ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γαβριήλ Αραμπατζής: Καλό ταξίδι Βαγγελιώ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Γαβριήλ Αραμπατζής: Καλό ταξίδι Βαγγελιώ

 

Την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024, στις 12:00 μ.μ., στο Νεκροταφείο Ηλιούπολης, αποχαιρετάμε μια δυναμική γυναίκα, γνωστή σε όλους μας ως η Βαγγελιώ της Κάτω Ηλιούπολης.


Η Ευαγγελία Καμπερίδου ήταν για πολλά χρόνια Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας της Κάτω Ηλιούπολης και υπεύθυνη γυναικών της Β2 Νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής και σήμερα Αντιπρόεδρος της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης. 

Η συμβολή της στα τοπικά ήταν σημαντική, και το όνομά της θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη σε όσους συνεργαστήκαν μαζί της. Η Βαγγελιώ ξεχώριζε ως μια εξαιρετικά δυναμική προσωπικότητα, αφιερώνοντας πολύτιμα χρόνια από τη ζωή της στην ακούραστη υπηρεσία προς την παράταξη και την πόλη μας.

Το άλμπουμ των αναμνήσεών μας το 2024 γεμίζει με αξιόλογες προσωπικότητες που έχουμε δώσει κοινούς δυναμικούς αγώνες σε εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές.

 
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο γιο της, Ηλία, που μέσα σε μία εβδομάδα έχει χάσει δυο αγαπημένα του πρόσωπα από την οικογένεια του. Σε τέτοιες στιγμές, τα λόγια είναι περιττά, αλλά ελπίζω να βρει δύναμη στην αγάπη και τη στήριξη των αγαπημένων του.


Η Βαγγελιώ Καμπερίδου άφησε το αναμνηστικό μας άλμπουμ πλουσιότερο, και η απουσία της θα είναι βαθιά αισθητή.


Καλό Ταξίδι Βαγγελιώ.

Γαβριήλ Αραμπατζής 

Επικεφαλής παράταξης "Η πόλη που θέλω" 


Δεν υπάρχουν σχόλια: