ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη



  • Όταν υπάρχει "πίεση" η αστυνομία αποδίδει καλύτερα ας το καθιερώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ειδάλλως θα χάσει χωρίς λόγο την θέση του και η κοινωνία έναν καλό υπουργό που ενδιαφέρεται για την ασφάλεια που είναι  βασική προϋπόθεση Δημοκρατίας. 

  • Μας έχουν στείλει υλικό το οποίο επεξεργαζόμαστε και πιθανότατα να το δείτε προεκλογικά γιατί εάν το παίξουμε τώρα το πιθανότερο θα είναι να το "ξεχάσετε" την  κρίσιμη ώρα της κάλπης! Άλλωστε 2-3 φασίστες παραπάνω και με την "βούλα" ποτέ δεν ήταν θέμα για αυτή την πόλη! 

  •  Αναμένουμε μέσα στο καλοκαίρι τον διαγωνισμό για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης αφού φυσικά και είμαστε καχύποπτοι σε όσα ακούμε αλλά δεν βλέπουμε. Άλλωστε η προηγούμενη διοίκηση δεν τα κατάφερε και κατηγορήθηκε και για διαφθορά που δεν μπορεί να αποδειχθεί αφού έργο δεν έγινε άρα ΜΙΖΑ δεν έπεσε! 

  • Τα τετράποδα που ανεβαίνουν στον Υμηττό έχουν δει τις εργασίες όχι όμως και οι "συνοδοί" τους. Δεν πειράζει θα τα δουν και αυτοί αφού ο Υμηττός θα γίνει χώρος αναψυχής για όλους και δεν θα παραμείνει στα σημερινά του χάλια που το έχουν οδηγήσει οι ιδεοληψίες ετών που θέλουν απλώς να μην αξιοποιείται τίποτα και από κανέναν αλλά να "νεκρώνουν" τα πάντα στο όνομα πάντα της "προάσπισης" του Περιβάλλοντος και ενός πρασίνου που αναζητείται όπως και η δική τους "λογική". 

  • Απέργησαν μόνο οι βολεμένοι και αντιδρούν μόνο όσοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους οκτάωρο στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που όχι μόνο δεν το καταργεί αλλά το περιφρουρεί. Οι επιχειρήσεις που δεν σέβονται τον εργαζόμενο απλώς θα κλείσουν ας το καταλάβουν καλά όσοι θεωρούν πως η ψηφιακή κάρτα εργασίας θα είναι εύκολη υπόθεση για να συνεχίσουν την ΑΣΥΔΟΣΙΑ τους. Δεν θα κλάψουμε για κανέναν μικρομεσαίο που παραβιάζει την εργασιακή νομοθεσία για τις μεγάλες επιχειρήσεις δεν τίθεται καν θέμα ρωτήστε και θα μάθετε εκτός και εάν κάποιοι θεωρούν μεγάλες επιχειρήσεις αυτές των 20- 50 εργαζομένων! 

  • Εκλογές μέσα στο 2021 ή μέσα στην Άνοιξη του 2022 αλλιώς δεν θα πετύχει καμία προσπάθεια της παρούσας κυβέρνησης για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν ρυθμούς ανάπτυξης που θα υπερβαίνουν το 5% 

  • 43% δεν θα έχει καμία δημοτική παράταξη στις δημοτικές εκλογές του 2023 στην πόλη μας επομένως όποιος είναι να κατέβει να κατέβει και να μην φοβηθεί αφού με ένα 12% σε περίπτωση πολυδιάσπασης περνάει άνετα στον δεύτερο γύρο! Και τώρα με 16% πέρασε η παράταξη του Χατζηδάκη για όσους το ξέχασαν. Να θυμίσουμε ακόμα πως για μερικές ψήφους δεν ήταν στο δεύτερο γύρο η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που και να πέρναγε για εμάς θα έχανε την δημαρχία αλλά ποιος τους πείθει! 

  • Επειδή στην πόλη υπάρχει ακόμα ΚΙΝΑΛ σε περίπτωση που εκλέξουν και πάλι την Φώφη ή τον Ανδρουλάκη μην αναμένουν και είσοδο στη Βουλή άμα είναι να πάει κάποιος στον ΣΥΡΙΖΑ πάει και κατευθείαν! Μόνη σωτηρία για το απόκομμά τους είναι η εκλογή Ανδρέα Λοβέρδου αλλά δεν βλέπουμε να πηγαίνει καλά σε αυτούς που τελικά θα εγγραφούν και θα ψηφίσουν! 

  • Άλλο ένα ΣΚ με κάδους σκουπιδιών να ξεχειλίζουν θα περάσουμε και βέβαια θα φταίει και πάλι ο Μητσοτάκης που δεν διόρισε ακόμα 200 υπαλλήλους καθαριότητας για να δουλεύουν πενθήμερο και 7ωρο στην καλύτερη των περιπτώσεων όσοι αντί να κοιτάνε δίπλα τους πόσοι κάθονται στοχοποιούν εμάς που έτσι και αλλιώς ξεκάθαρα λέμε πως ούτε θέλουν αλλά ούτε μπορούν να έχουν την πόλη μας καθαρή. Και επειδή να διορισμοί δεν μπορούν να γίνουν όσοι εμμένουν στην κρατική - δημοτική δομή της καθαριότητας απλώς σας δουλεύουν μες τα μούτρα σας τάζοντάς σας πράγματα που δεν μπορούν να τηρήσουν. 

  • Ο ΓΣΗ παραμένει το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης με τμήματα στα περισσότερα αθλήματα δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα άλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: