ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δημοσιεύουμε προφανώς ό,τι εμείς θεωρούμε "είδηση" και κρινόμαστε καθημερινά από τους αναγνώστες μας

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Δημοσιεύουμε προφανώς ό,τι εμείς θεωρούμε "είδηση" και κρινόμαστε καθημερινά από τους αναγνώστες μας


Προφανώς και το δικό μας ιστολόγιο είναι πρωτίστως ΑΠΟΨΗΣ και όχι απλής καταγραφής ειδήσεων. Έτσι γίναμε και θα γινόμαστε στόχος από δημοτικές παρατάξεις, αθλητικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, ΜΚΟ και από όποια συμφέροντα προφανώς θίγονται.



Γιατί προφανώς και η δική μας άποψη για το τι πρέπει να γίνει δεν συμβαδίζει με όσα γίνονται έως σήμερα στην πόλη μας. Έτσι το δικό μας μπράβο σε κάποιον έχει ιδιαίτερη αξία και εκτιμάτε αφού στεναχωρήσαμε και θα συνεχίσουμε (όσο μας επιτρέπετε από την δική μας διάθεση και υγεία) να στεναχωρούμε πολλούς φίλους!

Εχθρούς σίγουρα δεν έχουμε ,αφού προφανώς ακόμα και οι επικριτές μας κατανοούν πως η δική μας άποψη προφανώς και δεν εμπεριέχει κανενός είδος προσωπικού συμφέροντος. Γιατί προφανώς και το συμφέρον κάθε ΜΜΕ είναι να ικανοποιεί τους πάντες και το βλέπετε να γίνεται κατά κόρον στα περισσότερα ΜΜΕ.

Έτσι προφανώς και όποιος είναι επιχειρηματίας του χώρου κρατάει ήπιους τόνους και δίνει βήμα σε όλες τις πολιτικές ή δημοτικές παρατάξεις αφού προφανώς και το μέλλον είναι αβέβαιο για το ποιος θα συνεργαστεί με ποιον και τι διοίκηση θα έχουμε κάθε φορά. 

Άλλωστε είναι τόσες οι σημαντικές διαφωνίες μας σε βασικά θέματα της πόλης που ουδείς μπορεί να μας κατατάξει στους άκριτους υποστηρικτές κάποιας δεξιάς δημοτικής παράταξης.

Προσωπικά έχω ψηφίσει και τις τρεις ( Νέα Δημοτική Κίνηση, Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά , και Η Πόλη που θέλω ) και προφανώς διαφωνίες είχα και θα έχω και με τις τρεις αφού εμμένουν σε ξεπερασμένες ιδέες όπως π.χ η διατήρηση της δομής της καθαριότητας υπό δημοτικό - κρατικό έλεγχο λες και εν έτη 2020 μόνο το Κράτος πρέπει να μαζεύει σκουπίδια και ουδείς άλλος!

Άρα εάν βλέπω πως βασικά για μένα πράγματα είτε με κομμουνιστή δήμαρχο είτε με ακροδεξιό παραμένουν ως έχουν προφανώς και δεν θα διστάσω να κατακρίνω την κοινή στάση. 

Επομένως ευχαριστώ για τα δεκάδες θέματα ή "αναθέματα"  που μου στέλνετε ,και εγώ  θα ανεβάζω όσα προλαβαίνω και θεωρώ πως "κολλάνε" με αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ.

Αφού προφανώς και ως ιδιωτικό τοπικό ΜΜΕ  δεν θεωρώ πως πρέπει να αφιερώνω χώρο και χρόνο σε πράγματα που δεν έχουν αξία για τους πολλούς.  

Άρα εσείς στέλνετε οτιδήποτε θέλετε και εμείς ή μάλλον εγώ επιλέγω τι ακριβώς αντέχω να προβάλλω.

Σε μια πόλη με πάνω από 10 site και 5 τουλάχιστον ιστολόγια προφανώς και έλλειμμα πληροφόρησης δεν υπάρχει !

Εάν βλέπετε "εμπορικές" ειδήσεις προφανώς και το κάνω γιατί αυτές κατά κόρον διαβάζετε , να σας αλλάξω πλέον δεν θέλω και δεν μπορώ επομένως μακριά και αγαπημένοι που λέει και ο θυμόσοφος λαός που προφανώς και έχει χάσει την "σοφία" του εάν κρίνουμε αντικειμενικά τις επιλογές που διαχρονικά κάνει!

Γιατί προφανώς και παγκοσμίως πουλάει το ΨΕΜΑ το ΑΙΜΑ και το ΣΠΕΡΜΑ και όχι προφανώς ό,τι σας έχουν πει στο κατηχητικό σας σχολείο όσες και όσοι πηγαίνατε . Άλλωστε και εκεί η ΑΛΗΘΕΙΑ που μαθαίνατε δεν αφορά δυστυχώς αυτή την ζωή αλλά μια επόμενη!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: