ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αύξησαν τις συνδρομές για τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του δήμου μας για να ευνοήσουν ιδιωτικά αθλητικά σωματεία και σχολές χορού!

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Αύξησαν τις συνδρομές για τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του δήμου μας για να ευνοήσουν ιδιωτικά αθλητικά σωματεία και σχολές χορού!

 


Δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε να αθληθείς  σε ιδιώτη είναι το μήνυμα που περνάει η νέα διοίκηση του δήμου μας  για τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που χρόνια διοργανώνουμε  στα οποία αυξάνει την συνδρομή κατά 100% . 

Το θέμα για  μας δεν είναι πως ευνοείται ο ιδιώτης,  αλλά πως κάποιοι από αυτούς δεν θα έπρεπε καν να πλησιάζουν σε αθλητικούς χώρους αλλά η πόλη μας διαχρονικά δεν έχει καταλάβει πως είναι θέμα χρόνου να "κρεμαστεί" στα μανταλάκια αρνητικά και να δικαιώσει τους κομμουνιστές που είναι οι ΜΟΝΟΙ που μέσα στα δημοτικά συμβούλια καταδεικνύουν διαχρονικά την κατάντια στην οποία έχει εκπέσει ο αθλητισμός στην πόλη μας. 

Μια απόφαση που σίγουρα θα δουν και θα πάρουν πίσω και δεν θα μαθαίναμε και ΠΟΤΕ εάν δεν την έφερνε στο δημοτικό συμβούλιο ο τέως δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης που καυτηρίασε την αύξηση και ενημέρωσε και τις παρατάξεις που είτε δεν έχουν εκπρόσωπο στην δημοτική μας επιτροπή είτε είδαν θετικά τις αυξήσεις αυτές! 

Εμείς τις θεωρούμε απαράδεκτες , αλλά δεν "πέσαμε από τα σύννεφα"  αφού κατανοούμε ποιους εξυπηρετεί! 

Την στιγμή που η διοίκηση του δήμου παίρνει ψίχουλα από ιδιωτικά αθλητικά σωματεία και τα επιχορηγεί κιόλας ενώ αυτά έχουν κέρδη φέρνει διπλασιασμό στις συνδρομές όσων θέλουν να αθληθούν ερασιτεχνικά για λόγους υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: