ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Προφανώς και αυτή η φωτογραφία με τον "ακροδεξιό" καγκελάριο της Αυστρίας δείχνει σε όλους ποιοι θέλουν κλειστά τα σύνορα της Ε.Ε

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Προφανώς και αυτή η φωτογραφία με τον "ακροδεξιό" καγκελάριο της Αυστρίας δείχνει σε όλους ποιοι θέλουν κλειστά τα σύνορα της Ε.Ε


Η Ευρωπαϊκή δεξιά (ακροδεξιά για κάποιους αριστερούληδες) πρωτοπορεί για το κλείσιμο των συνόρων της Ε.Ε. Εκεί και ο μέχρι χθες οπαδός της Μέρκελ και της ανεύθυνης πολιτικής της Γερμανίας που προφανώς άλλαξε επειδή το κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία καταγράφει υψηλά ποσοστά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις μιλώντας για μια Ευρώπη των Εθνών και όχι μια Ε.Ε που προσπαθεί να γίνει καταφύγιο κάθε κατατρεγμένου.



Ήδη το τάχα ακροδεξιό κόμμα βρίσκεται στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των Γερμανών ψηφοφόρων και αυτός είναι και ο λόγος της στροφής της πολιτικής της Ε.Ε στο θέμα αντιμετώπισης του μεταναστευτικού.

Προφανώς και ο αρχηγός της ΝΔ δεν έχει καμία ιδεολογική συγγένεια με τον κ. Κουρτς που εδώ και χρόνια υπερασπίζει την ΔΕΞΙΑ πολιτική των ερμητικά κλειστών συνόρων και που δεν είναι ευκαιριακός θιασώτης της σκληρής πολιτικής που ασκείται το τελευταίο διάστημα προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες από την ηγεσία της Ε.Ε.

Μάλιστα έρχονται και άλλα σκληρά μέτρα για τους οικονομικούς μετανάστες που ζουν και εργάζονται στα κράτη μέλη της  Ε.Ε που προφανώς θα έχουν αντίκτυπο και στους δικούς μας μετανάστες στα κράτη μέλη μιας Ευρώπης που έπαθε και δείχνει να έμαθε.

Τα τεθωρακισμένα οχήματα της Αυστρίας που θα ενισχύσουν τα δικά μας στα σύνορα στον Έβρο σίγουρα θα προξενήσουν πολλούς τριγμούς στον χώρο της κεντροαριστεράς που προφανώς και δεν θέλουν να καρπώνεται αυτό που αυτή αποκαλούν ακροδεξιά την ασφάλεια των συνόρων της Ε.Ε.

Θεωρούμε πως αργά αλλά σίγουρα θα ξεπηδήσει και στη χώρα μας ένας Κουρτς αφού τα εδώ κακέκτυπα του (Μιχαλολιάκος, Βελόπουλος κ.α) προφανώς δεν ασπάζονται τις πάγιες απόψεις του για τις ΗΠΑ και τον δυτικό κόσμο αφού ουδεμία σχέση έχουν με αυτόν!

Μπράβο λοιπόν στον Μητσοτάκη που έστω και αργά είδε τελικά πως ο καγκελάριος της Αυστρίας δεν είναι σε καμία περίπτωση κάποιος εχθρός της δημοκρατικής Ευρώπης αλλά ο κύριος εκφραστής της διατήρησης της Αστικής της Δημοκρατίας.

Εξαιρετικά αφιερωμένη η φωτογραφία σε όλους τους αριστερούς της πόλης που τον έβριζαν επειδή θέλει την χώρα του την Αυστρία να διατηρήσει τον δυτικό χριστιανικό της πολιτισμό και να μην γίνει μια μουσουλμανική χώρα όπως κάποιοι επιθυμούν για την δική μας εδώ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: