Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Και η μέρα δεν ήταν κατάλληλη για "μπαλώματα" και φυσικά εκλέχθηκε για να διοικεί και όχι για να παίζει τον ανειδίκευτο εργάτη!

 




Σερφάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θέματα που αφορούν την πόλη μας "πέσαμε πάνω" στην παρακάτω ανάρτηση 


Είναι του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ηλιούπολης κ. Κάρολου Ιταλού που μαζί με έναν εντεταλμένο σύμβουλο της διοίκησης Ψυρρόπουλου είπαν εάν και ο καιρός δεν ήταν ο κατάλληλος να "βουλώσουν" κάποιες τρύπες στο οδόστρωμα , σε σημεία  της πόλης μας που μπορεί να υπάρξει ατύχημα από την κακή κατάσταση της ασφάλτου. 


Και επειδή εμείς πάντα ΔΗΜΟΣΙΑ αναρωτιόμαστε και θέτουμε ερωτήματα θεωρούμε πως οι συνδημότες μας που τον ψήφισαν δεν φαντάζονταν πως εξέλεξαν κάποιον που θα έπαιζε τον ρόλο του ανειδίκευτου εργάτη αλλά κάποιον που θα κατεύθυνε και θα αποφάσιζε ποιοι εργαζόμενοι της τεχνικής υπηρεσίας θα έκαναν την συγκεκριμένη δουλειά βάση ενός σχεδίου και ο ίδιος από θέση ευθύνης (αρκετοί Αντιδήμαρχοι δεν έχουν αντιληφθεί πως τις κατέχουν) θα έπρεπε να σχεδιάζει και όχι να υλοποιεί ο ίδιος την δράση που διαφημίζει! 

Εάν ψηφίσατε κάποιους που ενεργούν οι ίδιοι έναντι υπαλλήλων που αράζουν πίνοντας το καφεδάκι τους σε γνωστά στέκια της πόλης,  τότε οι φωτογραφίες αυτές μπορεί και να σας ενθουσιάσουν! 

Εμάς μας στεναχωρούν επειδή δεν θα  ψηφίσαμε ΠΟΤΕ  κάποιους που από θέση Αντιδημάρχου θα παίζουν το ρόλο του εργάτη , ούτε δήμαρχο να οδηγεί απορριμματοφόρο ή να πιάσει σκούπα και φαράσι για να καθαρίσει την πόλη. 

Ο κος Αχιλλέας  Μπέος το έχει κάνει αλλά δεν του βγήκε αυτό ! Όλες και όλοι έχετε παρατηρήσει πως  μέχρι και σφαλιάρες μοιράζει μέσα στα δημοτικά συμβούλια,  και τους εκεί "συνδικαλιστές" κατόρθωσε και τους ξεκαθάρισε πως ΑΝΟΧΗ δεν υπάρχει, και εφόσον οι ίδιοι  δεν μπορούν την δουλειά την  κάνει εδώ και πέντε χρόνια ιδιώτης! Μέσα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα βρείτε τα ποσά που έχουν δοθεί για αποκομιδή ογκωδών τα χρόνια θητείας του αλλά και εκατομμύρια ευρώ για καθαρισμό οικοπέδων και περιποίηση Πρασίνου χωρίς οι εκεί εργαζόμενοι να τον έχουν με καθημερινές ανακοινώσεις του αντίστοιχου σωματείου εργαζομένων για "σπατάλες" και υποβάθμιση του ρόλου τους! 

 Παρά  την ΑΠΡΕΠΗ , ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ και σε πολλές περιπτώσεις ακραία ρατσιστική συμπεριφορά του ( εμείς Μπέο δεν θα ψηφίζαμε ΠΟΤΕ απέχει πολύ από τις δικές μας ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ ) καταφέρνει και διατηρεί με άνεση την θέση του δημάρχου Βόλου  παρόλο που σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο προσβάλει βάναυσα δημοτικούς υπαλλήλους που τον θεωρούσαν αρχικώς εύκολο στόχο αλλά τελικά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν! 

Δεν λέμε να γίνει και κανείς Μπέος (εάν και σε αυτή την πόλη που ζέχνει φασισμό θα είχε υψηλή απήχηση)  αλλά εδώ έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο να "φτερνίζεται" το ΣΕΔΗ και να αναζητούν εξιλαστήρια θύματα σε δημοτικούς συμβούλους που μέσα στο δημοτικό συμβούλιο λένε είναι καλό   να έχουμε και 1000  δημοτικούς υπαλλήλους αλλά πως θα τους πληρώσουμε; 

Εμείς θέλαμε και θέλουμε δήμαρχο που θα πάρει σκούπα και φαράσι και θα καθαρίσει υπηρεσίες που υπολειτουργούν , από υπαλλήλους εθισμένους στο πεντάωρο,  και σε μια δημοσιοϋπαλληλική συμπεριφορά του κοιτάζω το ρολόϊ πότε να σχολάσω! 

Γιατί ουδείς τους ελέγχει , κάρτες δεν χτυπάνε καν όπως σε όμορους δήμους και τα οχήματα που οδηγούν δεν έχουν GPS , για να γνωρίζει άνετα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται. Εάν κάποιο κλαπεί να δούμε πως θα το αναζητήσουν οι αρμόδιες αρχές γιατί και στους όμορους δήμους ο εντοπισμός μπήκε στα οχήματα με αυτό αρχικώς το πρόσχημα! 


Το μήνυμα που περνάει ένας Αντιδήμαρχος με τέτοιες δράσεις είναι αρνητικό,  και στις προηγούμενες κάλπες κρίθηκε με την περίφημη Green Team του κ. Κόκλα που η υπεράσπισή της τον έστειλε πρόωρα  σπίτι του και οι εθελοντές του μάλλον δεν τον ψήφισαν καν! Γιατί δεν ήταν καν δικοί του οι περισσότεροι έχουν ήδη μεταπηδήσει στη "Γειτονιά μας" και αναμένουν ό,τι δεν τους προσφέρθηκε από την απερχόμενη διοίκηση . Γιατί καλά τα λόγια και τα χτυπήματα στην πλάτη αλλά χωρίς κίνητρο τίποτα δεν πετυχαίνει! 

Ευτυχώς ο νέος Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Γιώργος Βενετσανόπουλος δεν έχει τέτοια "αγάπη" για τους εργαζόμενους τους οποίους διοικεί,  και τους εκθέτει λιγότερο . 

 Ήδη είδαμε πως ο χώρος πέριξ του ΜΕΤΡΟ της Ηλιούπολης καθαρίστηκε από χόρτα πιο γρήγορα από ό,τι είχε πετύχει πέρισυ , πρόπερσι και παραπρόπερσι η περίφημη Green Team ,γιατί για να είσαι χρήσιμος για τους πολλούς δεν πρέπει να τα έχεις καλά με τους ολίγους! 

Ρίχνοντας εργαζόμενους στο φιλότιμο απλώς τους κοροϊδεύεις και το γνωρίζουμε εμείς καλύτερα από όσους εδώ και δεκαετίες αναζητούν μέσω του εθελοντισμού χρηματικές απολαβές και ορθώς πράττουν για εμάς όποιος είναι χρήσιμος πρέπει να αμείβεται έστω στο ελάχιστο! 

Εκτός και κάποιοι θεωρούν πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει πως για τις ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ φταίνε οι σταθμάρχες και όχι οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ που έτσι και αλλιώς το μόνο που μπορούν να κάνουν και δεν έχουν κάνει ακόμη είναι να ιδιωτικοποιήσουν επιχειρήσεις που έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να έχουν υπό έλεγχο . Εδώ τόσοι μηχανοδηγοί που έκριναν τον πασίγνωστο πλέον  σταθμάρχη επικίνδυνο και δεν βρέθηκε ένας να στείλει μια διαμαρτυρία στους ανωτέρους του , για να μην βρίσκονται τώρα και αυτοί κατηγορούμενοι! 

Αυτά από εμάς  και λάθος μήνυμα πέρασε ο Αντιδήμαρχος μας ,  που είχε θεωρούμε καλή πρόθεση αλλά η πόλη δεν θα σωθεί με εθελοντισμό,  αλλά με μια διοίκηση που θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει την πεπατημένη την οποία όλοι γνωρίζουμε ή θα κάνει ρήξεις με το ΣΕΔΗ.

Εάν δεν κατανοούν πως με πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο που δαπανώνται για τον τομέα της καθαριότητας και του Πρασίνου ο χειρότερος ιδιώτης θα πετύχαινε να έχει την πόλη καθαρή ας τολμήσουν να τους το πουν δημοτικοί σύμβουλοι που εάν ήθελαν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ θα μπορούσαν να ψηφίσουν ΚΚΕ ή κάποιο άλλο κόμμα της άκρας δεξιάς ώστε να τους έχει ακόμα και κρατικούς φούρνους ,για να παίρνουν με δελτίο  το ψωμί που κάθε οικογένεια θα δικαιούνταν! 

Αυτά από εμάς εάν και οι περισσότεροι θα δώσουν πόντους σίγουρα στον κ. Φύτρο που ως άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Διαχείρισης Οχημάτων και Δημοτικής Συγκοινωνίας έχασε τον πολύτιμο χρόνο του για να βουλώσει τρύπες,  και όχι για να σχεδιάσει με ποιον τρόπο η δημοτική συγκοινωνία είτε θα λειτουργεί με τακτικά δρομολόγια είτε θα πρέπει να την καταργήσουν! 

Σε κανέναν δεν θα λείψει άλλωστε μία μέρα λειτουργεί και δέκα όχι! Είτε την λειτουργείτε για να εξυπηρετεί τον πολίτη είτε μην κοροϊδεύετε άλλο δημότες που ήδη αγανακτούν γιατί άλλα περίμεναν από εσάς! 



Να δουλεύουν οι εργαζόμενοι του δήμου και εάν δεν επαρκούν όπως ισχυρίζονται όλες οι δημοτικές παρατάξεις στους δρόμους όλοι με πανό ( εμείς δεν θέλουμε περισσότερο κράτος ) για να γίνουν προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού γιατί στις ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ οι εργαζόμενοι "δουλεύουν" μόνο όταν έχουν εξασφαλίσει πως θα πάρουν σύνταξη από την ίδια εργασία!

Γιατί την λύση του ιδιώτη και εμείς που την προτείνουμε θεωρούμε ΑΝΗΘΙΚΟ να την υλοποιήσει κάποιος που δεν την είχε στο πρόγραμμά του ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ! 

Δεν λέμε μπράβο λοιπόν όπως θα πουν οι περισσότεροι εμείς δεν θέλουμε Αντιδημάρχους και δημοτικούς σύμβουλους που θέλουν τα έχουν καλά με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ αλλά όσους επιθυμούν και το δηλώνουν ΔΗΜΟΣΙΑ πως πρέπει να δοθούν δομές του δήμου μας σε ΙΔΙΩΤΕΣ! 

Είδαμε στο οργανόγραμμα του δήμου αρκετούς που επανδρώνουν την ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και δεν γνωρίζουμε εάν έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια έστω και μία μελέτη για κάποιο από τα μεγάλα έργα που μας είχαν τάξει προεκλογικά όσοι σήμερα αναγκάζονται οι ίδιοι να κάνουν "μπαλώματα" ! 

Έως τώρα δεν έχουμε δει ούτε αποδυτήρια στο κατά ευφημισμό Αθλητικό Κέντρο Χαλικάκι αφού περί βοσκότοπου πρόκειται που δεν πληροί καμία προϋπόθεση για να ενταχθεί στα Αθλητικά Κέντρα της ΓΓΑ αλλά ούτε και αναμένουμε από αυτούς που μέσα στα δημοτικά συμβούλια μας λένε πως ο δήμος μας ΠΤΩΧΕΥΕΙ να κάνουν και κάτι σπουδαίο για την πόλη μας! 

Ο προεκλογικός τους λαϊκισμός τους οδηγεί σήμερα όπως έκανε και ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος να μας ομιλούν για Μετρό στην Αγία Μαρίνα , τα αντιπλημμυρικά που δεν έπιασαν τόπο και δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα ( και να ολοκληρωθούν τα ίδια σημεία και σήμερα πλημμυρίζουν άρα πεταμένα τα λεφτά της Περιφέρειας Αττικής) και για την Αστική Σήραγγα την στιγμή που ακόμα ρουλέτα δεν έχει γυρίσει στο Ελληνικό και το καζίνο που έπρεπε να λειτουργεί από το 2023 για λόγους που έχουμε αναλύσει πολλές φορές μέσα από εδώ ίσως το δούμε τελικά να λειτουργεί μετά τις εθνικές εκλογές του 2027 γιατί για πιο πριν με τόσα λάθη και "εγκληματικές"  παραλείψεις δεν θα το δουν. 

Άρα έχει ακόμα η πόλη μια γεμάτη τετραετία έως ότου και η τελευταία της κερδοφόρα επιχείρηση γίνει πρώην κερδοφόρα στην πραγματικότητα γιατί πολλοί από αυτούς τους μικρομεσαίους κλαίγονταν και όταν έβγαζαν ένα διαμέρισμα το χρόνο και ήταν αφορολόγητοι ! 

Αφού ως δια μαγείας όλοι δήλωναν ετήσιο εισόδημα 12.000 ευρώ χωρίς η Πολιτεία να πραγματοποιεί ουσιαστικούς ελέγχους! 

Αυτά από εμάς ελπίζουμε τα "μπαλώματα" να κρατήσουν για να μην σπάμε και τα κακώς συντηρημένα αυτοκίνητά μας αφού το 2% της ανάπτυξης δεν έχει αγγίξει κύριοι της κυβέρνησης παρά μόνο τους ολίγους ! Να τα λέμε και αυτά γιατί η έπαρση στελεχών της ΝΔ είναι εξοργιστική και εάν δεν έβαζαν τελευταία στιγμή τον Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο τους το ΧΑΣΤΟΥΚΙ θα ήταν μεγάλο στις κάλπες τώρα πάνε για ΘΡΙΑΜΒΟ ελλείψει αξιόπιστης αντιπολίτευσης που δεν έχει διαφορετική πρόταση από μια κυβέρνηση που μάλλον θα ξεκινήσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις αμέσως μετά τις εκλογές του 2027! 

Γιατί κάποιες μικρές έχουν κάνει και για τον λόγο αυτόν κρατούνται και δεν διαλύθηκαν όπως το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!  


Δείτε εδώ και την σχετική ανάρτηση ΟΛΗ , με τις σχετικές  φωτογραφίες του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης κ. Κάρολο Ιταλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...