ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Την ώρα που το καθεστώς του δικτάτορα Μπασάρ Αλ Άσαντ καταρρέει κάποιοι μας προτρέπουν να τον αγαπήσουμε!

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Την ώρα που το καθεστώς του δικτάτορα Μπασάρ Αλ Άσαντ καταρρέει κάποιοι μας προτρέπουν να τον αγαπήσουμε!

Η "Αγία" οικογένεια Άσαντ που καταδυναστεύει την Συρία για πάνω από μισό αιώνα 
Προφανώς και οι Σύροι πρέπει να παραμείνουν στις εστίες τους και να πολεμήσουν για την ανατροπή του δικτάτορα Μπασάρ Αλ Άσαντ  που συνεχίζοντας την παράδοση του -επίσης δικτάτορα πατέρα του που πέθανε το 2000-  να εξαθλιώνει με τις επιλογές του έναν λαό που είτε το θέλουν κάποιοι φασίστες και στην δική μας χώρα θα σπάσει σύντομα τα δεσμά του για να απολαύσει όσα και εμείς εδώ στον δυτικό κόσμο με κύριο από όλα την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 



Προφανώς και για τον λόγο αυτό δεχόμαστε επιθέσεις από διάφορους "ψεκασμένους" φασίστες που θεωρούν πως τα ΜΜΕ μπορούν να ανέχονται ή χειρότερα να προβάλλουν κιόλας στυγνούς φασίστες ως πρότυπα για την κοινωνία μας.

Τα ίδια έλεγαν και για τον επίσης δικτάτορα Καντάφι, τα ίδια έλεγαν παλιότερα και για τον Χότζα , τον Τσαουσέσκο, ή ακόμα και για τον "δικό" μας Γεώργιο Παπαδόπουλο που τάχα είχε τις ευλογίες των ΗΠΑ για να επικρατήσει κάτι το οποίο προφανώς και δεν αποδεικνύεται αφού πέθανε στη φυλακή σε μια χώρα που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν αποικία των ΗΠΑ!

Σε ένα κράτος που η χούντα Άσαντ έχει για δεκαετίες εμποδίσει ακόμα και την ύπαρξη άλλων πολιτικών κομμάτων πλην του Μπάαθ οι "ψεκασμένοι" συνδημότες μας θεωρούν πως εμείς εδώ δεν έχουμε δημοκρατία και έχουν αυτοί που καταπατούν καθημερινά τα δικαιώματα των πολιτών τους.

Εδώ μια χαρά τους αφήνουμε να αναρτούν τα ψηφίσματα των 200 μόλις ατόμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να βρίζουν τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας επειδή την κρατάει εντός Ε.Ε και ΝΑΤΟ προφανώς και επειδή οι χούντες που υποστηρίζουν δεν έχουν απήχηση σε κράτη μέλη της Ε.Ε αλλά ούτε και στους λαούς τους.

Τα εγκλήματα της οικογένειας του Άσαντ είναι γνωστά και στον τελευταίο Σύρο αλλά προφανώς δεν είναι για όσους δεν θέλουν να δουν πως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχει μόνο στη Δύση και πουθενά αλλού.

Και η εύλογη απορία μου είναι γιατί ενώ έρχονται χιλιάδες από κράτη παρίες προς τα δυτικά κράτη κανείς δεν σκέφτεται να πάει να ζήσει σε κράτη παρίες όπως το Ιράν, η Συρία ή ακόμη και τη δήθεν "δημοκρατική" Ρωσία;


Προφανώς ένα δυτικό ΜΜΕ όπως εμείς δεν φοβόμαστε  τα φασιστικά απολιθώματα που θεωρούν πως η χώρα μας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επιθυμούν να αλλάξουμε συμμάχους και να γίνουμε ένα αντιδημοκρατικό κράτος για να έχουν και αυτοί κάποιον λόγο ύπαρξης.

Όσοι μπλέκουν μαζί τους προφανώς και θα πρέπει να γνωρίζουν πως "δημοκρατία" είναι μόνο η δική τους καθυστερημένη άποψη για τον κόσμο και αργά ή και πολύ γρήγορα θα βρεθούν και οι ίδιοι στο στόχαστρο της κριτικής τους επειδή υπηρετούν θεσμούς που στα δικά τους μάτια είναι άγνωστοι αφού προφανώς και όταν βλέπεις δημοκράτη τον Άσαντ και όχι τον Τραμπ ένα πρόβλημα το έχεις.

Και αυτό προφανώς είναι έλλειμμα δημοκρατικής συνείδησης επομένως μαθήματα από οπαδούς δικτατόρων εμείς δεν δεχόμαστε και συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε Αρχές και Αξίες που είναι παντελώς άγνωστες σε αυτούς και τους "ηγέτες" τους.

"Ο Θεός αγαπάει τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους" λοιπόν και καλή η κριτική στα κακώς κείμενα της Αστικής μας Δημοκρατίας αλλά όχι από εκείνους που η πρότασή τους είναι η επιστροφή στον Μεσαίωνα της Ανατολής που κρίθηκε ήδη από την παγκόσμια Ιστορία.

Σε τελική ανάλυση κράτη παρίες υπάρχουν πολλά για να πάνε να ζήσουν όσοι επωφελούνται από την Αστική μας Δημοκρατία αλλά παράλληλα επιθυμούν να θέσουν όλους εμάς στον Καιάδα των ανελεύθερων Ιδεών τους τάχα για να μας σώσουν!

Μα ποιοι να μας σώσουν οι καθυστερημένοι οπαδοί δικτατόρων;
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: