ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπάζα , ογκώδη και σκουπίδια εκτός κάδων σε διάφορα σημεία της πόλης με τους διοικούντες να μας δουλεύουν πως τάχα οι εργαζόμενοι δεν σηκώνουν κεφάλι! (15 φωτογραφίες)

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Μπάζα , ογκώδη και σκουπίδια εκτός κάδων σε διάφορα σημεία της πόλης με τους διοικούντες να μας δουλεύουν πως τάχα οι εργαζόμενοι δεν σηκώνουν κεφάλι! (15 φωτογραφίες)

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Χθες ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος μας ενημέρωσε (στο δημοτικό συμβούλιο)  πως τελείωσε την περασμένη Παρασκευή το σχέδιο έκτακτης αντιμετώπισης καθαριότητας προφανώς θεωρώντας πως η πόλη μας ξεφορτώθηκε τα ογκώδη! Τα "πακέτα" όπως είπε που τους άφησε η απερχόμενη διοίκηση ενώ ευχαρίστησε τους δημοτικούς υπαλλήλους καθαριότητας που τους έχασαν όπως ισχυρίστηκε  οι οικογένειές τους αφού δούλεψαν ατελείωτες ώρες! 

Όμως και το σημερινό φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου παρουσιάζει μια πόλη γεμάτη στα ογκώδη πράγμα που φυσικά θα χρεώνει η νυν διοίκηση στην απερχόμενη αφού το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ήταν όπως φαίνεται ένα ακόμη "ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ"  αλλά η ΒΡΩΜΙΑ παραμένει μόνιμη αφού οι "ατελείωτες" ώρες που ισχυρίστηκε πως δούλεψαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου μας δεν έφεραν αποτέλεσμα ενώ "εθελοντές" βρέθηκαν με δίμηνες συμβάσεις όπως μάθαμε από την χθεσινή δημοτική επιτροπή όπου ήρθαν και ψηφίστηκαν δύο δίμηνες συμβάσεις χειριστών μηχανημάτων του δήμου μας,  άρα η ΣΟΒΙΕΤΙΑ αυξάνεται αλλά η εικόνα παραμένει η ίδια! 












Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και εγκαταλείψαμε γρήγορα το ρεπορτάζ αφού ο ιός της γρίπης θερίζει! Ελπίζουμε με τις νέες δύο συμβάσεις δίμηνης διάρκειας χειριστών μηχανημάτων να δούμε καλύτερο αποτέλεσμα αφού 300 εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ μοιρασμένοι σε διάφορες άλλες υπηρεσίες μακριά από τον τομέα για τον οποίο προσλήφθηκαν δηλαδή αυτόν της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. 

Ο νέος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν κήρυξε τυχαία το 2024 ως έτος καθαριότητας με τους "εξαντλητικούς" ρυθμούς που δουλεύουν θα μας βρει και το 2025 με τέτοιες εικόνες! 

Οι μισθοί να πέφτουν για τους διοικούντες και πλέον τα βλέπουν όλα καλά! Πέρα από τα ψεύτικα λόγια η νέα διοίκηση δείχνει και το αντιλαϊκό της πρόσωπο με τις αυξήσεις 100% που έβαλε ο νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Γιάννης  Γρηγορέας στις συνδρομές των προγραμμάτων άθλησης και χορού που έχει ο δήμος μας στέλνοντας περισσότερο χώρο σε ιδιωτικά γυμναστήρια και σχολές χορών απόφαση που δείχνει πως αντιλαμβάνονται την κοινωνική πολιτική οι μέχρι χθες "Βελουχιώτηδες" ! 

Η τζάμπα παραχώρηση δημοτικών χώρων σε συλλόγους και σωματεία συνεχίζεται και τα 30αρια των πολιτών θεωρούν πως θα τους γεμίσουν τα ταμεία του δήμου που παρέλαβαν με πλεόνασμα 2,5 εκατομμυρίων αλλά δεν τους φτάνουν θέλουν μάλλον μια καινούργια Τρόϊκα να τους τα γεμίσει όπως συνέβη την περίοδο των μνημονίων όπου οι ξένοι δανειστές μας δεν επέτρεπαν την υπογραφή νέων συμβάσεων σε εργαζομένους τότε είχαμε περικοπές σήμερα κλαίγονται πως τα 40.000.000 ευρώ που παίρνουν ετήσια κρατική επιχορήγηση ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ! 

Έχουν φτιάξει ετήσιο  προϋπολογισμό 56.000.000 ευρώ! , κάθε μήνα κοντεύουν να δίνουν κοντά στο 1.000.000 ευρώ σε μισθούς εργαζομένων , αλλά δεν σκέφτονται καν πως σε μερικούς μήνες από σήμερα δεν θα έχουν να πληρώνουν όσους δουλεύουν "ατελείωτα" αλλά αποτέλεσμα δεν φέρνουν! 

Ας ανεβάσουν και τα δημοτικά τέλη για να προσλάβουν άλλους τόσους δημοτικούς υπαλλήλους είναι "λίγοι"! 






Δεν υπάρχουν σχόλια: