ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Με ψέματα και απέραντη υποκρισία ήρθαν να μας πουν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο πως για όλα τα σοβαρά θέματα θα μας ενημερώσουν κατόπιν "καταστροφής"

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Με ψέματα και απέραντη υποκρισία ήρθαν να μας πουν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο πως για όλα τα σοβαρά θέματα θα μας ενημερώσουν κατόπιν "καταστροφής"

 


"15 μέρες μαζεύουμε από τους δρόμους της πόλης τα "δέματα" που μας αφήσατε" τόνισε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος ενώ για ακόμη μια φορά τόνισε πως παρέλαβε ΧΑΟΣ στα οικονομικά και ούτε δύο μισθούς εργαζομένων μέσα στα ταμεία του δήμου όπως προβλέπει ο νόμος! 

Όλα αυτά στον χρόνο 1:16:00 στη σελίδα που έφτιαξε η νέα διοίκηση στο youtube και όσοι το βρείτε κερδίζετε! Και το γράφουμε αυτό γιατί εκτός από ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ και συμβάσεις δικών τους στο δήμο Ηλιούπολης εμείς δεν είδαμε ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα προς το συμφέρον των δημοτών μας παρόλο που μάλλον οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πιστεύουν πως με την ίδια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ συνταγή κρατισμού ο νέος δήμαρχος θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τον απερχόμενο. 

Καθάρισαν πέντε κεντρικούς δρόμους από τα ογκώδη γιατί στην περισυλλογή των απορριμμάτων εμείς καμία διαφορά δεν είδαμε και ήρθαν χθες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να μας λένε αοριστίες για τον οδοφωτισμό της πόλης και μέσω των υπηρεσιακών να ακούμε για ακόμη μια φορά τα ίδια και τα ίδια που μας έλεγαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες και επί θητείας Χατζηδάκη. 

Θα χαθούν ακόμα δύο χρόνια για να δούμε οδοφωτισμό στην πόλη και φυσικά για Πράσινο και Καθαριότητα θα πάμε με την ίδια αποτυχημένη συνταγή και το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα. 

Αυξάνουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ βολεύοντας τους δικούς τους ( καμία αντίδραση από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης) και έφτασαν να δώσουν έμμισθη θέση και σε μέλος τους που έχει αντισημιτικές απόψεις ΔΗΜΟΣΙΑ εκφρασμένες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ανοίγουν μονοπάτια τα οποία  χρεώνουν στο Δασαρχείο ενώ δεν έχουν ενημερώσει πριν κανέναν και τελικά άνοιξαν οι ίδιοι με ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ αφού η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν λειτουργεί παρόλο που την εκθειάζουν και σε γενικές γραμμές δείχνουν πως ως αντιπολίτευση έλεγαν απλώς φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ως διοίκηση δεν έχουν καμία πιθανότητα να πετύχουν αφού ως πρόσωπα που απαρτίζουν την διοίκηση έχουν λιγότερες γνώσεις από τους προηγούμενους και βασίζονται σε υπηρεσιακούς που μας λένε τα ίδια παραμύθια για δεκαετίες!

Ανακάλυψαν μετά από 9 χρόνια διοίκησης Βαλασόπουλου την οδό Κάλβου και θεωρούν πως υπάρχει κυβέρνηση που θα στηρίξει μια διοίκηση που επέστρεψε με νέο επικεφαλής να μας πει τα ίδια που ακούγαμε επί θητείας Βαλασόπουλου όπου επί 9 χρόνια ο δήμος δεν είδε κανένα μεγάλο έργο! 

Η Τεχνική υπηρεσία δεν ήταν παρούσα στην διάνοιξη στην οδό Κάλβου , τα μηχανήματα ήταν ιδιώτη και τα ΨΕΜΑΤΑ τους αποκαλύφθηκαν από τον τέως  δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη την ώρα που οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης απλώς κοιμόντουσαν για το συγκεκριμένο θέμα πράγμα που αποδεικνύει πως μέσα στα γρανάζια της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ δεν έχουν ανθρώπους να τους ενημερώσουν! 

Έφτασαν στο σημείο να επικαλούνται έγγραφο της διεύθυνσης δασών που ήρθε μια μέρα μετά από την διάνοιξη και μέσα στα συμβούλια απάντησαν σαν ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ πως αποφασίσαμε πως ήταν επείγουσα ανάγκη και πράξαμε έτσι. Επείγουσα ανάγκη είναι να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ή να νομιμοποιηθούν όσοι έχτισαν μέσα στο δάσος ( εμείς θέλουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ το δεύτερο δεν μπορείς 40 χρόνια μετά να κυνηγάς ανθρώπους όταν το κράτος έχει αποτύχει να επιβάλλει την ΤΑΞΗ) και παράλληλα βγάζουν το ΜΕΝΟΣ τους για τις αυθαίρετες κατασκευές στον Προφήτη Ηλία ενώ γνωρίζουν πως καμία κυβέρνηση δεν θα ακουμπήσει τις εργασίες που έγιναν εκεί,  δεν ζούμε σε κράτος που διώκει την Εκκλησία ακόμα και όταν αυθαιρετεί ,την στιγμή που δεν διώκει ποινικά τον δήμο μας π.χ , που έχει μέσα σε δασική έκταση γκαράζ και καταφύγιο ζώων! 

Αυτά και καλή θητεία , σε όσους άλλα τους ρωτούσαν και άλλα απαντούσαν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης με νέα σύνθεση ,  όπου οι πολίτες που ευτυχώς δεν το παρακολούθησαν ( γύρω στα 400 άτομα από ότι είδαμε στο κανάλι στο youtube) είδαν  ποιους επέλεξαν για να λύσουν τα προβλήματά τους! 

Ήπια η στάση της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που εάν δεν ανεβάσει αντιπολιτευτικούς τόνους μην ευελπιστεί πως οι δημότες μας θα τις δώσουν περισσότερες ψήφους στις κάλπες του 2028! 

Όλες και όλοι κατηγορούν το ΔΗΜΟΣΙΟ πως αργεί , αλλά όλες οι δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου παλεύουν για να διατηρηθεί ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ χαρακτήρας δομών του δήμου μας. 

Ο λόγος; Ρωτήστε τους δεν θέλουμε να τους στεναχωρήσουμε εάν και τα έχουμε γράψει πολλές φορές πως  ΔΙΑΦΘΟΡΑ και Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι "αδελφάκια"! 

Η Τεχνική Υπηρεσία είχε πει πως δεν μπορούμε να παρέμβουμε σε δασική έκταση αλλά οι κατσαπλιάδες δεν μασάνε σε λίγο θα προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ και στο θέμα του Προφήτη Ηλία απλώς περιμένουν τον εισαγγελέα να δώσει το παρόν στην ΑΥΤΟΨΙΑ που θέλουν να κάνουν εσωτερικά των αυθαίρετων εργασιών , και πιστέψτε με έχουν τόσες δουλειές οι εισαγγελείς της χώρας που θα αργήσουν να ανταποκριθούν στο αίτημα του δήμου μας που απλώς θα γίνει για να κερδηθεί χρόνος. 

Και ο χρόνος ωφελεί πάντα τον αυθαιρετούχο όπως όλες και όλοι γνωρίζουν! Καθάρισαν έναν δρόμο και κάνουν λες και έδιωξαν την παραβατικότητα από την πόλη μας ! 

Το θέμα θα χειριστεί πλέον η κα Καλαβρυτινού και η οδός Διογένους με τα σπίτια της μέσα στο δάσος θα συνεχίσει και τα επόμενα πέντε χρόνια να είναι στα σημερινά της χάλια επειδή κάποιοι αφέθηκαν από κράτος και δήμο να χτίζουν όπου ήθελαν! 

Για τα αποδυτήρια στο  "Αθλητικό Κέντρο Χαλικάκι" που ήταν προεκλογική δέσμευση ( σανός δηλαδή ) του κ. Ψυρρόπουλου αφού ο χώρος ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στον δήμο μας ιδιοκτησιακά δεν ακούσαμε κάτι χθες,  αλλά φανταζόμαστε πως θα τα φτιάξει αποχωρώντας από την καρέκλα του δημάρχου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: