ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για τον κορονοϊό που ξεχνάει να αναζητήσει ευθύνες σε όσους μας έμπλεξαν στην πανδημία

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για τον κορονοϊό που ξεχνάει να αναζητήσει ευθύνες σε όσους μας έμπλεξαν στην πανδημία


Προφανώς και είναι πρόκληση να αναζητούν ευθύνες οι κομμουνιστές της πόλης μας για μια πανδημία που δημιουργήθηκε επειδή το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας και το ανελεύθερο καθεστώς που ποδηγετεί τις Ελευθερίες και τα Ατομικά Δικαιώματα των Κινέζων αδιαφόρησε πλήρως πρώτα για την υγεία των πολιτών του και μετά για την υγεία των πολιτών όλου του κόσμου. 



Δυστυχώς γίνεται πλέον αντιληπτό από όλους πως ο κομμουνισμός δεν ποδηγετεί μόνο τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ των πολιτών του αλλά είναι άκρως επικίνδυνος για την παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ.

Οικονομικά η Κίνα δρα ως "τρομοκράτης" εις βάρος όλου του δυτικού κόσμου παράγοντας προϊόντα με ελάχιστο κόστος αφού προφανώς και οι Κινέζοι ζουν με ένα δολάριο την ημέρα μεροκάματο , και σε θέματα υγείας ενώ ΓΝΩΡΙΖΕ για τον κορονοϊό δεν ενημέρωσε άμεσα τους Κινέζους αλλά και την ΔΙΕΘΝΗ κοινότητα όπως επίσημα πλέον καταγγέλλουν τόσο οι ΗΠΑ , όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας!

Το επιστήμονα που μίλησε τον εξανάγκασαν να πάρει πίσω τις αρχικές του δηλώσεις για την επικινδυνότητα του ιού και σήμερα δεν βρίσκεται εν ζωή γιατί σύμφωνα με τις Κινεζικές αρχές πέθανε από τον κορονοϊό!

Για τους 3000 και πλέον νεκρούς που έχει έως τώρα η Κίνα σύμφωνα με τα δικά της στοιχεία γιατί ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ είναι ό,τι θέλει δηλώνει προφανώς και εμείς από εδώ ΚΑΛΟΥΜΕ  τον λαό της να ξεσηκωθεί ,αλλιώς ΣΩΤΗΡΙΑ δεν έχει.

Και δεν έχουμε και εμείς όσο χαϊδεύουμε και συνεργαζόμαστε με κράτη παρίες , και ανεχόμαστε εν έτη 2020 να υπάρχουν κομμουνιστικά καθεστώτα ανά την υφήλιο.

Για τους έως τώρα 44 νεκρούς στην γειτονική Νότια Κορέα θα πληρώσει βαρύ τίμημα γιατί ανεξάρτητα από τι λέει η "ωραία κοιμωμένη" Ε.Ε , οι ΗΠΑ έχουν βαρεθεί να πληρώνουν τις ανοησίες όσων απειλούν την παγκόσμια ΥΓΕΙΑ για να καλύψουν την παντελή ανικανότητα των καθεστώτων τους.

Ο κορονοϊός απειλεί ασφαλώς την παγκόσμια οικονομία και όλοι πρέπει να αντιληφθούν πόσο υποκριτικές είναι οι ανακοινώσεις των Ελλήνων Κομμουνιστών που αναζητούν ευθύνες σε εμάς και ΟΧΙ σε αυτούς που δημιούργησαν με τις διατροφικές τους συνήθειες και την ΑΜΕΛΕΙΑ τους την πανδημία. 

Ήδη για να αποφύγουν τις βαρύτατες συνέπειες των παραλείψεών τους διαδίδουν μέσω των ΜΜΕ που διαθέτουν θεωρίες συνωμοσίας εις βάρος του δυτικού κόσμου που πλέον έχει ξυπνήσει για να ανέχεται τα υποκριτικά δάκρυα όσων ήδη θα έπρεπε να είχαν αυτοκτονήσει για την εγκληματική ανικανότητά τους αντί να μας κουνάνε το δάχτυλο.

Προφανώς και η απάντηση της νέας διοίκησης του δήμου μας σε όσα γράφει στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης είναι πως δεν απαντά σε όσους αποδεδειγμένα δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία και αδιαφορούν πλήρως για τους νεκρούς που η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ τους δημιουργεί όταν εφαρμόζεται στην πράξη.



Μπορεί επίσης να τους ρωτήσει πόσοι είναι οι νεκροί ή τα κρούσματα από τον Κορονοϊό στην Βόρεια Κορέα όπου ο κομμουνιστής δικτάτορας Κιμ Γιόνγκ Ουν και το κομμουνιστικό καθεστώς τους δεν ανακοινώνει στοιχεία επειδή προφανώς όπως και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ενδιαφέρεται να κάνει αντιπολίτευση σε όσους προσπαθούν να διαχειριστούν το πρόβλημα και όχι σε όσους το δημιούργησαν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: