ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Έφυγε" η Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης Ευαγγελία Καμπερίδου μια αγωνίστρια της παράταξής μας

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

"Έφυγε" η Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης Ευαγγελία Καμπερίδου μια αγωνίστρια της παράταξής μας



Έφυγε σήμερα από κοντά μας η πολυαγαπημένη μας πρόεδρος Κάτω Ηλιούπολης τ.Υπεύθυνη γυναικών Β2 ΝΟΔΕ και Αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΠΕΡΙΔΟΥ ( Για όλους τους Ηλιουπολίτες η αγαπημένη μας ΒΑΓΓΕΛΙΩ) Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της.Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 23/1/2024 και ώρα 12:00 π.μ. στο Νεκροταφείο Ηλιούπολης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δίνοντας με αξιοπρέπεια και δύναμη την μάχη με την επάρατη νόσο η μαχήτρια Ευαγγελία Καμπερίδου βρίσκεται πλέον στην γειτονιά των αγγέλων για να συναντήσει μια σειρά αγαπημένων προσώπων που εγκατέλειψαν γρήγορα τον μάταιο αυτό κόσμο. Εκτός από τα συλλυπητήρια μας στους οικείους της θα θέλαμε να τονίσουμε πως για δεκαετίες η Βαγγελιώ υπήρξε ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της παράταξής μας,  δίνοντας τις μάχες της από όπου και εάν της ζητήθηκε για τις Αρχές και τις Αξίες που η ΝΔ πρεσβεύει.. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Η παρακάτω είναι η τελευταία φωτογραφία που φιλοξενήσαμε στο ιστολόγιό μας με την αγαπημένη σε όλους μας Βαγγελιώ και είναι από τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης πριν έναν μήνα περίπου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: