ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ συνεχίζεται αλλά η ΒΡΩΜΙΑ παραμένει ΜΟΝΙΜΗ!

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ συνεχίζεται αλλά η ΒΡΩΜΙΑ παραμένει ΜΟΝΙΜΗ!

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Οι υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάτι που ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ γνωρίζαμε πριν τις εκλογές. Κάποιοι απλώς κατηγορούσαν τους δημότες πως παράγουν πολλά σκουπίδια πως είναι ασυνείδητοι και πως διαμαρτύρονται άδικα και στις εκλογές έχασαν τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν!

Η πόλη παραδόθηκε στον νέο δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο μέσα στη ΒΡΩΜΙΑ και αυτός που δεν πιστεύει στην ιδιωτικοποίηση των δομών καθαριότητας και Πρασίνου έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να ζητήσει να συνδράμουν ιδιώτες - εθελοντές στο μάζεμα των ογκωδών του δήμου μας και κάλεσε τους δημότες να μην ΒΓΑΖΟΥΝ άλλα ογκώδη ξεκινώντας το σχέδιο έκτακτης αντιμετώπισης καθαριότητας όπως το ονόμασε και μπαίνοντας ο ΙΔΙΟΣ μπροστάρης της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ να δούμε πόλη ΚΑΘΑΡΗ! 




Για όσους αναρωτιούνται γιατί παίζουμε θέμα την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ να πούμε πως αποτελεί δυστυχώς για τους περισσότερους συνδημότες μας το νούμερο ένα πρόβλημα ενώ η πόλη αντιμετωπίζει σαφέστατα για εμάς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ προβλήματα που την εκθέτουν κάνοντάς την ΑΡΝΗΤΙΚΑ γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όχι ΜΟΝΟ. 




Παίζουμε και θα συνεχίσουμε να παίζουμε τέτοια θέματα με την ΕΛΠΙΔΑ πως οι διοικούντες θα αντιληφθούν πως ΜΟΝΟ με την συνδρομή ιδιωτών και με εργολαβίες σε αυτούς είναι δυνατόν η πόλη μας να καθαρίσει όπως συμβαίνει παντού όπου υπάρχει στοιχειώδη καθαριότητα και πως εάν αυτό τους πέφτει "βαρύ" γιατί μιλάμε για μια κεντροαριστερή διοίκηση τότε ας βρουν τρόπους να πληρώνουν το ελάχιστο τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για και εάν είχαν στην διάθεσή τους τον στόλο οχημάτων που διαθέτει η υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου μας θα είχε επιτύχει! 




Κάποια στιγμή θα πιάσει και χειμώνας ( Ο Θεός πάντα φροντίζει η χώρα μας να μην έχει βαρύ χειμώνα) και όλα αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες είτε θα παρασυρθούν από βροχές δημιουργώντας πλημμύρες είτε θα θαφτούν στο χιόνι που είναι καλό να μην πέσει γιατί ας μην έχει κανείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ η πόλη θα αποκλειστεί και πάλι και οι δρόμοι θα παραμείνουν για μέρες ακαθάριστοι! 




Η υπηρεσία καθαριότητας δεν είναι δυνατόν να μην δουλεύει Σαββατοκύριακα και επειδή αυτό όντως είναι οικονομικά ασύμφορο για τους εργαζόμενους πρέπει να δοθεί ΚΙΝΗΤΡΟ που θα χάνουν αυτοί τα ωραία τους Σαββατοκύριακα για να μένουμε εμείς υποφερτά ΚΑΘΑΡΟΙ! 




Τέλος πρέπει να βγουν σκάφες για ογκώδη που διαθέτει ο δήμος μας σε διάφορα σημεία έτσι ώστε τουλάχιστον αυτά να μαζεύονται καλύτερα από τους υπαλλήλους δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να συναντάς καναπέδες , οικοδομικά υλικά, πόρτες , παράθυρα ακόμα και λεκάνες παντού σε πεζοδρόμια και πάρκα! 








Αφού οι δημότες με την ΨΗΦΟ τους δεν βοήθησαν στο να βρεθεί υποψήφιος δήμαρχος που να μιλάει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για ιδιωτικοποίηση της δομής και πριν μας "φάνε τα ποντίκια" θα πρέπει να αντιληφθούμε πως έχουμε υποχρέωση να μην ΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ την πόλη μας και να σεβαστούμε και κάποιους συμβασιούχους κυρίως εργαζομένους του δήμου μας που δουλεύουν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ζώντας στην ανασφάλεια πως αύριο ίσως βρεθούν χωρίς εργασία!




Τέλος επειδή το "πάρτι" πρέπει να τελειώνει νέα διοίκηση και ΣΕΔΗ πρέπει να μας πουν πόσους ακριβώς εργαζομένους καθαριότητας χρειάζεται ο δήμος μας να φέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να τοποθετηθούν ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις εάν πρέπει να παλέψουμε για να προσληφθούν αυτοί ή να προχωρήσουμε στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ που θα δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος στο πρόβλημα καθαριότητας που είναι για εμάς η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής. 




Εμείς όπως και οι περισσότεροι συνδημότες μας ΘΕΛΟΥΝ το ΣΧΈΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ να πετύχει και πλέον αρκετοί είναι όσοι δεν ενδιαφέρονται για το ποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια αρκεί η πόλη να παραμένει ΚΑΘΑΡΗ. 




Αφού ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο για το φωτορεπορτάζ του σε διάφορες περιοχές της πόλης μας ανάμεσά τους και την περιοχή των Αστυνομικών προφανέστατα και θα συνεχίσουμε να σας δείχνουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ που συμβαίνει στην πόλη μας και συμβάλλουμε έτσι στο να μαζευτεί η ΒΡΩΜΙΑ από μια πόλη που σίγουρα έχει περισσότερα "σκουπίδια" και πιο επικίνδυνα από αυτά που συναντάμε στις φωτογραφίες αυτές και για τα οποία είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει επιτυχώς στην νέα τετραετία της! 

 













Δεν υπάρχουν σχόλια: