ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Στην κοπή πίτας του της Ελληνικής Οφθαλμολογικής εταιρείας παραβρέθηκε ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος κάνοντας το σχετικό φωτορεπορτάζ και ετοιμάζοντας ένα από τα επόμενα θέματα που θα σας παρουσιάσουμε για την υγεία των ματιών σας συνομιλώντας με ειδικούς. 









Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση ανασκόπησης,

το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, μια ημερίδα αφιερωμένη στη Βιβλιογραφική Ενημέρωση του έτους, ξεκινά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, για το 2024!!


Το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, περιλαμβάνει ό,τι νεότερο ανακοινώθηκε σε συνέδρια και έγκριτα περιοδικά στην Οφθαλμολογία μέσα στο 2023.

Με θέματα που αφορούν το γενικό αλλά και τον ειδικό οφθαλμίατρο, και με αναφορές στη νέα τεχνολογία, φάρμακα και χειρουργικές τεχνικές, αλλά και εφαρμογές του ΑΙ στην Οφθαλμολογία, μας ενημερώνει για όλα τα κεφάλαια της ειδικότητας μας, με τη βοήθεια έμπειρων ομιλητών.

Η ημερίδα περιλαμβάνει επίσης :

-την απονομή επαίνων στους επιτυχόντες των εξετάσεων του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας (EBOD), Νπου πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2023.

-την παρουσίαση του νέου ΔΣ του φορέα ΝΕΟ και του σχεδιασμού των δράσεων τους για το 2024

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την κοπή πίτας της εταιρείας, που παραδοσιακά πραγματοποιείται στην πρώτη ημερίδα κάθε έτους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: