ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι θέσεις των τοπικών ΜΜΕ της Ηλιούπολης- Κατρακύλα χωρίς όρια με κανένα τοπικό μέσο κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα!

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Οι θέσεις των τοπικών ΜΜΕ της Ηλιούπολης- Κατρακύλα χωρίς όρια με κανένα τοπικό μέσο κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα!




'
Στην κορυφή των διαδικτυακών ΜΜΕ της πόλης μας για αναγνώστες από την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό βρίσκετε το site ilioupolinews.gr.
Σύμφωνα με την alexa.com οι θέσεις αυτές στον κόσμο (1η στήλη) και στην Ελλάδα (2η στήλη) είναι:
ILIOYPOLINEWS 112.884 & 1.305

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 138.895 & 1.767

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 156.329 & 1.679 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 252.763 & 2.034

ILIOYPOLI.GR 368.829 & 5.150

ΑΤΤΙΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ 455.351 & 8.928

ILIOYPOLIS.GR 1.280. 296& No data

DDAY 1.065.483 & No data

CITYOFILOUPOLIS 1.168.837  & No data 

ILIOUPOLISONLINE.GR 1.413.643 & No data


Μέτρηση 20/6/2021 ώρα 1:35 μ.μ Πηγή: alexa.com

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ξεφτιλισμένες "συλλογικότητες" , "ψεκασμένοι" δημότες που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας, βολεμένοι που δεν θέλουν να αλλάξει η πόλη για να μην χάσουν το μεροκάματο εδώ και ένα χρόνο κυριαρχούν σε ομάδες της πόλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρώντας "πουλημένους" τους δημοσιογράφους και διεφθαρμένα τα ΜΜΕ που ανάλογα με πόσα τους δώσεις παρουσιάζουν την δική τους "αλήθεια". 

Με την συνδρομή αιρετών ( που τάχα τους έκλεψαν άγνωστοι έως σήμερα "κακοποιοί")  αλλά και με τους ενεργούς φασίστες να σιγοντάρουν τον "θίασο" , αφού  αντί να ντρέπονται για την κατάντια τους παραχωρούν βήμα (μικρό ή μεγάλο ελάχιστη αξία έχει)  σε  σκουπίδια που επιθυμούν να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία!

Η πλέμπα αυτή  οδήγησε στη διαμόρφωση μιας πλειοψηφίας ( είναι εμφανές όταν βλέπεις φωτογραφίες δεξιών στελεχών με την απόλυτη σήψη της πόλης) που αρέσκεται σε "επαναστάσεις" και "ενημερώνεται" από τις ιδεοληψίες της. Διαδίδει fake news που όσο και εάν τα μαυρίζουν τα ελληνικά hoanes δεν πτοούν άτομα φασιστικής ιδεολογίας και αντίληψης της πραγματικότητας. 

Προφανώς και δεν είμαστε διατεθειμένοι ως μέσο να "χαϊδέψουμε τα αυτιά" όσων ακόμα και σήμερα δεν κατανοούν πως πρέπει να προστατέψουν την Αστική μας Δημοκρατία από τους κάθε λογής "τρομοκράτες" .  Γιατί βέβαια δεν είχαν όλες και όλοι τα κότσια να πιάσουν τα 45αρια αλλά ακολουθούν πιστά και αγωνίζονται για να βγουν από τις φυλακές όσοι δεν θα έπρεπε να έχουν καμία δεύτερη ευκαιρία και που η παρουσία τους στην κοινωνία αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για κάθε δημοκράτη. 

Η παρακμή της πόλης μάθαμε από τα social media πως θα "παρελάσει" μέσα στην εβδομάδα και ένα τσούρμο αξιοθρήνητοι θα βάλλουν για ακόμα μια φορά κατά όσων αναδεικνύουν με στοιχεία την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. 


Δείτε ΣΚΑΪ και Mega και αφήστε τις ιδεοληψίες που μας καταστρέφουν. Άλλωστε τις δικές σας καταστροφικές επιλογές θα τις πληρώσουν τα παιδιά σας,  που θα αναγκαστούν να ξενιτευτούν για μια θέση στον Ήλιο της Δύσης γιατί το σκοτάδι της Ανατολής και η απόλυτη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της δεν θα επικρατήσει ΠΟΤΕ όσο και εάν σκούζετε. 

Το κακό δεν θα επικρατήσει ποτέ του καλού όσο επικρατεί η Δύση και ο δυτικός τρόπος ζωής μην ακούτε τα κηρύγματα των Ορθοδοξοταλιμπάν που θέλουν να διατηρήσουν τα προνόμιά τους πουλώντας σας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Εμείς δεν έχουμε την ανάγκη "ψεκασμένων" , ούτε μπορούμε ως δεξιό μέσο να προβάλλουμε την "ιδιαιτερότητα" ως παράδειγμα , δεν έχουμε την ανάγκη υποστήριξης  διεφθαρμένων και γενικά δεν φοβόμαστε από ένα χθες που οδηγεί την πόλη μας σε πείσμα της κοινής λογικής. 

Φτάσαμε στο σημείο που το μόνο παρήγορο σε αυτή την πόλη να είναι πως  όσοι το 1981 φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο να διοικούν , επειδή αφήσαμε τους "σκουπιδιάρηδες" και την κάθε "πόρνη" να θεωρεί το δικό της οικονομικό όφελος πάνω από τα συμφέροντα όχι μόνο μιας πόλης αλλά μιας ολόκληρης χώρας! Και βέβαια όταν επιλέγεις να σε διοικεί αυτός που σου λέει πως θα σχίσει τα μνημόνια και πως σε "ζηλεύουν" οι ξένοι προφανώς και δεν είσαι αμέτοχος στο τι θα επακολουθήσει. 

Τρομοκρατήθηκαν οι "εγκληματίες"  και με συνεργούς αυτούς που θα αποκτήσουν σύντομα φάκελο στην ασφάλεια , παρέσυραν και τους τάχα "λογικούς" σε μια ακόμα αυταπάτη. 

Μια αυταπάτη που συντηρούν όσοι "χρωστάνε" , εκβιάζουν και ενίοτε δολοφονούν ποντάροντας σε νόμους Παρασκευόπουλου  παραδίδοντας τον "λογαριασμό" σε όσους ήταν έως χθες "αθώοι του αίματος" και μετατράπηκαν σε υποστηρικτές μιας ανηθικότητας που εντάξει δεν συνάδει ακόμα και με τις πιο διεφθαρμένες δυτικές κοινωνίες. 

Σε αστικές δημοκρατίες δεν υπάρχουν παρασυρμένοι ή θύματα , αφού με την δική τους ψήφο και γνωρίζοντας ΑΠΟΛΥΤΑ το τι πρεσβεύει κάθε πολιτικός επιλέγουν ποιον θα τους "σώσει". Εάν μετά δεν θέλουν το "σώσιμο" του είναι απλώς επειδή δεν βολεύτηκαν ..... 

Και επειδή είναι και Κυριακή η βρώμικη πόλη προφανέστατα και δεν μπορεί να διοικείται από καθαρούς αφού έστω και σε "εν βρασμώ ψυχής" θα είχαν στείλει στο διάβολο εδώ και καιρό όσους με την δική σας ΨΗΦΟ μας καταδίκασαν να μην μπορούμε να διαχειριστούμε ούτε τα σκουπίδια μας αλλά θέλουμε να ανατρέψουμε τους "ισχυρούς" αυτής της γης που είναι και θα παραμείνουν ισχυροί γιατί τα σκουπίδια τους έμαθαν να τα διαχειρίζονται και να βγάζουν ΚΕΡΔΟΣ και από αυτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: