ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Χαραυγιακός πάει για άνοδο επειδή προφανώς έχει διοίκηση που κάνει την διαφορά

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ο Χαραυγιακός πάει για άνοδο επειδή προφανώς έχει διοίκηση που κάνει την διαφορά


Πετάει ο Χαραυγιακός στο ποδόσφαιρο και ετοιμάζεται για την άνοδό του στη Γ΄Εθνική.  Προφανώς και έχει καταφέρει να έχει διοίκηση που γνωρίζει πως να αξιοποιεί τις μικρές δυνατότητες που έχει και θεωρώ πως μόνο όφελος θα έχουν όσοι την στηρίξουν στο δύσκολο έργο της να κάνει πρωταθλητισμό.
Γιατί τις ομάδες τις φτιάχνουν οι διοικήσεις και όχι προφανώς όσοι ενώ δεν έχουν καμία γνώση ποδοσφαίρου ασχολούνται με μοναδικό τους στόχο το προσωπικό τους όφελος.

Για την ιστορία χθες ο Χαραυγιακός νίκησε την ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού και οι φίλαθλοί του έδωσαν το παρών  στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου της πόλης μας.


Ο Χαραυγιακός νίκησε και τον Αθηναϊκό 2-1 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ΕΠΣΑ και παρέμεινε πρωτοπόρος με διαφορά 5 βαθμών από το Ηράκλειο.



Για την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη σκόραραν οι Σπανός (32′) και Πλούμης (61′). Για τον Αθηναϊκό είχε ισοφαρίσει με πέναλτι του Λεβέντη στο 52′.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χριστοδούλου (Φωτόπουλος, Κουντουρέλλης)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ :
Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Αναστασόπουλος (69′ Μαραγκουδάκης), Γιαννόπουλος, Κασσιανός (78′ Καράβος), Σπανός (80′ Μπιρμπίλης), Πλούμης, Koundou, Οκσίσογλου (62′ Μουρελάτος)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Μανωλικίδης, Τσολάκος, Βασιλείου, Τζανετής (87′ Ζάχος), Αγγελόπουλος, Τσώνης, Σκούμας, Τσονάκης (68′ Λημνιός), Φατσέας, Λεβέντης (68′ Omasere), Σαμπάνης (46′ Σακελλαρίου)

Άγγελος Κάνδηλας και Θανάσης Πολύζος σε μια φωτογραφία από τον χθεσινό νικηφόρο αγώνα για την ομάδα της πόλης μας 


Στο γήπεδο βρέθηκε ο φίλος Άγγελος Κάνδηλας ο οποίος μου έστειλε τις φωτογραφίες του κειμένου , αφού ως γνωστόν εγώ είμαι φίλαθλος άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης αλλά όχι οπαδός για να μην αναγνωρίζω την αξία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που επί 9 συναπτά έτη έπαιζε στην Β' Εθνική κατηγορία και μέσα από τις τάξεις της αναδείχθηκαν παίχτες που έπαιξαν αργότερα στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας τότε και τώρα Super League. 

Προφανώς και αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ομάδας κ. Μανώλη Φύτρο που το παλεύει με επιτυχία αφού υπήρξε για χρόνια δίπλα στον επίσης επιτυχημένο πρόεδρο της ομάδας Νικήτα Σκοπελίτη


Ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα για την αγαπημένη του ομάδα και προφανώς εάν καταφέρει να την ανεβάσει και πάλι στη Β' Εθνική θα πρόκειται για κάτι εξαιρετικό για την πόλη μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: