ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο Γιώργο Γιαννόπουλε ανέδειξες την υποκρισία τους - Όχι αριστερούληδες εσείς είσαστε οι κωλοτούμπες όχι ο δημοτικός μας σύμβουλος

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Μπράβο Γιώργο Γιαννόπουλε ανέδειξες την υποκρισία τους - Όχι αριστερούληδες εσείς είσαστε οι κωλοτούμπες όχι ο δημοτικός μας σύμβουλος


Σε μια πόλη που οι δυνάμεις της αριστεράς ξεπερνούν το 50% , σε μια πόλη που πάνω από τους μισούς της κατοίκους έχουν δώσει οικονομική βοήθεια ή τρόφιμα σε πρόσφυγες και μετανάστες μέσω οργανώσεων αλληλεγγύης , το "κράξιμο" που άκουσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιαννόπουλος χθες στο διαδίκτυο δείχνει απλώς το πόσο πολλοί ρατσιστές κυκλοφορούν ανάμεσά μας.


Και προφανώς δεν εννοώ για εμάς τους γνωστούς που πάγια διατυπώνουμε την άποψη πως η Ελλάδα δεν έχει την ανάγκη μεταναστών για να προκόψει αλλά όσων μέχρι χθες έτρεχαν στις δίκες ως ψευδομάρτυρες για επιθέσεις σε μετανάστες και σήμερα ή σιωπούν ή έχουν γίνει "πατριώτες" υπερασπιζόμενοι μια πολιτική που δεν πιστεύουν επειδή είναι της μόδας να υψώνεις τείχη στα σύνορά σου αντί να μοιράζεις ψωμιά και να διεκδικείς νόμπελ Ειρήνης! 

Οι ίδιοι λοιπόν που πανηγύριζαν υπέρ της αλληλεγγύης της χώρας μας σε πρόσφυγες και μετανάστες άρχισαν να κατηγορούν τον γνωστό ηθοποιό για περιστατικά που έχουν γίνει γνωστά  πριν την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο. 

Θυμήθηκαν λοιπόν θέματα από την προσωπική του ζωή, τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και όλα αυτά που προφανώς δεν πτόησαν όσους τον επέλεξαν για δημοτικό μας σύμβουλο.

Μετά τις δηλώσεις του αυτές θυμήθηκαν τα πάντα αλλά ξέχασαν να μας γράψουν διαδικτυακά εάν τους ενοχλούν μόνο οι μετανάστες από την Μέση Ανατολή και την Αφρική ή οι Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Ρώσοι ή Αθίγγανοι γείτονές τους!

Οι ξένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της πόλης μας ή αυτοί που μαζί με την ντόπια μαφία διεκδικούν μηνιάτικο από τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Εάν οι δημότες μας ήθελαν λιγότερους μετανάστες ή πρόσφυγες δεν θα τους έστελναν τόνους τρόφιμα στα χρόνια της κρίσης ας αφήσουν λοιπόν τους ρατσισμούς αυτοί που ψήφισαν Μανιάτη, Τσατσούλη, Κοκοτίνη, Βαλασόπουλου, Ευσταθίου  αλλά και Χατζηδάκη για δήμαρχο γιατί προφανώς και όλοι αυτοί καταδικάζουν τον δικό τους ξαφνικό "πατριωτισμό" και όχι τις δηλώσεις του δημοφιλή ηθοποιού Γιώργου Γιαννόπουλου. 

Άλλωστε δεν είδαμε και καμία δημοτική παράταξη να καταδικάσει τις δηλώσεις του προφανώς γιατί οι πολλοί θεωρούν πως η παραγωγή της χώρας βασίζεται στα φθηνά εργατικά χέρια των μεταναστών

Και προφανώς είναι ρατσιστές όσοι θεωρούν πως η Φυλή μας είναι ανώτερη επειδή είχε την πολιτική ηγεσία που έβαλε την χώρα μας σε οργανισμούς όπως η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ που δεν αφήνουν κανέναν Άσαντ να το παίζει πρόεδρος μιας χώρας χωρίς δημοκρατικές εκλογές. 

Αλλιώς και εμείς θα είχαμε ανάλογα προβλήματα και εάν μέσα στην κρίση έφυγαν στο εξωτερικό 500.000 Ελληνίδες και Έλληνες φανταστείτε τι είχε να γίνει εάν στην χώρα μας είχαμε πάλι εμφύλιο!

Και προφανώς μέχρι χθες σεβόμασταν κάποιους που δεν πίστευαν στον Φιλελεύθερο Εθνικισμό που σέβεται προφανώς όλα τα έθνη πιστεύει σε αυτά και μάχεται για την επιβίωση τους αλλά ήταν τουλάχιστον συνεπείς με τις πάγιες θέσεις της αριστεράς υπέρ του διεθνισμού που προφανώς και δεν συνάδουν με όσα εξελίσσονται στα σύνορά μας τις τελευταίες μέρες. 

Τώρα πως έγιναν ξαφνικά υπερασπιστές των πραιτοριανών του Χρυσοχοϊδη (έτσι αποκαλούσαν τους αστυνομικούς μέχρι χθες) δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με την λογική. 

Μούγκα στο διαδίκτυο και από την τοπική ελίτ της πόλης που κατά καιρούς αναρτά στο διαδίκτυο τις ανθρωπιστικές της δράσεις υπέρ των κατατρεγμένων.  Όλοι κατά του κ. Γιαννόπουλου ξαφνικά και προφανώς μαζί με εμάς που δεν πιστεύουμε στο ανακάτεμα και στον αχταρμά αλλά δεν δεχόμαστε προφανώς και δίπλα μας όσους σίγουρα είναι λιγότερο δημοκράτες ακόμα και από αυτούς που συνωστίζονται σήμερα στα σύνορά μας.

Γιατί αυτοί θέλουν να πάνε στη δημοκρατική Δύση η οποία δεν τους δέχεται επειδή έχει επιτέλους  ως στόχο την ανατροπή των φασιστικών καθεστώτων τους και την παραμονή τους στα κράτη τους. Αφού ατυχώς για όσους κλωτσάνε τους πρόσφυγες αλλά παράλληλα στηρίζουν τους δικτάτορες που τους ταλαιπωρούν, σύντομα οι "ηγέτες" τους θα έχουν την τύχη του Καντάφι, του Τσαουσέσκου, και όλων αυτών των δικτατόρων που αυτοί με πάθος διαδικτυακά υποστηρίζουν. 

Εχθροί μας προφανώς δεν είναι όσοι αργά αλλά σίγουρα θα ασπαστούν τον δυτικό μας πολιτισμό αλλά όσοι αποδεδειγμένα τον πολεμάνε όντας προνομιούχοι κάτοικοι δυτικών κρατών. 

Άρα ας αφήσουν λοιπόν τον κ. Γιαννόπουλο να λέει όσα πιστεύει γιατί προφανώς και στα δυτικά κράτη υπάρχει πλήρης ελευθερία έκφρασης άποψης , και δεν μπορεί να δέχεται επιθέσεις ένας "Κολοκοτρώνης" από αυτούς που προφανώς αγνοούν ακόμα και τις εθνικότητες των αγωνιστών του 1821!

Γιατί καλό το παραμύθι πως οι Έλληνες τα καταφέρνουμε όλα μόνοι μας , αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ καλύτερη.

Και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως μείναμε 400 χρόνια σκλάβοι γιατί μόνοι μας δεν μπορούσαμε, χάσαμε την αυτοκρατορία μας επειδή δεν ήρθε εγκαίρως η βοήθεια από τη Δύση την οποία κάποιοι άθλιοι ιερείς είχαν βάλει στο στόχαστρο και πως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο γίναμε κράτος επειδή οι ΗΠΑ και οι δυτικοί σύμμαχοί μας έστειλαν χρήματα για να οικοδομηθεί αυτή η κατεστραμμένη χώρα που υπέστη τα πάνδεινα από τους κατσαπλιάδες του Άρη Βελουχιώτη.

Προφανώς λοιπόν και εμείς δεν θα δώσουμε χώρο στους ΝΑΖΙ της πόλης μας . Κόκκινοι ή μαύροι το ίδιο είναι για εμάς. Θα σταθούμε πάντα αρωγοί στο να διατυπώνει κανείς ΕΛΕΥΘΕΡΑ την άποψή του και προφανώς δεν θα ξεχάσουμε στις εκλογές του 2023 την στάση του Γιώργου Γιαννόπουλου και την ΣΙΩΠΗ ή τις ύβρεις όσων μόλις δουν τα πρώτα τεθωρακισμένα της Αυστρίας στα σύνορα μας θα μιλούν κατά των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και όχι προφανώς για την νέα Ε.Ε που έβαλε μυαλό μετά τις παροτρύνσεις των ΗΠΑ και θα προχωρήσει μαζί της στη διάλυση όλων των φασιστικών καθεστώτων ανά τον κόσμο.

Άρα άδικα πανηγυρίζουν οι Ελληναράδες οι ΗΠΑ απαίτησαν το κλείσιμο των συνόρων μας , αυτοί πιέζουν την Ε.Ε να αλλάξει πολιτική στο μεταναστευτικό και στάση απέναντι στα κράτη παρίες που ταλαιπωρούν τον δυτικό μας κόσμο.

Άρα να μισείς τις ΗΠΑ και να υπερασπίζεσαι όσα και με την απειλή ΒΙΑΣ επιβάλλουν είναι τουλάχιστον υποκρισία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: