ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μπάζα, ογκώδη και σκουπίδια έξω από κάδους αναμένουν μια βροχή να τα παρασύρει!

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Μπάζα, ογκώδη και σκουπίδια έξω από κάδους αναμένουν μια βροχή να τα παρασύρει!

 


Δεν χρειάζεται καν ο δικός μας σχολιασμός οι εικόνες που κατέγραψε και σήμερα ο κ. Παναγιώτης Πάσχος από διάφορα σημεία της πόλης "μιλάνε" μόνες τους. 

Το μόνο που δεν μεταφέρουν είναι την άσχημη μυρωδιά από μια πόλη που εξακολουθεί και ζέχνει επειδή οι διοικούντες αρνούνται να δώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ σε ΙΔΙΩΤΗ για να μας καθαρίσει την στιγμή που χαλάμε πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας πληρώνοντας υπαλλήλους και ανταλλακτικά των μονίμως "χαλασμένων" οχημάτων του δήμου μας αλλά εκεί είναι για το καλό της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που δεν συμβαδίζει βέβαια με το δικό μας! 




Στα χνάρια της διοίκησης Χατζηδάκη και αυτή του κ. Ψυρρόπουλου το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμη ( θα το κάνει να το θυμάστε) είναι να βγάλει δελτία τύπου με τα οποία θα κατηγορεί τα τοπικά ΜΜΕ για fake news επειδή ΤΟΛΜΟΥΝ και παρουσιάζουν μια κατάσταση απαράδεκτη. 




Εμείς θα συνεχίσουμε αφού είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τοπικό ΜΜΕ που προτείνει εδώ και χρόνια ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των δομών Πρασίνου και Καθαριότητας και η Green Team που έστειλε ήδη τον προηγούμενο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος σπίτι του έχει αφήσει τα πάρκα απεριποίητα και τα δένδρα έτοιμα να πέσουν στα κεφάλια μας στην επόμενη κακοκαιρία που θα συμβεί! 




Οι σημερινές μας φωτογραφίες είναι από δικό μας ρεπορτάζ του κ. Πάσχου αλλά  επειδή μας στέλνετε φωτογραφικό υλικό από την περιοχή  των Αστυνομικών υποσχόμαστε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα την επισκεφθούμε διεξοδικά  την περιοχή σας ,  και όχι ένα μικρό τμήμα της. 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: