ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνελήφθη ο τράπερ Strat – Κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άλλον τράπερ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη ο τράπερ Strat – Κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άλλον τράπερ



Χειροπέδες στον γνωστό τράπερ Strat πέρασαν αστυνομικοί ύστερα από επίθεση που έκανε σε βάρος του 20χρονου τράπερ ονόματι Δ.Κ., τον οποίο προσπάθησε μάλιστα και να απαγάγει.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο νεαρός κινείτο με το αυτοκίνητό του και αντιλήφθηκε δύο άτομα να τον ακολουθούν με δύο διαφορετικά οχήματα. Κάποια στιγμή, στην περιοχή της Καλλιθέας, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τότε ξεκίνησε ένας εφιάλτης για τον νεαρό.


Οι δύο άγνωστοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν ενώ αποπειράθηκαν και να τον απαγάγουν. Τελικά, τον εγκατέλειψαν στο σημείο τραυματισμένο και εξαφανίστηκαν. Ο νεαρός με όσο κουράγιο του είχε απομείνει πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε τη σχετική καταγγελία λέγοντας και το όνομα ενός εκ των δραστών τον οποίο είχε αναγνωρίσει. Αστυνομικοί έκαναν αναζητήσεις και εντόπισαν τον 28χρονο τράπερ να πίνει το ποτό του σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της απόπειρας αρπαγής, των απλών σωματικών βλαβών και απειλές.

Ο… νταής τράπερ είχε συλληφθεί και τον περασμένο Νοέμβριο για εμπόριο ναρκωτικών σε όλη την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: