ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα μέλη του Δ.Σ του ΝΔΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης- Πρόεδρος ο κος Δημήτρης Κρέτσης με Αντιπρόεδρο τον κ. Βασίλη Βλάσση

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Τα μέλη του Δ.Σ του ΝΔΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης- Πρόεδρος ο κος Δημήτρης Κρέτσης με Αντιπρόεδρο τον κ. Βασίλη Βλάσση

 


Με τον κ. Δημήτρη Κρέτση να είναι ο νέος  πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε και η πλήρωση των θέσεων του ΝΠΔΔ του δήμου μας που για μερικούς μήνες ακόμα θα δρα αυτοτελώς πριν ενσωματωθεί στον βασικό κορμό του δήμου. 

Μπορείτε κάνοντας κλικ εδώ να δείτε την σχετική απόφαση που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου μας και όλα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ του ΝΠΔΔ του δήμου μας! 

Στο Δ.Σ όπως θα δείτε υπάρχει και εκπρόσωπος του 15μελους και φυσικά για όσους δεν το γνωρίζουν γιατί δεν το έχουμε αναδείξει κάποια σχολεία του δήμου μας έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις κτηρίων με αφορμή το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που δίνει την δυνατότητα σε Ιδιωτικά Πανεπιστήμια να λειτουργήσουν για πρώτη φορά στην πατρίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: