ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας σας προσκαλεί την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του!

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας σας προσκαλεί την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του!

 


Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας  ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του και παράλληλα πραγματοποιεί αδελφοποίηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου! 

Ο δραστήριος σύλλογος με έδρα την πόλη μας θα πραγματοποιήσει ακόμα μία εκδήλωση συμβάλλοντας στον πολιτισμό και βοηθώντας την πόλη μας να γίνει θετικά γνωστή σε όλο και περισσότερα μέρη της πατρίδας μας. 

Διαβάστε επίσης: 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας (UPDATE)

Τοποθετήθηκε η πινακίδα του Υπουργείου Πολιτισμού που χαρακτηρίζει ιστορικό μνημείο το Νερόμυλο των Αρμενιών (Βίντεο)

Μεγάλη επιτυχία του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας πέτυχαν να αναγνωριστεί ως μνημείο εξαιρετικής σημασίας για την νεότερη ιστορία του Τόπου μας ο Νερόμυλος των Αρμενιών

25ο Φεστιβάλ Μπάμιας! (Φωτογραφίες και βίντεο από ακόμα μια επιτυχημένη εκδήλωση του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: