ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η αφισοκόλληση στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν είναι κάτι που προβληματίζει εμάς που η σκέψη μας βρίσκεται στο πλευρό της συναγωνίστριάς μας στον δύσκολο αγώνα που δίνει

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Η αφισοκόλληση στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν είναι κάτι που προβληματίζει εμάς που η σκέψη μας βρίσκεται στο πλευρό της συναγωνίστριάς μας στον δύσκολο αγώνα που δίνει

 


Σε αφισοκόλληση στον τοίχο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης προέβησαν μέλη της πρωτοβουλίας εργαζομένων / ανέργων στα Νότια " Αυτοοργάνωση - Συλλογικοί Αγώνες- Ταξική Αλληλεγγύη - Αλληλοβοήθεια" χωρίς να προβούν σε άλλου είδους βανδαλισμούς. 


Μικρό το κακό αφού σοβαρότερα πράγματα απασχολούν αυτή την περίοδο τα μέλη της τοπικής μας. Άλλωστε  και η κυβέρνηση της ΝΔ έχει λάβει συγκεκριμένα μέτρα  και θα λάβει και ακόμα περισσότερα για να αντιμετωπίσει το διεθνές κύμα της ακρίβειας που οφείλεται σε δύο πολέμους που βρίσκονται εν εξελίξει στην ευρύτερη περιοχή μας. 

Άλλωστε ο κόσμος είναι πλέον ένα "παγκόσμιο χωριό" και οτιδήποτε συμβαίνει ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου έχει επίπτωση σε όλους μας πόσο μάλλον όταν μιλάμε για δυσμενή γεγονότα στην περιοχή μας ( πόλεμος Ουκρανία, πόλεμος στη Μέση Ανατολή).

Αυτή η κυβέρνηση άλλωστε από το 2019 δεν έχει αντιμετωπίσει και λίγα ( πανδημία, ενεργειακή κρίση εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και τώρα νέα κρίση στη Μέση Ανατολή εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης που δέχθηκε το Ισραήλ από την Χαμάς).

Και μια και αναφερόμαστε στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η συνεστίαση που ήταν να γίνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου με την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας θα αναβληθεί εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας μέλους του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης μια πράξη που εμείς θεωρούμε επιβεβλημένη να συμβεί αφού δεν είναι δυνατόν εμείς να διασκεδάζουμε και ένα μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Ευχόμαστε να κερδίσει και αυτή την δύσκολη μάχη το μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αφού μια ζωή μαχήτρια  είναι και η σκέψη όλων μας είναι στο πλευρό της. 

Μπράβο λοιπόν στο πρόεδρο κ. Στάθη Ευσταθόπουλο αλλά  και στα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που σωστά σκεπτόμενοι ανέβαλαν την εκδήλωση,  και φυσικά υπάρχει χρόνος για κάτι αργότερα , άλλωστε δεν χάθηκε ο χρόνος προέχει πάνω από όλα η υγεία. 

Αυτά λοιπόν για  ένα θέμα καθόλου ευχάριστο για όλους τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης και όχι μόνο  ελπίζουμε να μην χρειαστεί στο μέλλον να γράψουμε κάτι δυσάρεστο και με την βοήθεια του Θεού όλα να πάνε ΔΕΞΙΑ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: