ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η πόλη μας είναι γεμάτη σκουπίδια , ογκώδη και κλαδέματα που περιμένουν την βροχή να τα παρασύρει!

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η πόλη μας είναι γεμάτη σκουπίδια , ογκώδη και κλαδέματα που περιμένουν την βροχή να τα παρασύρει!

 


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Παρόλο που είδαμε οχήματα της καθαριότητας στους δρόμους της πόλης μας αυτό το Σαββατοκύριακο η εικόνα δεν λέει να αλλάξει αφού προφανέστατα δουλεύουν ελάχιστοι για να διαχειριστούν τις εικόνες που θα σας παρουσιάσουμε και σήμερα. 

Το φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχου αποτυπώνει την εικόνα που βλέπουν οι συνδημότες μας στα περισσότερα σημεία της πόλης και πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που η δική μας γειτονιά δεν είναι σε αυτά τα χάλια! 




Μένουνε φαίνεται σε καλή γειτονιά αφού αυτές οι απαράδεκτες εικόνες δεν την έχουν αγγίξει τα τελευταία 12 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε μέσω αυτού εδώ του ιστολογίου με τα κοινά της πόλης μας. 





Ελπίζουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο η εικόνα της πόλης να είναι καλύτερη και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει οργανωμένο ΣΧΕΔΙΟ για την αντιμετώπιση της καθαριότητας με συμμετοχή περισσότερων εργαζομένων και εθελοντών αφού η διοίκηση του δήμου μας δεν επιθυμεί όπως και η απερχόμενη στην ιδιωτικοποίηση των δομών Καθαριότητας και Πρασίνου. 





Ο νέος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος είπε πως το 2024 είναι έτος ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ αλλά οι εικόνες ακόμα είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ και θυμίζουν έντονα τις πρώτες μέρες της διοίκησης Χατζηδάκη όταν και αυτός είχε παραλάβει μια ΒΡΩΜΙΚΗ και ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ πόλη από την διοίκηση Βαλασόπουλου! 




Η παράταξη του κ. Βαλασόπουλου που άφησε ΒΡΩΜΙΚΗ την πόλη είναι στο τιμόνι του δήμου και πάλι και ευχόμαστε να μην της  χρειαστούν 10 χρόνια  ΑΚΟΜΑ για να ανακαλύψει την ΣΥΝΤΑΓΗ επιτυχίας στον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. 




Ό,τι δεν πέτυχαν 9 χρόνια οι της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κάποιοι αφελείς ή βολεμένοι πιστεύουν πως θα τα  πετύχει στη νέα της θητεία! Εμείς βλέπουμε έως τώρα πως όλα λόγια είναι και πράξεις μηδέν εκτός και θεωρούν πως μπορούμε να περιμένουμε να καλυφθούν τα ογκώδη από χιόνι για να τα μαζέψουν σε 2-3 μήνες με τους αργούς ρυθμούς που ενεργούν! 




Αντί να ετοιμάζουν Καρναβάλια και εκδηλώσεις με ξιπασμένες  που δεν ωφέλησαν και την απερχόμενη διοίκηση,  ας δώσουν καμία εργολαβία σε καθαριότητα και πράσινο σε ΙΔΙΩΤΗ αφού αυτοί οι εργαζόμενοι μαζί με τους εθελοντές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!















Δεν υπάρχουν σχόλια: