ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και ο Γιώργος Γιαννόπουλος απηχεί τις απόψεις των κεντροαριστερών της πόλης μας

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Προφανώς και ο Γιώργος Γιαννόπουλος απηχεί τις απόψεις των κεντροαριστερών της πόλης μας


Τις πάγιες αντιλήψεις της κεντροαριστεράς για τους πρόσφυγες και μετανάστες εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην συνάδελφο και φίλη Ειρήνη Αρβανίτη και στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" ο ηθοποιός και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιαννόπουλος .

Συγκεκριμένα για το προσφυγικό ο κ. Γιαννόπουλος  ανέφερε : «Έβλεπα κάτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έκλεισα την τηλεόραση. Έκλαψα. Δεν μπορούμε να δώσουμε λίγα ψωμιά;», 

και συνέχισε: «Έχουμε υπογεννητικότητα. Αν αυτούς τους ανθρώπους τούς φέρουμε, θα γίνουν πιο Έλληνες και από τους Έλληνες. Ποιος ξεπέτριασε τα χωράφιά μας και ποιος ξεσκάτισε τους γέρους μας; Οι Αλβανοί που ακόμη τους κατηγορούμε. Αν τους κλείσουμε στις φυλακές θα γίνουν γενίτσαροι και θα πολεμήσουν τους Έλληνες», είπε ο ηθοποιός.

Συγχαρητήρια στον κ. Γιαννόπουλο που δεν ξέχασε όπως κάποιοι άλλοι στην πόλη μας τις πάγιες θέσεις της αριστεράς για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Δεν τον επηρέασε προφανώς το κλίμα "ομοψυχίας" που επικρατεί και με δεδομένο πως είναι εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου μας για θέματα πολιτισμού και διοργάνωσης εκδηλώσεων για την επέτειο του 1821 προφανώς και αυτές θα περιλαμβάνουν και αντιρατσιστικά μηνύματα. 

Τώρα βέβαια εμείς ως ιστολόγιο διαφωνούμε πλήρως με όσα είπε αλλά αυτό αφορά δικές μας Αρχές και Αξίες που προφανώς δεν μπορούν να έχουν όσοι κατσαπλιάδες θέλησαν να κάνουν την περίοδο 1945-1949 την χώρα μας Σοβιετία. 

Για το θέμα των προσφύγων και των μεταναστών είναι σαφές και υλοποιεί η ΔΕΞΙΑ κυβέρνηση πως δεν θέλουμε ούτε έναν πρόσφυγα ή μετανάστη και για τον λόγο αυτό τους αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο στον Έβρο αυτή την περίοδο! 

Τρόπος προφανώς που δείχνει πως δεν άλλαξε μόνο η πολιτική της Ελλάδας αλλά και της Ε.Ε απέναντι στους κατατρεγμένους Αφρικανούς που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στον δυτικό κόσμο.. 

Δεν πιστεύουμε στην "καθαρότητα" καμίας Φυλής αλλά προφανώς θεωρούμε πως ο ανώτερος δυτικός πολιτισμός κινδυνεύει από όσους θέλουν να διατηρήσουν τα δικά τους ήθη και έθιμα επί Ευρωπαϊκού Εδάφους. 

Έκαναν τόσους αγώνες να διώξουν τους αποικιοκράτες από τα μέρη τους γιατί άραγε να θέλουν να έρθουν για μια καλύτερη ζωή κοντά σε αυτούς; 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχοντας στο πλευρό της πλέον την πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων στο μεταναστευτικό εφαρμόζει την πολιτική των κλειστών συνόρων απέναντι σε όσους θεωρούν πως η Ε.Ε είναι το καταφύγιο κάθε κατατρεγμένου. 

Η Δύση έχει κηρύξει ήδη τον "πόλεμο" σε όσους δεν θέλουν να εφαρμόσουν τις Αρχές και τις Αξίες της και ευτυχώς για εμάς η Ελλάδα είναι στο σωστό μέρος της Ιστορίας. 

Οι αριστεροί αμφιταλαντεύονται με τον Αλέξη Τσίπρα να παραδέχεται δημόσια πως σωστά κλείσαμε τα σύνορά μας αφού η χώρα δέχεται οργανωμένη επίθεση μέσω των κατατρεγμένων από την Τουρκία. 

Άρα προφανώς και θα ξεπετρώνουμε μόνοι μας τα χωράφια , και καλό θα είναι να δοθούν κίνητρα από την Πολιτεία για το θέμα της υπογεννητικότητας και να μην περιμένουμε από τους εισβολείς να μας το λύσουν. 

Άλλωστε γελιοποιούνται ήδη πολλοί συμπολίτες μας υπερασπιζόμενοι όσους θέλουν να φορέσουν μπούρκες στις γυναίκες μας υπερασπιζόμενοι κατώτερους πολιτισμούς και απολυταρχικά καθεστώτα που αργά αλλά σίγουρα οι ΗΠΑ θα εξαφανίσουν! 

Προφανώς και οι παρατάξεις με τις οποίες εκλέχθηκε ο γνωστός ηθοποιός έχουν πολλούς ψηφοφόρους που πιστεύουν τα ίδια επομένως ο κ. Γιαννόπουλος πρέπει να επαινείται από αυτούς για την συνεπή του στάση που εδώ και δεκαετίες προπαγανδίζουν όλοι οι αριστεροί διανοούμενοι (τρομάρα τους) και οι "δημοκρατικοί" πολίτες αυτής της δύσμοιρης χώρας. 

Και είναι δύσμοιροι γιατί θεοποίησε τενεκέδες της αριστεράς που στα τελευταία τους έγιναν εθνικιστές και μας μιλάνε για τον πατριωτισμό της αριστεράς! 

Ε όχι κύριοι οι αριστεροί ήταν πάντα ανθέλληνες και το επιβεβαιώνουν σε όλα τα κρίσιμα σταυροδρόμια της Ιστορίας μας. 

Αυτής που προφανώς αγνοούν πλήρως και προσπαθούν με την ΑΝΟΧΗ μέρος της ψοφοδεξιάς να ξαναγράψουν!

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ να σας γράφουμε για την υποκρισία τους. Γιατί όντως η πόλη μας θα ήταν η πρώτη που θα έπρεπε να έχει δομή φιλοξενίας μεταναστών αφού οι περισσότεροι ψηφίζουν την ενσωμάτωσή τους και προτείνουμε στην κυβέρνηση της ΝΔ να μας κάνει αυτό το "δώρο". 

Ένα δώρο που προφανώς θα εκτοξεύσει την ΔΕΞΙΑ στην πόλη μας αφού άλλο το να το παίζεις "αλληλέγγυος" και να τους φορτώνεις στις πλάτες άλλων και διαφορετικό να τους φιλοξενείς δίπλα ή μέσα στα σπίτια σου. 

Γιατί προφανώς και η φιλοξενία έχει νόημα όταν μπορείς να την υλοποιήσεις και δεν είσαι χρεοκοπημένος και φυσικά όταν ο ξένος δεν θέλει να επιβάλλει τον δικό του "πολιτισμό" πάνω σε μια χώρα που έδωσε τα φώτα της ώστε σήμερα να υπάρχει αυτό που γενικόλογα ονομάζουμε ΔΥΣΗ. 

Και προφανώς αριστερούληδες η ΔΥΣΗ είναι το ΚΑΛΟ και η Ανατολή το κακό  Εάν διαφωνείτε μπορείτε να πάτε να ζήσετε εσείς στην Ανατολή και να μας αφήσετε επιτέλους να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο δυτικό κράτος. 

Γιατί προφανώς και η Σοβιετία που έχουμε δεν έλκει πλέον τους πολλούς που αντί για ψωμί υψώνουν συρματοπλέγματα και ρίχνουν νερό με τις μάνικες στους πρόσφυγες ή τους μετανάστες. 

Η Ε.Ε άλλαξε , ο κόσμος αλλάζει και εσείς παραμένετε πιστοί στις ανεφάρμοστες ιδεοληψίες σας. 

Ωραία πάντως η επιλογή του κ. Γιαννόπουλου για σύμβουλος πολιτισμού από την διοίκηση Χατζηδάκη όπως ωραία είναι και η ΣΙΩΠΗ των πρώην συντρόφων του που προφανώς και δεν συμφωνούν όλη με την διαγραφή του για αυτό ετοιμάζονται και άλλες αποχωρήσεις. 

Γιατί άμα επί δεκαετίες τους μιλάς για αλληλεγγύη στις χώρες του τρίτου κόσμου και για "δημοκρατικά" τάχα καθεστώτα της Μέσης Ανατολής προφανώς και τους "συντρόφους" αυτούς πρέπει να τους δέχεσαι στη χώρα σου. 

Και για να το κλείσω το θέμα αυτή την στιγμή όλοι οι Σύριοι που πραγματικά αγαπάνε την Δημοκρατία και την χώρα τους πολεμάνε στο πλευρό των Τούρκων τον δικτάτορα Άσαντ και δεν φεύγουν από τις εστίες τους έως την τελική επικράτηση της Δημοκρατίας στην χώρα τους. 

Όλα τα άλλα προφανώς και δεν αφορούν παρά τα απολιθώματα της αριστεράς που θέλουν τάχα πρόσφυγες και μετανάστες αλλά δεν τους θέλουν στα σπίτια τους αλλά στα δικά σας! 

Ελπίζω πως στις εκλογές του 2023 οι δημότες μας θα ψηφίσουν πιο ΔΕΞΙΑ για να τελειώνουμε με όσους στο όνομα τάχα της αλληλεγγύης προσπαθούν να διαλύσουν ό,τι απέμεινε από τον πολιτισμό μας. 

Γιατί προφανώς και η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με όσα ξεκίνησαν από εδώ χιλιάδες χρόνια πριν όταν ο Ξένιος Ζευς φιλοξενούσε αλλά δεν ανέχονταν την επιβολή άλλων πολιτισμών πάνω στον ανώτερο δικό μας. 

Με την ανατολή έχουμε εμείς πολεμήσει αιώνες. Τώρα εάν τα ορφανά του Στάλιν την αγαπάνε ας ρωτήσουν για ποιους λόγους ο Μέγιστος των Ελλήνων Μέγας Αλέξανδρος κατέστρεφε κάθε τι δικό τους για να τους εκπολιτίσει τους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. 

Τελικά αντί να γίνει αυτό κάποιοι ερωτεύθηκαν παράφορα τους βάρβαρους που λιθοβολούν, εφαρμόζουν στην πράξη "λαϊκά" δικαστήρια , καταπιέζουν κάθε λογής μειονότητες και προφανώς δεν έχον καμία απολύτως θέση εάν δεν αλλάξουν στον δυτικό - δημοκρατικό μας κόσμο. 

Σ΄αυτόν που κάποιοι πλούτισαν και μας πουλάνε αριστερές παπάτζες αλλά δυστυχώς για αυτούς οι καιροί άλλαξαν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: