ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τρελό μποτιλιάρισμα σε Κατεχάκη - Δεν μπορείς να μετακινηθείς με αυτοκίνητο μέσα στην πόλη τις πρωινές ώρες

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Τρελό μποτιλιάρισμα σε Κατεχάκη - Δεν μπορείς να μετακινηθείς με αυτοκίνητο μέσα στην πόλη τις πρωινές ώρες


Προφανώς και είμαστε καθημερινά σε όλα τα ραδιόφωνα ως περιοχή όπου μποτιλιάρει. Η τραγική κατάσταση που επικρατεί έχει οδηγήσει πολλούς συνδημότες μας να διαμαρτύρονται σε εμάς για την απερίγραπτη κατάσταση.



Εμείς τους παραπέμπουμε στην ανυπαρξία όλων των προηγούμενων δημάρχων στο να δώσουν οριστική λύση στο κομφούζιο αυτό πιέζοντας για την δημιουργία ενός δρόμου ταχείας κυκλοφορίας πάνω από την πόλη στον Υμηττό!

Προφανώς και αυτό πλέον δεν θα συμβεί έτσι η πόλη στην ουσία είναι καταδικασμένη επειδή κάποιοι τάχα οικολόγοι αντιδρούσαν για πάνω από τρεις δεκαετίες στο να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Τότε που μπορούσε γιατί προφανώς και τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι. Αυτό που καθυστερεί αλλά προφανώς και θα είναι "μπάλωμα" είναι η Αστική Σήραγγα της Ηλιούπολης που τόσο διαφήμιζε ο τέως δήμαρχος μας.

Και αυτό γιατί σε αυτήν δεν θα κινούνται φορτηγά επομένως αυτά θα συνεχίσουν να μετακινούνται από το κομμάτι της Κατεχάκη που κόβει την πόλη μας στα δύο.

Προφανώς και εμείς δεν θα ασχολούμαστε συνεχώς με ένα πρόβλημα που πλέον δεν μπορεί να λυθεί αφού το κόστος για έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μέσα στον Υμηττό δεν θα μπορούσε να καλυφθεί από κανέναν για τα επόμενα 20 χρόνια.

Επομένως όσοι οπαδοί των πρώην δημάρχων μας εξακολουθούν και τους θεωρούν επιτυχημένους ας κάνουν μισή ώρα για να πάνε από Αγία Μαρίνα στην κεντρική πλατεία , ή ας κάνουν 2 ώρες για να πάνε στις δουλειές τους μέσω Κατεχάκης.

Με δεδομένο πως η τιμή της βενζίνης στη χώρα μας είναι πολύ ακριβή , θα χρειάζονται τον μισό τους μισθό για να μετακινούνται με το αυτοκίνητό τους!

Μέχρι το Μετρό Ηλιούπολης πάμε κάθε μέρα και αγανακτούμε και εμείς που εδώ και καιρό μιλάμε για το πρόβλημα που προφανώς δεν μπορεί να το λύσει πλέον κανένας δήμαρχος. Και δεν μπορεί να το λύσει γιατί προφανώς φρόντισαν όλοι οι προηγούμενοι για να ζούμε εμείς σήμερα αυτές τις απαράδεκτες εικόνες με τις ουρές χιλιομέτρων σε μια πόλη που προφανώς και έχει πολλά δεινά να τραβήξει εξαιτίας των επιλογών των γηραιότερων κατοίκων της που εξέλεγαν διοικήσεις κοντόφθαλμες που πίστευαν σε κομμουνιστικούς παραδείσους!

Άλλωστε θεωρούσαν δεδομένο πως η ψωροκώσταινα δεν θα είχε ποτέ πολλά αυτοκίνητα αλλά ο Ανδρέας Παπανδρέου τους διέψευσε δημιουργώντας μια μεσαία τάξη με τα δανεικά και αγύριστα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις συντάξεις Ελβετίας που πήραν και κάποιοι εξακολουθούν και παίρνουν

Το αποτέλεσμα είναι να καταστρέψουν την δική μου γενιά και τρεις ακόμα που αναζητούν ήδη μια θέση εργασίας σε κάποιο δυτικό κράτος.

Την ίδια ώρα οι Ελληναράδες αποτρέπουν σε χιλιάδες λαθρομετανάστες το δικαίωμα να περάσουν στην πολιτισμένη Ευρώπη. Σε αυτή που εμείς υβρίζουμε επειδή μας έδωσε την δυνατότητα να ζήσουμε για τρεις δεκαετίες περίπου το δικό μας "αμερικανικό" όνειρο που κατέληξε σε Εφιάλτη!

Διαβάζω ποστ τάχα αριστερών στο διαδίκτυο για τους πρόσφυγες και μετανάστες και ειλικρινά σκέφτομαι τι περισσότερο έχει πει η Χρυσή Αυγή για το μεταναστευτικό από ό,τι αυτή γράφουν.

Προφανώς και η ομοψυχία σε αυτό το θέμα επετεύχθη αφού η ρηχή αλληλεγγύη κατέρρευσε μαζί με την Ελληνική Οικονομία και την παγιωμένη πλέον θέση της Ε.Ε πως δεν χρειαζόμαστε άλλα φθηνά εργατικά χέρια αφού πλέον δεν παράγουμε όπως παλιά , απλά καταναλώνουμε.

Ο λογαριασμός δεν βγαίνει και προφανώς η απειλή του κορονοϊού είναι για κάποιους κυβερνώντες "ανάσα" για το ασφαλιστικό μας σύστημα!

Μακάβρια η διαπίστωση αλλά προφανώς και όταν επί δεκαετίες αποφεύγεις να δώσεις λύση στο ασφαλιστικό σου σύστημα μη παίρνοντας γενναίες αποφάσεις αναζητείς "βοήθεια" από το Θεό ή από ό,τι τελοσπάντων κυβερνάει αυτόν τον τελείως παράλογο κόσμο.

Γιατί προφανώς και όταν μετακινείσαι άσκοπα σε μια περίοδο που όλα τα διεθνή ΜΜΕ παίζουν την πανδημία ως απειλή για την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων ε τότε μια "τρέλα" την έχεις.

Πολύ προσοχή στα αγαπημένα μας ηλικιωμένα πρόσωπα , κρατήστε σπίτι για κάποιες μέρες και τα παιδιά γιατί προφανώς και η χώρα δεν έχει καμία υποδομή υγείας για να αντιμετωπίσει μια πανδημία.

Τώρα εάν κάποιοι θεωρείται πως έχουμε καλούς γιατρούς προφανώς και δεν έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό εκεί που και οι δικοί μας καλοί γιατροί καταλήγουν.

Για τους εναπομείναντες προφανώς και το Ελληνικό Σύστημα Υγείας με τα φακελάκια και τις εγχειρήσεις τάχα ρουτίνας που σακατεύουν τους ασθενείς προφανώς και τα νοσοκομεία μας είναι ο δικός τους "παράδεισος".

Για όλους εμάς που τα έχουμε ζήσει από κοντά είναι απλώς ανοργάνωτες δομές που οδηγούν χιλιάδες πολίτες μια ώρα νωρίτερα στο να "εγκαταλείψουν αυτόν τον μάταιο κόσμο.

Και τώρα πλέον δεν υπάρχουν και οι κρυφές κάμερες του Τριανταφυλλόπουλου για να σας παρουσιάζουν μια εικόνα που προφανώς καμία ηγεσία του υπουργείου υγείας δεν θα ήθελε να γίνει κτήμα των πολλών.

Αυτά προς το παρόν ακολουθούν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα . Μείνετε στα σπίτια σας όσοι μπορείτε και προφυλαχθείτε από τον κορονοϊό , γιατί από αυτόν τον ανίκανο δημόσιο τομέα δεν πρόκειται ποτέ κανείς να σας προστατέψει.

Άλλωστε τα δικά μας παιδιά τον απαρτίζουν και προφανώς ουδείς πλέον θεωρεί πως μπορεί αυτός να αντιμετωπίσει χωρίς την βοήθεια των εταίρων και συμμάχων μας κανένα πρόβλημα.

Το θέμα είναι πως μας βαρέθηκαν και αυτοί για την ανυπαρξία μας και κλείνουν το μάτι στον δικτάτορα Ερντογάν αφού προφανώς και τους παρέχει λύσεις σε θέματα όπου προφανώς εμείς δεν πάμε να τους βοηθήσουμε.

Γιατί σιγά μην πάει ο Ελληνάρας να πολεμήσει στη Συρία , για μέχρι τα σύνορα είναι να αποτρέπει πρόσφυγες και μετανάστες από το να εισέλθουν παράνομα στη χώρα.

Και εκεί ακόμα χωρίς την βοήθεια των ξένων δεν θα τα καταφέρει αφού προφανώς και είναι χιλιάδες πλέον αυτοί που συνωστίζονται με την ελπίδα πως η Ε.Ε θα τους ανοίξει τις πύλες της.

Μάταιος κόπος αφού η Ε.Ε των Λεπέν, Σαλβίνι , Όρμπαν και Μητσοτάκη αποφάσισαν τελικά πως δεν έχουμε καμία δυνατότητα να τους φιλοξενήσουμε και ούτε τους χρειαζόμαστε αφού μπορούμε και μόνοι μας να τα καταφέρουμε.

Για πόσο θα κρατήσει αυτό; Μα για πολύ αφού η οικονομική κρίση είναι μπροστά και προφανώς η ύφεση δεν ανοίγει αλλά κλείνει επιχειρήσεις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: