ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φοβούνται μην αναπαράγουμε από εδώ τα βίντεο του δημοτικού συμβουλίου και απολαύσετε κάποιες ανοησίες που ακούγονται σε αυτά!

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Φοβούνται μην αναπαράγουμε από εδώ τα βίντεο του δημοτικού συμβουλίου και απολαύσετε κάποιες ανοησίες που ακούγονται σε αυτά!

 


Για τρίτο συνεχόμενο δημοτικό συμβούλιο με την νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου δεν μπορούμε όπως βλέπετε παραπάνω να ενσωματώσουμε στο ιστολόγιό μας κάποιο  απόσπασμα του δημοτικού συμβουλίου που ΜΠΟΡΕΙΤΕ να το παρακολουθήσετε  ΜΟΝΟ μέσα από την πλατφόρμα στο youtube! Το κανάλι που έφτιαξε η ομάδα Ψυρρόπουλου με ελάχιστους έως τώρα συνδρομητές επισκέπτονται ελάχιστα άτομα όπως μπορείτε να δείτε και από τις προβολές των βίντεο που έχουν ανέβει. 

Υπάρχει βέβαια πάντα η δυνατότητα από εμάς να γράψουμε σε δικό μας κανάλι την live μετάδοση και σπαταλώντας τον χρόνο μας απευθυνόμενοι  σε δημότες που ελάχιστα κατανοούν αλλιώς δεν θα ψήφιζαν πολλούς από τους 35 δημοτικούς μας συμβούλους , και με επεξεργασία δική μας να σας έχουμε το απόσπασμα που θέλουμε εμείς να αναδείξουμε! 

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία,  αφού όπως έχετε ήδη αντιληφθεί έχουμε επιλέξει άλλη μέθοδο που για εμάς είναι περισσότερο δαπανηρή , αλλά σίγουρα πιο αποδοτική στο να περάσουμε το δικό μας μήνυμα! 

Μάλιστα εάν η διοίκηση συνεχίσει αυτή την επικοινωνιακή πολιτική στο θέμα της μετάδοσης των δημοτικών συμβουλίων θα καλύπτουμε σε συνεργασία με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ΜΟΝΟ τις δικές τους θέσεις και όποιος επιθυμεί την άποψη της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ας επισκέπτεται στο site του δήμου ή ας την αναζητεί στα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: