ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δίνει παράταση 12 μηνών για δύο εργαζόμενους της κατηγορίας 55-67 ετών που προσλήφθηκαν στον δήμο με πρόγραμμα ΔΥΠΑ αλλά στα δημοτικά συμβούλια λέει πως του άφησαν άδεια ταμεία!

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Δίνει παράταση 12 μηνών για δύο εργαζόμενους της κατηγορίας 55-67 ετών που προσλήφθηκαν στον δήμο με πρόγραμμα ΔΥΠΑ αλλά στα δημοτικά συμβούλια λέει πως του άφησαν άδεια ταμεία!


Με 2,5 εκατομμύρια ευρώ "προίκα" στα ταμεία του δήμου τον άφησε ο τέως δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης τον νέο μας δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο και με 30.000.000 ευρώ σε αναπτυξιακά έργα μέσω προγραμμάτων που σίγουρα θα χαθούν από ανθρώπους που δείχνουν πλήρη άγνοια για μια σειρά θεμάτων , και μας φέρνουν τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους στα δημοτικά συμβούλια για "επεξηγήσεις".

Άλλα μας λένε αυτοί π.χ στα οικονομικά άλλα ισχυρίζεται ο δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος αλλά αφού ουδείς παρακολουθεί τα δημοτικά συμβούλια μένει σε εμάς ο άχαρος ρόλος να εξοργίζουμε βολεμένους και να προσπαθούμε να ξυπνήσουμε "πρόβατα" και μια αντιπολίτευση που περιμένει να περάσουν τέσσερα χρόνια για να δει πως άρχισαν τελείως λάθος και οδηγούν τον δήμο σε οικονομικές περιπέτειες που δεν θα μπορεί να λύσει η επόμενη διοίκηση γιατί με αυτούς στο 2033 δεν πάμε ακόμα και εάν δεν έχουν αντίπαλο θα χάσουν από όποιον βρουν απέναντί τους ακόμα και από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης! 

Δείτε και την σχετική απόφαση παράτασης των συμβάσεων δύο εργαζομένων ΔΕ (εδώ)  με τα ονόματα  καλυμμένα με αστεράκια εάν και συγγενείς του νυν δημάρχου δεν είναι αυτοί ήδη δούλευαν στον δήμο χρόνια πριν έρθει ο Στάθης να μας "σώσει". 



Μάλιστα ο κος Ψυρρόπουλος χθες στο δημοτικό συμβούλιο ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ πως κανένας εργαζόμενος του δήμου ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ την δουλειά του και εάν δεν υπάρχουν χρήματα τον Μάρτιο για να τους πληρώσει οι Αντιδημάρχοι και ο ίδιος θα δώσουν τους μισθούς τους για να καλυφθούν οι μισθοί των συμβασιούχων! Να τον ενημερώσουμε γιατί με τα μαθηματικά δεν τα πάει καλά πως δεν φτάνουν για να πληρωθούν αυτά τα χρήματα εκτός και ενσωματώσει σε αυτά και τα "τυχερά" όσων κρατάνε την δομή καθαριότητας και Πρασίνου υπό δημοτικό έλεγχο για να διαχειρίζονται οι ίδιοι την συντήρηση ενός στόλου οχημάτων με αδιαφάνεια αφού έως σήμερα δεν γνωρίζουμε τι έκανε η διοίκηση Βαλασόπουλου μια σειρά οχημάτων που χρυσοπληρώθηκαν από την τότε διοίκηση Αναγνώστου και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν! 

Σήμερα ο κος Μπουγάς λέει πως έχουμε μόλις 6 απορριμματοφόρα οχήματα σε λειτουργία παρόλο που ξοδεύουμε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για να συντηρήσουμε έναν στόλο που ξεπερνάει τα 40 οχήματα καθαριότητας και μπορείτε να δει όποιος ανέβει στο γκαράζ του δήμου μας και τα μετρήσει σε έναν χώρο όπου ο καθένας μπορεί να μπει και να βγει χωρίς να του γίνει κανένας έλεγχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: