ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ..

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ..



  • Η παράταξη "Φωτεινή πόλη" καταψήφισε στη Δημοτική Επιτροπή την αύξηση συνδρομών στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που έφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Γρηγορέας. Το θέμα ήρθε και στο δημοτικό συμβούλιο από τον τέως δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη που καυτηρίασε το ΓΕΓΟΝΟΣ , την σκυτάλη πήρε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης κος Αλέξανδρος Μπουγάς αλλά ουδείς επισήμανε την ΟΥΣΙΑ της υπόθεσης που είναι πως οι διοικούντες με την απόφασή τους ΑΥΤΗ ευνοούν σχολές χορού , ιδιωτικά γυμναστήρια και επιβαρύνουν τις "λαϊκές οικογένειες" που λένε και οι κομμουνιστές της πόλης που δεν έχουν 30αρια για να στείλουν τα παιδιά τους σε γυμναστή ή για να μάθουν χορό! Και τα γράφουμε εμείς που είμαστε κεντροδεξιό site αφού οι "επαναστάτες" της πόλης αδιαφορούν και όλοι μαζί θα βρίζουν σε μερικές μέρες την "χούντα" Μητσοτάκη που συνεχίζει να δίνει στον δήμο μας πάνω από 40.000.000 ευρώ ετησίως για να μας λένε οι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ πως δεν επαρκούν , μη έχοντας μάθει πως από τις δομές τους θα ΠΡΕΠΕΙ να  παράγουν ΚΕΡΔΗ και όχι ΧΡΕΗ! Με το να βάζεις τον πολίτη να πληρώνει τριαντάρια και τα "ιστορικά" σωματεία της πόλης να μαζεύουν χιλιάδες ευρώ τον χρόνο από τις συνδρομές των αθλητών τους και να πληρώνουν για τους ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ψίχουλα στο δήμο ,  δεν σε κάνει καπιταλιστή. Αφού ο καπιταλισμός έχει κανόνες , και απεχθάνεται τους ΤΖΑΜΠΑ προέδρους και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που περιμένουν από το κράτος - δήμο "πατερούλη" να τους χρηματοδοτήσει την δραστηριότητά τους! 

  • Ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Κομνηνός μας παρουσίασε χθες μια τραγική εικόνα στα οικονομικά του δήμου μας,  αλλά μερικές ώρες πριν στην Δημοτική Επιτροπή η νέα διοίκηση υπέγραφε άλλες δύο δίμηνες συμβάσεις εργαζομένων από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που άφησε η απερχόμενη διοίκηση Χατζηδάκη! Βρε Γιώργο γιατί δεν τους άφησες καβάτζα 10.000.000 ευρώ μπας και κάνουν και κανένα έργο για την πόλη,  μην την βγάλουμε σαν την 9ετία του Βασίλη Βαλασόπουλου που ακόμα διαφημίζει τα αντιπλημμυρικά έργα της Περιφέρειας Αττικής ως έργο του,  που απέτυχαν και ακόμα πλημμυρίζουμε ! 


  • Δείτε και εσείς το σημερινό φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχου για την καθαριότητα στην πόλη για να εκτιμήσετε καλύτερα τις "υπεράνθρωπες" προσπάθειες των δημοτικών υπαλλήλων και των εθελοντών που 20 μέρες τώρα παλεύουν να μαζέψουν τα "πακέτα" όπως τα αποκάλεσε ο δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος που άφησε φεύγοντας η διοίκηση Χατζηδάκη! Τα "πακέτα" αγαπητέ κ. δήμαρχε στα άφησαν οι εργαζόμενοι του δήμου που εσύ εκθείασες χθες στο δημοτικό συμβούλιο για την εργατικότητά τους. Και μας τα αφήνουν να τα βλέπουμε τα τελευταία 10 χρόνια επειδή ουδείς δήμαρχος έχει την τόλμη να τους πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως είτε δουλεύουν είτε η ΔΟΜΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ πάει σε ΕΡΓΟΛΑΒΟ - ΙΔΙΩΤΗ με τα μισά χρήματα ΚΟΣΤΟΣ,  από τα πάνω από 10.000.000 ευρώ που μας στοιχίζουν ετησίως  σήμερα! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: