ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν έχει καθαρίστρια το ΚΕΠ στην πλατεία Φλέμινγκ!

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Δεν έχει καθαρίστρια το ΚΕΠ στην πλατεία Φλέμινγκ!


Από τον Οκτώβριο δεν υπάρχει καθαρίστρια σε καθημερινή βάση στο ΚΕΠ που βρίσκεται στην πλατεία Φλέμινγκ στην πόλη μας αλλά ουδείς μας ενημέρωσε!



Επισκεπτόμενος τον χώρο την Παρασκευή έκπληκτος αντιλήφθηκα πως υπάλληλος έκανε ο ίδιος καθαριότητα. Δεν έδωσα σημασία γιατί προφανώς και θεώρησα πως το έκανε για περισσότερη καθαριότητα του χώρου λόγω του κορονοϊού , αλλά τελικώς πληροφορήθηκα πως καθαρίστρια δεν καθαρίζει τον χώρο σε καθημερινή βάση και αυτή την περίοδο είναι προφανώς επικίνδυνο αφού αρκετοί συμπολίτες μας επισκέπτονται τον συγκεκριμένο χώρο. 

Από Δευτέρα θα κάνω και καμία έφοδο στο κοντινό μου ΚΕΠ Αγίας Μαρίνας που άλλωστε επισκέπτομαι συχνότερα αφού έτυχε και βρισκόμουν στην πλατεία Φλέμινγκ και πήγα εκεί.

Λυπηρό σε έναν δήμο να μην υπάρχει καθαριότητα όταν μάλιστα οι υπηρεσίες της μας στοιχίζουν πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

Η δημοτική αρχή θα πρέπει ασφαλώς να μεριμνήσει αφού δεν είναι περίοδος για πειράματα! Εάν δεν έχει το απαιτούμενο προσωπικό να το κλείσει τουλάχιστον για αυτή την περίοδο μην έχουμε κανένα δυσάρεστο και τρέχουμε όλοι μαζί μετά. 

Άλλωστε υπάρχουν τόσες ιδιωτικές εταιρίες καθαρισμού όπως αυτές που φροντίζουν το σύνολο σχεδόν των πολυκατοικιών της πόλης μας εάν δεν επαρκή το προσωπικό ή εκτελεί πλημμελώς τα καθήκοντά του.

Θα επανέλθουμε στο θέμα μετά την επίσκεψή μας και στο ΚΕΠ της Αγίας Μαρίνας την προσεχή Δευτέρα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: