ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η αντιπυρική περίοδος έχει αρχίσει αλλά η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου μας έχει σε αυτή την κατάσταση τον χώρο πέριξ του δημαρχείου της πόλης μας!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Η αντιπυρική περίοδος έχει αρχίσει αλλά η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου μας έχει σε αυτή την κατάσταση τον χώρο πέριξ του δημαρχείου της πόλης μας!


Η φωτογραφία δεν είναι τραβηγμένη από  κάποιο απομακρυσμένο σημείο της πόλης μας ( π.χ  στα Αστυνομικά της Ηλιούπολης) αλλά μπροστά από το δημαρχείο της πόλης μας! 

Η αδιαφορία στο να δοθούν εργολαβίες σε ιδιώτες για να κοπούν και μαζευτούν τα ξερά χόρτα και η πάγια αντίληψη των διοικούντων τον δήμο μας πως η δομή Πρασίνου δεν πρέπει να δοθεί σε ιδιώτες οδηγούν σε αυτές τις επικίνδυνες εικόνες,  αφού αρκεί ένα πεταμένο γυαλί ή αναμμένο τσιγάρο για να "λαμπαδιάσει" ο χώρος. 


Ο χώρος εφάπτεται με το πάρκιν του δημαρχείου της πόλης μας,  άρα όλες και όλοι όσοι εργάζονται στον δήμο μας τα  βλέπουν καθημερινά και απορούν με την πλήρη αδιαφορία μιας διοίκησης που ευαγγελίζονταν προεκλογικά το νέο , αλλά αυτό που βλέπουμε είναι σίγουρα το παλιό , αλλά όχι ξεπερασμένο από ιδεοληπτικούς που περιμένουν από την Green Team να ξεχορταριάζει έως και τα τέλη Αυγούστου σημεία της πόλης μας! 

Έχουμε ακούσει στα διάφορα δημοτικά συμβούλια από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους πως οι εργαζόμενοι στον τομέα  είναι λίγοι και δεν επαρκούν,  η απερχόμενη διοίκηση ισχυρίζονταν πως ήταν μόλις 19 οι υπάλληλοι του Πρασίνου.

 Εμείς σας λέγαμε και τότε  πως στις μισθοδοσίες της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι διπλάσιοι αλλά το θέμα για εμάς δεν ήταν ποτέ η ποσότητα αλλά η ποιότητα των εργαζομένων , και κυρίως η ατολμία μιας σειράς διοικήσεων να επιβάλλουν τους δικούς τους όρους,  αφού αυτοί τελικά θα κριθούν σε πέντε χρόνια στις κάλπες . 

Όχι πως κινδυνεύει ο κος Ψυρρόπουλος από κανέναν της αντιπολίτευσης,  αφού έχουν φτάσει στο σημείο οι δημότες μας να γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως για την ελλιπή καθαριότητα της πόλης φταίνε όσοι πετάνε ή βγάζουν σκουπίδια και τα  αφήνουν δίπλα από  γεμάτους κάδους αφού άδειους δεν βρίσκουν σε κοντινή απόσταση. 

 Ούτε είναι διατεθειμένοι να περπατήσουν για να βρουν γνωρίζοντας πολύ καλά από εμάς πως κάθε χρόνο δαπανάμε πάνω από 10.000.000 ευρώ ως δήμος στον τομέα καθαριότητας , με την πόλη μονίμως να βρωμάει! 

Γιατί δεν αναζητούμε την φθηνότερη ΛΥΣΗ της ιδιωτικοποίησης ρωτήστε αυτούς που ψηφίσατε εμείς που ρωτήσαμε αυτούς που ψηφίσαμε μας είπαν πως αυτά δεν γίνονται αλλά θα γίνουν αφού είναι επιλογή των κυβερνήσεων τελικά κάποιες δομές να καταλήξουν σε ΙΔΙΩΤΗ! 

Ως ανεύθυνοι που είναι οι αυτοδιοικητικοί αφήνουν την καυτή πατάτα στην κεντρική διοίκηση και αυτοί απλώς "ροκανίζουν" μερικά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να το παίξουν καλοί Σαμαρείτες! 

Αυτά από εμάς , και ελπίζουμε μαζί με τα χόρτα της φωτογραφίας  η διοίκηση να μεριμνήσει και για εκείνα που περιμένουν στο Μετρό της πόλης μας,  μην τον κάνουν σαν τους προηγούμενους που πανηγύριζαν όταν τελικά τα είχαν κόψει τέλη Ιουνίου! 

Οι προηγούμενοι κρίθηκαν , και όσοι ασχολήθηκαν με τους τομείς της καθαριότητας και του πρασίνου πήγαν σπίτια τους,  με τον μόνο που "επιβίωσε" και εξελέγη και πάλι δημοτικός σύμβουλος τον κ. Γιάννη Αντζινά επειδή ό,τι και εάν σας λένε πέντε φωνές στους δημοτικούς υπαλλήλους ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας εκείνος  τις έβαλε,  οι υπόλοιποι απλώς τους "χάιδευαν" και για εμάς δικαιολογημένα βρέθηκαν εκτός δημοτικού συμβουλίου! 

Εμείς το 2028 δεν θα υπάρχουμε ( εκτός και αλλάξει κάτι δραματικά στις εκλογές για ανάδειξη μελών του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης τον Οκτώβριο ή όποτε αποφασίσουν εκεί στην Πειραιώς να κάνουν τις εσωκομματικές εκλογές προέδρων και Δ.Σ των οποίων οι θητείες έχουν λήξει!) και όσοι συνεχίσουν αυτό εδώ το ιστολόγιο , (νέα παιδιά που δυστυχώς το βλέπουν ως επιχείρηση!) θα σας ενημερώσουν εάν τελικά κάποιοι από αυτούς κατάφεραν και επανήλθαν εντός δημοτικού συμβουλίου με άλλα δημοτικά παραταξιακά  σχήματα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: