ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μάνος Ζερδεβάς για το θέμα της ονοματοδοσίας του Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης "Θεόδωρος Γεωργάκης": Η αδικία θα αποκατασταθεί!

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Μάνος Ζερδεβάς για το θέμα της ονοματοδοσίας του Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης "Θεόδωρος Γεωργάκης": Η αδικία θα αποκατασταθεί!

 


Ο Ολυμπιονίκης κος Μάνος Ζερδαβάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερία "Ηλιοτυπία" δες εδώ  και προφανέστατα σε σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε για το θέμα της ονοματοδοσίας του Κολυμβητηρίου: 

Μέσα σε εισαγωγικά είναι όσα απάντησε ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης της Εθνικής Ομάδας Πόλο κος Ζερδεβάς  και φυσικά κάθε περαιτέρω δικός μας σχολιασμός δεν ωφελεί.  αφού ο ίδιος  θεωρεί τον εαυτό του "αδικημένο"! Φανταζόμαστε πόσο αδικημένος θα νιώθει ένας δήμαρχος που επί 16 χρόνια άλλαξε μια πόλη που παρέλαβε στα χειρότερά της από τον προκάτοχό του και τιμήθηκε με την ονοματοδοσία ενός κολυμβητηρίου που δεν θα υπήρχε στην πόλη μας εάν ο ίδιος δεν πάλευε για να δημιουργηθεί τότε κόντρα σε πολλούς που σήμερα φωτογραφίζονται μέσα σε αυτό! Ενδιαφέρουσες οι απόψεις του κ. Ζερδεβά και για τον ΓΣΗ , λυπούμαστε που την ίδια άποψη με αυτόν δεν έχουν οι περισσότεροι που ασχολούνται με τον αθλητισμό στην πατρίδα μας. 

Το 2021, ο πρώην Δήμαρχος είχε συναντηθεί με τον Μάνο Ζερδεβά και είχε ανακοινώσει πως το δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης θα πάρει το όνομά του. Ωστόσο, η υπόσχεση που είχε δοθεί στον Μάνο Ζερδεβά δεν κρατήθηκε ποτέ. «Νιώθω πικρία, γιατί ήταν για εμένα ύψιστη τιμή να με τιμήσει με αυτόν τον τρόπο η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 27 μου χρόνια».

Όπως φαίνεται, όμως, η αδικία θα αποκατασταθεί, καθώς ο νέος Δήμαρχος έχει δεσμευτεί για μετονομασία του κολυμβητηρίου. «Βρίσκομαι σε νέες κουβέντες με τον νέο Δήμαρχο, ο οποίος μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεσμεύτηκε και έδειξε πρόθυμος να αλλάξει την κατάσταση και να ξεκινήσει τη διαδικασία αλλαγής ονόματος, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σε όλα τα παιδιά που αγαπούν την πισίνα και τον αθλητισμό, όπως μπορώ θα βοηθήσω και αυτά και τον Δήμο».



Δεν ξέρουμε εάν τελικά θα αποκατασταθεί η "αδικία" , αυτό που σίγουρα εμείς γνωρίζουμε είναι πως η  ΙΣΤΟΡΙΑ της πόλης μας δεν πρόκειται να διαστρεβλωθεί , από όσους εξακολουθούν για δεκαετίες να βρίσκονται στη λάθος πλευρά της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: