ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εδώ στην Ηλιούπολη η απερχόμενη διοίκηση πανηγυρίζει που άφησε φεύγοντας μια πόλη μέσα στη ΒΡΩΜΙΑ και λιγότερα χρήματα στα ταμεία από όσα παρέλαβε!

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Εδώ στην Ηλιούπολη η απερχόμενη διοίκηση πανηγυρίζει που άφησε φεύγοντας μια πόλη μέσα στη ΒΡΩΜΙΑ και λιγότερα χρήματα στα ταμεία από όσα παρέλαβε!

 


 Η διοίκηση Χατζηδάκη απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς εάν και συνεργάστηκε με κάθε πλεμπαίο της πόλης! 


Το 60% που απέσπασε ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές είναι ένας ΘΡΙΑΜΒΟΣ για μια παράταξη που ενώ ήταν σχεδόν διαλυμένη ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές εκμεταλλεύθηκε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των Αντιδημάρχων της διοίκησης Χατζηδάκη σε όλους τους τομείς και βρέθηκε από ένα μονοψήφιο στην καλύτερη των περιπτώσεων που διεκδικούσε στο 25% και  στην πρώτη θέση αφού μια σειρά κεντροδεξιών στελεχών ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ την λογική επιλογή που ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος κος Τάσος Ευσταθίου αλλά επιστροφή στην 'Βαλασοκρατία"

Στα δημοτικά συμβούλια που θα ακολουθήσουν θα παρακολουθήσουν όσοι τα παρακολουθούν μια ανέξοδη αντιπαράθεση ανάμεσα σε πρώην συντρόφους . Τα παιδιά του Βαλασόπουλου δηλαδή οι Χατζηδάκης - Ψυρρόπουλος θα ξιφουλκούν με την κεντροδεξιά της πόλης να μην θέλει να υπάρξει άλλος κεντροδεξιός δήμαρχος Ηλιούπολης πλην του κ. Γιάννη Αναγνώστου , κάτι που εμάς ουδόλως μας ενοχλεί κάτι που έχουν αντιληφθεί όσοι μας διαβάζουν. 

Ο Δημήτρης Κάρναβος παρέδωσε στον νέο δήμαρχο Καλλιθέας ταμείο με 14.200.000 ευρώ από 2.600.000 που παρέλαβε και εδώ οι Χατζηδακικοί πανηγυρίζουν που άφησαν λιγότερα και μας λένε για πανδημίες και εργαζόμενους συγγενείς υποψηφίων του που πρέπει τώρα να διαχειριστεί ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος και όπως δείχνει θα μείνουν άπαντες να υπηρετούν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας. 

Με έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικό ΜΜΕ να γίνεται είδηση η απέλπιδα προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου να πείσει πως τα πήγε καλά . Βέβαια εάν ο κος Ψυρρόπουλος δεν οδηγήσει την απερχόμενη διοίκηση ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τις παραλείψεις της,  το 2028 θα βρεθεί να παλεύει και πάλι με όσους "ΑΘΩΟΜΕΝΟΙ"  για τα χάλια που παρέδωσαν μαζί με τους συνεργούς τους που πήδηξαν στην βάρκα Ψυρρόπουλου στο παρά πέντε , θα διεκδικούν μαζί με ένα σημαντικό κομμάτι της κεντροδεξιάς της πόλης μας επάνοδο σε θέσεις ευθύνης! 


Γιατί με βεβαιότητα σας λέμε από σήμερα πέντε χρόνια πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές πως κεντροδεξιά παράταξη στον δεύτερο γύρο δεν θα περάσει,    η τελευταία που πέρασε ήταν η ΝΕΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Αναγνώστου το μακρινό 2010! Όσοι δεν στήριξαν την παράταξη Ευσταθίου στις κάλπες του 2023 μην αναμένουν από εμάς πως θα τους υποδεχθούμε ΘΕΤΙΚΑ στην όποια πρωτοβουλία αναλάβουν για να μας φέρουν ακόμα έναν ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ δήμαρχο. Μετά τον Γιάννη Αναγνώστου το ΧΑΟΣ λοιπόν μόνο αυτός κατάλαβε τις αδυναμίες των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ που μπροστά στην ΕΞΟΥΣΙΑ και το ΧΡΗΜΑ πουλάνε την ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ τους και στηρίζουν διοικήσεις που δίνουν έμμισθες θέσεις ακόμα και σε δοτούς δημάρχους της ΧΟΥΝΤΑΣ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν άλλαξε απλώς οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ της πόλης βρήκαν αλλά πουγκιά περισσότερο γεμάτα κάτι που είναι εμφανές από την στάση που κρατάνε οι μονίμως "επαναστάτες" της πόλης στην πλήρη απαξίωσή τους την παρούσα περίοδο!  



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: