ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 16.000 ευρώ για αμοιβή ορκωτών λογιστών που έκαναν ελέγχους στα οικονομικά του ΚΑΦΑΔΗΛ!

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

16.000 ευρώ για αμοιβή ορκωτών λογιστών που έκαναν ελέγχους στα οικονομικά του ΚΑΦΑΔΗΛ!

 


Όσες φορές έχουν μπει ορκωτοί λογιστές τάχα για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ αποτέλεσμα δεν είχαμε! Από την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ έως και πιο πρόσφατα οι έλεγχοι έδειξαν πως όλα ήταν ορθώς γενόμενα και απλώς κάποιοι πέταξαν μερικά εκατομμύρια ευρώ στα σκουπίδια για να σας πείσουν πως ήταν αυτοί έντιμοι και οι προηγούμενοι διεφθαρμένοι! 

Οι ορκωτοί ελέγχουν "χαρτούρα"και όχι τις μίζες που δίνονται χωρίς παραστατικά και με "ζεστό" χρήμα μην αναμένει κανείς πως μέσα από λογαριασμούς και κινήσεις θα βγάλει άκρη και δεν είναι και κανείς αφελής πλέον να πιστεύει πως πάει κάποιος να ασχοληθεί για να σώσει την πόλη ή τον δήμο του αφού ό,τι εσύ και εγώ πετυχαίνουμε και το αγοράζουμε με ένα ευρώ ο δήμος το πληρώνει στην καλύτερη των περιπτώσεων τρία! 

Το γεγονός πως μια υπάλληλος του ΠΑΟΔΗΛ τους "έφαγε" καμία 20αρια χιλιάδες ευρώ και θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ γιατί δεν θα μπορεί να αποδειχτεί στο δικαστήριο η υπαιτιότητά της αφού δεν γίνεται να τιμωρείς κάποιον ο οποίος δεν είχε καμία αρμοδιότητα δείχνει πως δικλείδες ασφαλείας δεν μπορούν να υπάρξουν σε έναν δήμο που έχουν "χαθεί" ολόκληρα οχήματα για μερικά ψωροχιλιάρικα δεν θα βρεθεί δικαστής να καταδικάσει το "θύμα" μηχανισμών που είναι κατασκευασμένοι για να παράγουν μικροαδικήματα μερικών χιλιάδων ευρώ και να καλύπτουν την ΑΣΥΔΟΣΙΑ αιρετών που έχουν το θράσος μέσα στα δημοτικά συμβούλια να διεκδικούν περισσότερα χρήματα από το κεντρικό κράτος λες και με τα 50.000.000 ετησίως που τους δίνει κάνουν και ΤΙΠΟΤΑ! 

Εάν ρωτήσετε και σήμερα και μετά τον ΣΑΜΑΤΑ που έχουμε κάνει δώδεκα χρόνια τώρα πόσους εργαζομένους απασχολεί ο τομέας καθαριότητας του δήμου μας ΚΑΝΕΙΣ από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που σας λένε πως είναι λίγοι και δεν επαρκούν δεν έχει να σας δώσει απάντηση. 

Μόνο τα επώνυμα αυτών εάν δείτε θα καταλάβετε πως η οικογενειοκρατία καλά κρατεί και όλοι αναζητούν περισσότερα χρήματα από το κεντρικό κράτος για να πειραματιστούν! 

Όπου το κεντρικό κράτος παραχώρησε αρμοδιότητες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αυτοί ΑΠΕΤΥΧΑΝ! 

Ούτε μια χωματερή δεν κατάφεραν να ομονοήσουν που θα φτιάξουν ενώ τώρα που τους έδωσε τον καθαρισμό από ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνονται πως με τους "εθελοντές" τους όχι μόνο θα αποτύχουν αλλά δεν θα μπορούν και να ρίχνουν τις ευθύνες στο κεντρικό κράτος που έχει βαρεθεί όπως φαίνεται να τους ταΐζει και να το εκθέτουν διαχρονικά. 

Πήγε η Πολεοδομία στους δήμους και η ΑΧΡΗΣΤΙΑ σε όλο της το μεγαλείο φάνηκε με καθυστερήσεις μηνών για πράγματα που πριν γινόντουσαν σε καμία 20αριά μέρες! 

Η δημοτική αστυνομία απέτυχε στο να ελέγχει την παράνομη στάθμευση αλλά κάποιοι θεωρούν πως μπορεί να την χρησιμοποιήσουν και για περιστατικά εγκληματικότητας! 

Η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας επί κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου δεν έγινε αισθητή αλλά μόλις το κράτος γλίτωσε την άτακτη χρεοκοπία κάποιοι είπαν να συνεχίσουν να βολεύουν εκεί τα δικά τους "παιδιά" δημιουργώντας στην ουσία κλητήρες με στολές! 

Με αυτά και με τα άλλα στα επόμενα δημοτικά συμβούλια θα μας λένε πως δεν έχουν λεφτά ενώ τα δικαστικά έξοδα που ανεβάζουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι για Εισαγγελέα για τα ήδη πολλά χρήματα που διαχειρίζονται με ελαφρότητα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: