυρίως από την ΑΔΥΝΑΜΙΑ τους να προτείνουν ΛΥΣΗ στο πρόβλημα. Και η ΛΥΣΗ είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ άμεσα ιδιωτικοποίηση της δομής αλλιώς οι εικόνες που βλέπετε παρακάτω θα συνεχίζουν να υπάρχουν και να καταγράφονται από εμάς που δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ!








Κάποιοι βανδαλίζουν και τις πινακίδες που αναγράφουν τις οδούς και τοποθέτησε η προηγούμενη διοίκηση ! 
























Δεν υπάρχουν σχόλια: