ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στην εταιρία "Τεντοσκίαση" Ηλιούπολης που ανταποκρίθηκε άμεσα στο λογικό αίτημα του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Μπράβο στην εταιρία "Τεντοσκίαση" Ηλιούπολης που ανταποκρίθηκε άμεσα στο λογικό αίτημα του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου

 


Τελικά η διοίκηση άκουσε το αίτημα και άφησε τον  ΙΔΙΩΤΗ να  βγάλει για πολλοστή φορά το "φίδι από την τρύπα"! 

Να διαφημίσουμε και την σελίδα της ΤΕΝΤΟΣΚΙΑΣΗΣ ( κάντε κλικ εδώ) ως τοπικό  μέσο που ποντάρει διαχρονικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία και απεχθάνεται τον κρατισμό. 

Το θέμα είχε παίξει πρώτη φορά σε εμάς εδώ με την ομπρέλα δώρο του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα για να μην είναι οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας seciurity στον ήλιο,  και προφανώς το θέμα ήταν από τότε γνωστό στη διοίκηση που συνέδραμε τον ιδιώτη μην βρει και κανέναν μπελά για "αυθαίρετη"  τοποθέτηση αφού τέτοιο κράτος είμαστε! 

Εμείς προφανέστατα είμαστε οι τελευταίοι που θα αμφισβητήσουμε το ενδιαφέρον του οιοδήποτε συνδημότη μας.  πόσο μάλλον του κ. Παπαμώκου που αναδεικνύει προβλήματα και παλεύει για λύσεις. 

Έτσι με χαρά σας ενημερώνουμε για το αυτονόητο που έγινε έστω και με καθυστέρηση μήνα! Και βέβαια τα καλά νέα πληροφορηθήκαμε διαδικτυακά μέσα από το προφίλ του συνδημότη μας και ως οφείλαμε σας ενημερώνουμε καλώντας και τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ να αναδείξουν το θέμα. 

Γιατί προφανέστατα και για εμάς πρέπει να αναδεικνύονται οι θετικές δράσεις εταιριών όπως η ΤΕΝΤΟΣΚΙΑΣΗ Ηλιούπολης και βέβαια δημοτών που επιμένουν και αναζητούν λύσεις σε αυτά που τελικά δεν είναι και τόσο αυτονόητα αφού χρειάζεται  διαδικτυακό "κράξιμο" για να υλοποιηθούν. 

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: