ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους - Ψυχραιμία και σύνεση σε όσους φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας από την "ασύμμετρη" απειλή !

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους - Ψυχραιμία και σύνεση σε όσους φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας από την "ασύμμετρη" απειλή !


Εξακολουθείτε με την Αγάπη σας να μας κρατάτε στην πρώτη θέση των ΜΜΕ που γράφουν ειδήσεις για την πόλη. Με χαρά βλέπουμε πως μετά τις αήθεις επιθέσεις που δεχθήκαμε το τελευταίο διάστημα από πολιτικά περιττώματα η δική σας απάντηση ήταν ακόμα περισσότερες επισκέψεις στο ιστολόγιό μας.



Προφανώς και αυτή σας η Αγάπη μας έκανε ιδιαίτερα μισητούς σε όσους θεωρούν πως μπορούν να σας ξεγελάσουν με τις δήθεν δράσεις τους για το καλό της πόλης. Τους "ξεβρακώσαμε" πολλές φορές με επιχειρήματα και στο παρελθόν θα το κάνουν και οι επόμενοι μετά από εμάς αφού προφανώς και όταν βλέπουν πως μπορεί ένα μέσο να σταθεί εκφράζοντας δεξιές και "ακροδεξιές" κατά τους επικριτές μας απόψεις σύντομα θα υπάρξει και άλλο.

Διαβάσαμε μάλιστα με ενδιαφέρον πως τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν τοπικά ΜΜΕ με τις αναρτήσεις τους στο facebook ( σας γράψαμε σχετικά εδώ) δεν τα πτοούν και ετοιμάζονται να βγάλουν και μηνιαία εφημερίδα που θα διανέμεται δωρεάν στην πόλη μας.

Το εγχείρημα θα πιάσει αφού δεν έχουμε εφημερίδα για την πόλη ενώ και αυτές που κυκλοφορούν για τα Νότια Προάστια είναι κακογραμμένες και με ελάχιστα πρωτογενή θέματα.

 Να σας ευχηθούμε φίλες και φίλοι καλή Σαρακοστή να έχετε και να αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στη χώρα χωρίς ρατσισμούς , με λογική και κυρίως με σταθερές απόψεις .

Γιατί προφανώς οι ίδιοι άνδρες των ΜΑΤ που έσπασαν αυτοκίνητα στα νησιά μας πήγαν στον Έβρο να μας δείξουν πως ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα.

Η χώρα χρειάζεται την διεθνή υποστήριξη την οποία διαθέτει αυτή την στιγμή ας μην αφήσουμε στρατό και ΕΛ.ΑΣ να μας μπλέξουν σε περιπέτειες εξαιτίας συμπεριφορών ανδρών και γυναικών τους που ήδη θα έπρεπε να είχαν αποταχθεί αφού προφανώς και δεν δικαιούνται να φοράνε κανένα εθνόσημο στην στολή τους. 

Μείνετε συντονισμένοι σε ΜΜΕ που μεταδίδουν με νηφαλιότητα τις ειδήσεις όπως π.χ το zougla.gr και προφανώς εάν οι ΗΠΑ χαιρετίζουν την πρωτοβουλία μας να φυλάξουμε τα σύνορα της χώρας μας από δήθεν πρόσφυγες και πολλούς μετανάστες από την Αφρική βαδίζουμε όπως πρέπει συλλαμβάνουμε και φυλακίζουμε τους παρανομούντες και δεν χρειάζονται ανούσιες συμπλοκές και κυρίως αίμα που επιζητούν όσοι δεν έμαθαν απολύτως τίποτα από τους βομβαρδισμούς στην Σερβία όταν εκεί επικράτησαν δήθεν εθνικιστές που οδήγησαν την χώρα σε καταστροφή. 

Γιατί προφανώς και οι εθνικιστές δεν μπλέκουν την χώρα τους σε περιπέτειες , σέβονται τα άλλα έθνη για αυτό είναι και εθνικιστές και κυρίως δεν τσιμπάνε από την υποκριτική "αλληλεγγύη" όσων θέλουν να κάνουν την χώρα μας ένα κράτος παρία για να μπορούν και αυτοί να έχουν λόγο ύπαρξης.

Ο εχθρός μας προφανώς και δεν είναι οι μετανάστες αλλά η Τουρκία που εκβιάζει μέσω αυτών για αυτό και η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι μέσα σε όσα ορίζουν οι διεθνείς συμβάσεις. 

Τους τσαμπουκάδες τους οι οπαδοί του Γεωργίου Παπαδόπουλου ας τους αφήσουν για τις πολεμικές συρράξεις εκεί που άφησαν να χαθεί η Κύπρος έχοντας ένα στράτευμα που προφανώς και νικούσε μόνο στα λόγια και ηττήθηκε στα πεδία των μαχών.

Η ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων κρίνεται με την συμμετοχή της σε μάχες και όχι προφανώς στο να υπερασπίσει τα σύνορα μας από άοπλους μετανάστες. 

Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους γιατί προφανώς και όσοι τώρα είναι στο πλευρό μας δεν θα ανεχθούν συμπεριφορές ενστόλων σαν και αυτές στα νησιά και τότε απέναντι σε πραγματικό στρατό η δική τους γύμνια θα αποδειχθεί όπως έχει γίνει πολλάκις φορές και στο παρελθόν.

Προφανώς και όπως οι Ούγγροι πέτυχαν να φυλάξουν τα σύνορά τους χωρίς ανθρώπινα θύματα το ίδιο πρέπει να πράξουν και οι δικοί μας στρατιώτες για αυτό και η άσκηση στην Έβρο αυτή την περίοδο ήταν μια πολύ κακή ιδέα της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. 

Ίδωμεν ... οι καιροί είναι δύσκολοι κυρίως για κράτη που δεν διαθέτουν επαγγελματικό στρατό και οι ερασιτεχνισμοί πάντα πληρώνονται όπως μας έχει διδάξει η πρόσφατη Ιστορία.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: