ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευτυχώς δεν χιόνισε ακόμη με κλαδέματα και ογκώδη παρατημένα σε πολλούς δρόμους της πόλης και ψηλά και γερασμένα πεύκα έτοιμα να πέσουν στα κεφάλια περαστικών!

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ευτυχώς δεν χιόνισε ακόμη με κλαδέματα και ογκώδη παρατημένα σε πολλούς δρόμους της πόλης και ψηλά και γερασμένα πεύκα έτοιμα να πέσουν στα κεφάλια περαστικών!

 

Δεν πτόησε το τσουχτερό κρύο τον συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο και πηγαίνοντας για την λαϊκή αγορά που λειτουργεί σήμερα στην πόλη μας κατέγραψε και μερικές φωτογραφίες με τα "κακώς κείμενα" . Η λαϊκή αγορά της πόλης μας λόγω της κακοκαιρίας δεν είχε ιδιαίτερο κόσμο πολύ μειωμένη η κίνηση. 



Ποια είναι αυτά; Τα γνωστά σε όλους μας ογκώδη παρατημένα παντού, τα κλαδέματα που παραμένουν για μέρες αμάζευτα , και τα ψηλά πεύκα μέσα στον αστικό ιστό της πόλης που έχουν καταστρέψει τα πεζοδρόμια που αποτελούν για ηλικιωμένους και παιδιά παγίδες "θανάτου". 




Η νέα διοίκηση και οι δύο ορεξάτοι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Πρασίνου κύριοι Καραβαγγέλης και Βενετσανόπουλους εάν και βρίσκονται συνεχώς κοντά στους εργαζομένους δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους με αποτέλεσμα στην αρχή της νέας διοίκησης και σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι δίνουν όπως ισχυρίστηκε σε δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος τον "καλύτερό" τους εαυτό οι εικόνες να παραμένουν οι ίδιες. 




Με σαφέστατα λιγότερους δημοτικούς υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας και με λιγότερα οχήματα ο δήμος Αλίμου τα πάει πολύ καλύτερα με έκπληξη ακούσαμε πως τα 22 οχήματα που αγόρασε η διοίκηση Αναγνώστου για την καθαριότητα και τα 8 ολοκαίνουργια που παρέδωσε η απερχόμενη διοίκηση Χατζηδάκη δεν ενεργούν και όπως μας ενημέρωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ η διοίκηση ΜΟΛΙΣ 6 απορριμματοφόρα ενεργούν στους δρόμους της πόλης μας καθημερινά! 




Σίγουρα η προσπάθεια της νέας διοίκησης και ο ΣΤΟΧΟΣ της είναι να πάμε σε μια πιο ΚΑΘΑΡΗ πόλη όμως εμείς όπως σας γράφαμε και όταν η απερχόμενη είχε τον ίδιο ακριβώς στόχο πως η ΣΥΝΤΑΓΗ ήταν αποτυχημένη. 



































Δεν υπάρχουν σχόλια: