ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι διαφορετικό πρεσβεύει ο κος Σταύρος Γεωργάκης;

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Τι διαφορετικό πρεσβεύει ο κος Σταύρος Γεωργάκης;




Όπως ο νυν δήμαρχος κος  Γιώργος Χατζηδάκης δεν πρεσβεύει κάτι διαφορετικό από τον τέως δήμαρχο κ.  Βασίλη Βαλασόπουλο  εμάς τουλάχιστον δεν μας πείθουν όσοι βλέπουν αυταρχικό και αντιδημοκράτη! τον νυν δήμαρχο και εξαιρετικό τον Αντιδήμαρχο  κ. Σταύρο Γεωργάκη. 

Το έργο έχει παιχθεί και πάλι με την βοήθεια της λαϊκίστικής δεξιάς που δεν έχει να χωρίσει και πολλά με τους φασίστες κόκκινου χρώματος σε επιχειρήματα , κοινούς εχθρούς και κυρίως εάν διαβάσει προσεκτικά κάποιος έστω την Ιστορία της πατρίδας μας και σε ΣΤΟΧΟΥΣ! 

Βέβαια για να κατανοήσεις την Ιστορία πρέπει να αποβάλλεις τους ΜΥΘΟΥΣ και να μην περιμένεις πως θα πολεμήσει για σένα το "ξανθό γένος" για να σου δώσει εδάφη που έχουν χαθεί και που δεν μπορούν να κερδηθούν με τους σημερινούς συσχετισμούς, που δεν ευνοούν σε καμία περίπτωση την χώρα μας. 

Αναμένοντας από τον Αντιδήμαρχο τοπική Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας να μας "διαψεύσει" με το έργο του για το "διαφορετικό" που πρεσβεύει βλέπουμε πως δίπλα μας ξεκινά μια μεγάλη επένδυση και σε 5-6 χρόνια οι επιχειρήσεις που θα δημιουργηθούν εκεί θα είναι πόλος έλξης για όλους τους κατοίκους του λεκανοπεδίου της Αττικής και όχι μόνο. 

Ήδη όσοι έχουν μυαλό και χρήματα βέβαια ,κοιτάνε προς τα εκεί και εμείς ακόμα τσακωνόμαστε για το ποιος μαζεύει καλύτερα τα σκουπίδια ο ιδιώτης ή το κράτος! Στο χώρο της επένδυσης θα τα μαζεύει ο ιδιώτης ας το ψάξουν οι κομμουνιστές που φωνασκούν κατά της σύμβασης χωρίς να την έχουν διαβάσει ΠΟΤΕ αφού θεώρησαν πως θα αργήσει τόσο ώστε να κινδυνέψει να γίνει! Και βέβαια και εμείς είχαμε και έχουμε ανάλογες ανησυχίες όσο επικεφαλής του σχήματος είναι μια ελληνική εταιρία που ατυχώς για την χώρα επιλέχθηκε για ένα τέτοιο σημαντικό έργο μάλλον με πρόθεση να αργήσει να υλοποιηθεί! 

ΥΓ: Περνώντας σήμερα από την κεντρική πλατεία της πόλης μας διαπιστώσαμε πως ο καθένας παρκάρει όπου θέλει και ορθώς πράττει αφού οι πιθανότητες να του κοπεί κλήση είναι απειροελάχιστες! Άλλωστε πολλές επιχειρήσεις δεν διαθέτουν πάρκιν εξυπηρέτησης πελατών και είναι δύσκολο για τον Νεοέλληνα να περπατήσει και 100 μέτρα και όχι βέβαια λόγω καύσωνα αλλά λόγω παγιωμένης βαλκανικής συμπεριφοράς που δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ όσο κάποιοι θεωρούν πως και οι λαοί που την απέκτησαν δεν πλήρωσαν για να μάθουν. Και βέβαια δεν περιμένουμε πως 8 δημοτικοί αστυνομικοί θα αλλάξουν τις συνήθειες χρόνων αφού άλλωστε οι πολλοί αρέσκονται στο χάλι το οποίο δεν αντιλαμβάνονται ΚΑΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: